Šta nam je sa onom influkurchinom , je li krepala ? Za koga sada navija ?
31.03.2026 BiH - Italija
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: 31.03.2026 BiH - Italija
Zadnja izmjena: VensanKasel, dana/u 01 apr 2026, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Još je sve ovo nestvarno i fakat prečudan osjećaj. Svaka čast svima
Ostavimo sve, idemo na Svjetsko yebote

Ostavimo sve, idemo na Svjetsko yebote
- Beduin
- Kontakt:
Meni je brate ovaj snijeg nanio materijalnu stetu od preko 20.000 KM, a nemam kad biti tuzan i depresivan. I kad naleti frustracija, tuga, gnjev, iskoci mi slavlje nasih igraca i navijaca i obuzme me neka radost, ponos, zahvala sto sam zdrav.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Gdje god se pojavim danas tema je sinoćnja utakmica, juče letio Beograd-Tivat, oba granična policajca me pitaju za utakmicu, ćak i onaj na Nikola Tesla aerodromu, mlad momak....
Kako je ovo odjeknulo.
Kako je ovo odjeknulo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
VensanKasel je napisao/la: ↑01 apr 2026, 13:44Šta nam je sa onom influkurchinom , je li krepala ? Za koga sada navija ?![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- VensanKasel
- Kontakt:
Kod tebe rolerkoster , zaboravljaš rođendan zbog reprezentacije i uspjeha , pa donji 20 hiljada e svašta ...
Ma samo da smo zdravi , yebo pare ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Bašum sagosum brate, sve je ovo minorno za takve stvari, ali nadam se da ti je bar 1% ovo sinoć pomoglo i olakšalo.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Jos ce se tek ovo provariti koliko je veliko Talijane uzeti.
Imamo antidepresiv do kraja zivota, dzaba i bez recepta.
-
samoposmatram
- Kontakt:
A Mirka Hrgovica i suza poslije penala.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Šta se desilo, imaš li mogućnost to nadoknaditi? Možda bi forum mogao pomoći u ovoj euforiji.
-
zeljovac21
- Kontakt:
Za sta hvala cist penal nam nije htio svirati u 93 minuti za prolaz, cist ko suza. Donaruma uzeo jedno 7 minuta odugovlacenjem bez zutog. Izvodili aut po minutu i po i na kraju produzi 3 minute. Ni bastoniju ne bi dao crveni da nije bio toliko ocigledan.NerminFatic je napisao/la: ↑01 apr 2026, 12:35Ovakvo htijenje, borbu i emociju nema niko, po meni. Svaka cast svima.Treba momke sve povesti koji su tu i dodati, nikoga ne ganjati i ucjenjivati da igra za nas sad kad smo "pozeljna udavaca", mozda jednog stopera, veznjaka a cetvrtog spica ce odluciti vjrerovatno forma (Bazdar, Lukic ili?). Sergej je pohvatao sada konce i stvarno je sinoc bio sjajan s izmjenama i pristupom. Da mi imamo ball possesion 600-300 pred kraj meca (na stranu ugrac vise) je meni nestvarno. Sta je ba ono?
![]()
I da, Turpin je bio skoro pa na nasoj strani, iako je mogao suditi penal nad Demirom. Ruka Dzeke nije bila, ono se ne sudi, ali je mogao Tariku dati crveni za onaj start. Fala ti, Fransoa.![]()
Cestitke Zmajevima na velikoj pobjedi protiv Italije i plasmanu na SP. Svaka cast. Obradovali ste naciju jos jednom i ucinili je ponosnom! U inat dusmanima!
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Moze li neko staviti link cijele utakmice molimmm vaaas.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Italijani nisu zaslužili tako fin doček, ma ni blizu. Prvo ono potcjenjivanje nakon što smo izbacili Wels. Pa onda sprdanje sa terenom, stadionom. Onda u toku utakmice, ono smeće Donnaruma čitavo vrijeme provocirao, zadržavao vrijeme, pri izvođenju penala se svađao, nakon što su izgubili htio se fizički obračunavati sa našim igračima. Strašno odvratan fudbaler, ogadio mi se od kad je Musiali namjerno nogu slomio. A kao vrhunac, nisam čuo nikoga iz njihove reprezentacije da je čestitao prolazak dalje, ja razumijem sve, i emocije i tugu, ali ako si ikakav sportista čestitaj kada te neko pošteno pobijedi. A ono sinoć je bilo pošteno da poštenije ne može biti. Dakle Italijani se pokazali kao nikakvi sportisti i nikakvi ljudi. O njihovim navijačima ne pričam. čisto o reprezentaciji.
A našim momcima svaka čast, kao i treneru i svima u stručnom štabu. Veliko je ovo što su uradili, ogromno! Hvala vam i volim te Bosno i volim sve svoje sunarodnjake, ma gdje god oni bili. Poštujte i volite svoju državu!
A našim momcima svaka čast, kao i treneru i svima u stručnom štabu. Veliko je ovo što su uradili, ogromno! Hvala vam i volim te Bosno i volim sve svoje sunarodnjake, ma gdje god oni bili. Poštujte i volite svoju državu!
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.