Edin Džeko
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Ide Edin na svjetsko i sa jednom rukom
vjerujte da ce Dzekson reci da ako bi to kostalo njega da se BiH plasira opet na svjetsko, prihvatio bi to, eto tolika je ljudina
ja sam najveci papak
-
sportskimarketing
- Kontakt:
mjesec i po/ dva oporavak. taman za SP
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nema sanse, druze.Operacija, min.3 mjeseca
Pa šta će sad Schalke 
On ce bez ramena ici na SP ako treba.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma nadati se da ispadne sve bolje nego ovako na prvu.Nema nam druge.CAGarfia je napisao/la: ↑01 apr 2026, 03:18On ce bez ramena ici na SP ako treba.![]()
-
BosnianDragon2024
- Kontakt:
Koja bi to nepravda bila da Dzekson ne odigra na svjetsko prvenstvo.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Stvarno se nadam da ce o ovom covjeku biti snimljen neki jak dokumentarac. Njegova prica se ubila za toga.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Oporavak nakon op tretmana clavicule oko 10 sedmica,znaci sredina juna
Tjesi me jedino to sto je ovaj portal prvi objavio vijest
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ajatolah naš. Nek se nacionalni stadion zove njegovim imenom.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Babukaaaa

Veliki autoritet i mentor ovim poletnim momcima. Ogroman karakter, čovjek koji je uvijek tu i čija aura kao sunce obasjava našu zemlju.
Godinama na svojim leđima nosi BiH i ne da joj da potone u abez sportskog ništavila.
Profesionalac posebog kova, al' u isto vrijeme i jednostavan čovjek, skroman u svom biću, kao neko koga svaki dan sretneš na benzinskoj.
Ovaj podvig je šlag na tortu čudesne karijere. Uložio je sve raspoložive resurse kako bi zaokružio ovu sjajnu priču. I tome još nije kraj. Vjerujemo da će nas prenijeti preko grupe faze, kao što otac prenese malog preko potoka, da se ne smoči.
Godinama na svojim leđima nosi BiH i ne da joj da potone u abez sportskog ništavila.
Profesionalac posebog kova, al' u isto vrijeme i jednostavan čovjek, skroman u svom biću, kao neko koga svaki dan sretneš na benzinskoj.
Ovaj podvig je šlag na tortu čudesne karijere. Uložio je sve raspoložive resurse kako bi zaokružio ovu sjajnu priču. I tome još nije kraj. Vjerujemo da će nas prenijeti preko grupe faze, kao što otac prenese malog preko potoka, da se ne smoči.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Edine hvala ti.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Edine hvala ti!!!! Hvala ti sto na najvecem mogucem nivou pokazujes ljubav Prema svojoj zemlji isto kao da Si jedan od hiljada u onoj masi sinoc. Apsolutna legenda I sportska I ljudska I zelim ti svu srecu ovog svijeta. Ides na svjetsko kao dio tima Taman da ti je rame otpalo !!!
.. jer Stari je volio Sarajevo...
- Pensioner26
- Kontakt:
Ulice zovemo po tebi Edine!
Trenutno korisnika/ca: BiH26, denza, dubrovnik, General505, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], invincible1921, perodeformero, perun, random11, rishovski, rukometubih23, Sensei, Sheyi, signalidunapark, tuzlanskinacin i 80 gostiju.