7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Italijani nisu zaslužili tako fin doček, ma ni blizu. Prvo ono potcjenjivanje nakon što smo izbacili Wels. Pa onda sprdanje sa terenom, stadionom. Onda u toku utakmice, ono smeće Donnaruma čitavo vrijeme provocirao, zadržavao vrijeme, pri izvođenju penala se svađao, nakon što su izgubili htio se fizički obračunavati sa našim igračima. Strašno odvratan fudbaler, ogadio mi se od kad je Musiali namjerno nogu slomio. A kao vrhunac, nisam čuo nikoga iz njihove reprezentacije da je čestitao prolazak dalje, ja razumijem sve, i emocije i tugu, ali ako si ikakav sportista čestitaj kada te neko pošteno pobijedi. A ono sinoć je bilo pošteno da poštenije ne može biti. Dakle Italijani se pokazali kao nikakvi sportisti i nikakvi ljudi. O njihovim navijačima ne pričam. čisto o reprezentaciji.
A našim momcima svaka čast, kao i treneru i svima u stručnom štabu. Veliko je ovo što su uradili, ogromno! Hvala vam i volim te Bosno i volim sve svoje sunarodnjake, ma gdje god oni bili. Poštujte i volite svoju državu!
Pa realno osim himne i pozdrava Bonucciju, ništa ih i nismo posebno dočekali
Koliko nas vole Hrvati dovoljno je procitati komentare ne sportnet forumu. Samo spominju 2008 i nase slavlje protiv Turske.
Ne bih se ja osvrtao na te kojima je to refer.
Okrenuti se onim koji su slavili pobjedu BiH
Pogledaj samo društvene mreže, ljudi pod punim imenom i prezimenom čestitaju, raduju se.
To je bitno!
Inače, malog što je uzeo papirić Donarumi sa instrukcijama za penale bi trebalo nekako nagraditi, recimo poziv u adekvatnu reprezentaciju u skladu s njegovim godištem.
Koliko nas vole Hrvati dovoljno je procitati komentare ne sportnet forumu. Samo spominju 2008 i nase slavlje protiv Turske.
Pogledaj samo društvene mreže, ljudi pod punim imenom i prezimenom čestitaju, raduju se.
To je bitno!
Inače, malog što je uzeo papirić Donarumi sa instrukcijama za penale bi trebalo nekako nagraditi, recimo poziv u adekvatnu reprezentaciju u skladu s njegovim godištem.
Ja pisem na tom forumu i napadaju me od jutros navodno spinujem stvari ko Šešelj to su njihove rijeci. Normalni ljudi slave pobjedu a kompleksasa ce uvijek biti.
Zadnja izmjena: Hightower, dana/u 01 apr 2026, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.
To je bitno!
Inače to je momak koji trenira u Akademiji NK Čelik Zenica i koliko sam čuo da je momak itekako talentovan i jedan od najboljih igrača te selekcije.
Mislim takođe da ga treba nagradit makar nekom večerom sa igračima ili nesto kao sto je Tottenham uradio...
To je bitno!
Inače to je momak koji trenira u Akademiji NK Čelik Zenica i koliko sam čuo da je momak itekako talentovan i jedan od najboljih igrača te selekcije.
Mislim takođe da ga treba nagradit makar nekom večerom sa igračima ili nesto kao sto je Tottenham uradio...