I ja sam tog misljenja. Ovi momci su se svi previse oznojili da bi sad neki drugi dosli i isli na SP. A poslije svijetskog nek se trazu opet nova pojacanja
31.03.2026 BiH - Italija
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: 31.03.2026 BiH - Italija
Ne mozes sa radikalnim cetnicima iustasama koji vise naginju na cetnicku stranu, a nebi bilo nikakvih problema opcenito grad sarajevo ti je dokaz, vitez, zenica travnik idt
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Dugo vam je i trajala tema bez nacionalnih pizdarija 
Gledam ove snimke slavlja, i vidim na jednom snimku Nikola Vasilj zajedno sa ostalim igračima i BH Fanatikosima pjeva Jedna si jedina, velika je to stvar.
100%, taj ko je izborio treba i da ide na svjetsko. Po meni svi koji su bili na spisku tokom kvala su kandidati za odlazak - sve ostale treba zaboraviti do kraja svjetskog!
Ljudi, mrsko mi vrtiti ove stranice nazad, je li se javljao onaj žvaljo iz Srebrenika ili se sakrio u mišiju rupu??? Ne viđam ga otkako je Kerim u Velsu zavalio penal.
ebo te neonacist Thompson sa njegovim (ujedno većinom i plagiranim pjesmama) u guzicu (a i ti njega). Ignoriši me, Thompsonoljubac. Smrt fašizmu!leo1946 je napisao/la: ↑01 apr 2026, 09:18Ne treba generalizirati. I thompson ima lijepih domoljubnih pjesama koje ne vrijedjaju, a isto tako ogroman broj hrvata iz hrvatske i dijaspore su sinoc bili uz nas. Ovi nasi provokatori sto se pojave niotkud, na njih ne treba obracati paznju, samo ignorisati.VibeTribeX je napisao/la: ↑01 apr 2026, 09:04Koja je j.e.b.e.n.a razlika u mentalitetu između nas i susjeda
Mi dobijemo i svira Dubioza u pozadini, djeca slave po terenu.
Susjedi dobiju i fucking Thompson im pjeva ustaške pjesme.
smrt fasizmu
Uzivajmo![]()
Glory Glory Man United
- invincible1921
- Kontakt:
Beduin je napisao/la: ↑30 mar 2026, 22:56Jedva cekaminvincible1921 je napisao/la: ↑30 mar 2026, 22:49Beduin je napisao/la: ↑30 mar 2026, 22:32Ja nisam nesto posebno nervozan, ne znam zasto.
Mozda prije svega sto se nije ocekivao ovakav rasplet situacije i ovako brz napredak nase repke i ovih momaka pa sam malo opusteniji, sa manje pritiska.
Jednim dijelom i kako godine prolaze tako se i covjek zasiti nekih stvari, okrece se drugim prioritetima, sa dosta manje stresa i vremena generalno. Ne znam, fakat.
Jednostavno uzivam u ovom momentumu, ponosan sto postajemo bitan faktor u svijetu reprezentativnog fudbala kao sto smo bili nekad. A pisali smo pojedinci i vjerovali u ove momke da ce tek za 2-3 godine biti ono sto svako od nas zeli, nepozeljan protivnik svima. A mi vec sad skrecemo paznju na sebe.
Otisli ili ne na ovo SP necu ocajavati, biti frustriran i pljuvati ih. Kako pljuvati ikoga kad vidis koliko zive za ovakve utakmice, koliko energije i emocije daju u svaku minuti na terenu. Kako?![]()
Idemo brate opet pokrenut konstruktkvnu raspravu ko onda oko esmira, samo cemo ovaj put pricat koga stavit u prvih 11 protiv Katara, Svice i Kanade![]()
![]()
=\_1921_/=
Naravno, prikljuciti jos kojeg omladinca (Kospo, Malic...) i popuniti broj od (jel) 23 igraca za SP. Ali najbitnije je da Sergej nema nijednog sestrića, bratića, amidžića...da "dobro igra lopte". I da ima - nema.delko je napisao/la: ↑01 apr 2026, 09:49100%, taj ko je izborio treba i da ide na svjetsko. Po meni svi koji su bili na spisku tokom kvala su kandidati za odlazak - sve ostale treba zaboraviti do kraja svjetskog!
Drugacije je sve sada, ukljucijuci i pristup selektora. Ona generacija je bila nevjerovatna kvalitetom ali su isli previse emotivno i mahalski. Ovi ne yebu zivu silu zajedno sa selektorom i pozitivno kanalisu euforiju. Prije su nam se noge u Litvaniji odsjekle a sad na 1-0 za protivnika se vracamo i dobijamo.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Svi top
Nemam rijeci
Ivan Basic brutalan. Momak kao da ima vec 100 utakmica. Lagan i siguran.
Idemoooooo
Nemam rijeci
Ivan Basic brutalan. Momak kao da ima vec 100 utakmica. Lagan i siguran.
Idemoooooo
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Vidi Fake Spačeka gdje dogura, J**+.m te u usta zvaljava
@Madal
Slazem se. Vjerujem da je za promjenu mentaliteta reprezentacije dijelom zasluzna i cinjenica da je vecina nase djece odrasla u totalno drugom okruzenju u odnosu na ovaj nas, i da su im neke stvari strane, a ticu se balkanskog mentaliteta i moralno padanje nakon prve greske na terenu.
Hajmo djeco, nema niko jaci od vas!!!!
Slazem se. Vjerujem da je za promjenu mentaliteta reprezentacije dijelom zasluzna i cinjenica da je vecina nase djece odrasla u totalno drugom okruzenju u odnosu na ovaj nas, i da su im neke stvari strane, a ticu se balkanskog mentaliteta i moralno padanje nakon prve greske na terenu.
Hajmo djeco, nema niko jaci od vas!!!!
-
samoposmatram
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Baho debilcino
- invincible1921
- Kontakt:
Iskreno nisam se nadao ovolikom slavlju hrvata i podrsci, hvala im
Imal hansa J*** ga u stau kamenjarska 
Yebo njega, gdje je Fanatic? Je li prikopcan na aparate?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Alucard, Amarinho, Arnelv52, Faraon iz Visokog, legendarnadruga, lol89, MaroonBjelave, nerkolfc, signalidunapark, soccerfan, Tihi, tuzlanskinacin, zemuntrg i 163 gosta.