31.03.2026 BiH - Italija

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Bundesliga
Kontakt:

Re: 31.03.2026 BiH - Italija

Post Postao/la Bundesliga » 01 apr 2026, 14:44

ArtemisFowl je napisao/la:
01 apr 2026, 14:35
Pa realno osim himne i pozdrava Bonucciju, ništa ih i nismo posebno dočekali :urnebes:
Ma jašta smo, sve fino, nijedna ružna riječ nije bila rečena o reprezentaciji Italije, Džeko pozvao da se fino isprati njihova himna. Navijači im imali besplatnu hranu i piće i turu. A njihova reprezentacija se ponijela kao najveći seljaci.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 01 apr 2026, 14:45

Gledam reprizu i opet se tresem, kao da je uzivo :ljepota: :bih:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 01 apr 2026, 14:45

Bundesliga je napisao/la:
01 apr 2026, 14:07
Italijani nisu zaslužili tako fin doček, ma ni blizu. Prvo ono potcjenjivanje nakon što smo izbacili Wels. Pa onda sprdanje sa terenom, stadionom. Onda u toku utakmice, ono smeće Donnaruma čitavo vrijeme provocirao, zadržavao vrijeme, pri izvođenju penala se svađao, nakon što su izgubili htio se fizički obračunavati sa našim igračima. Strašno odvratan fudbaler, ogadio mi se od kad je Musiali namjerno nogu slomio. A kao vrhunac, nisam čuo nikoga iz njihove reprezentacije da je čestitao prolazak dalje, ja razumijem sve, i emocije i tugu, ali ako si ikakav sportista čestitaj kada te neko pošteno pobijedi. A ono sinoć je bilo pošteno da poštenije ne može biti. Dakle Italijani se pokazali kao nikakvi sportisti i nikakvi ljudi. O njihovim navijačima ne pričam. čisto o reprezentaciji.

A našim momcima svaka čast, kao i treneru i svima u stručnom štabu. Veliko je ovo što su uradili, ogromno! Hvala vam i volim te Bosno i volim sve svoje sunarodnjake, ma gdje god oni bili. Poštujte i volite svoju državu!
Ja sam dva dana bio na stadionu i tu oko svega toga i pisao ovdje ljudima da su dolazile prgave reprezentacije u Zenicu tj ciganskog ponašanja poput Grčke, Rumunije, Portugala ali da većih šuga i prepotentnije nacije od Italija nisam vidio, od ekonoma do onog novinara i kamermana. Usta im se naserem zato mi je još više drago što smo ih porazili. Svi su isti kao usrani Dunaruma.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 01 apr 2026, 14:46

01 apr 2026, 14:44
Pa realno osim himne i pozdrava Bonucciju, ništa ih i nismo posebno dočekali :urnebes:
Ma jašta smo, sve fino, nijedna ružna riječ nije bila rečena o reprezentaciji Italije, Džeko pozvao da se fino isprati njihova himna. Navijači im imali besplatnu hranu i piće i turu. A njihova reprezentacija se ponijela kao najveći seljaci.
Bgm i ti ko da si prvi put gledao njihovu reprezentaciju :mrgreen:

kako znam za sebe, imaju taj stil, džaba. Nego smo mi prvi put to osjetili na svojoj koži, pa to tek bolje razumijemo.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 01 apr 2026, 14:49

Ponovo klasicno glupa pitanja na pressu :crazy:
Umjesto da se iskoristi momentum da pritisnu Vicu i Savez u vezi ustrojstva ostalih omladinskih rep. na modelu A selekcije uz kordinaciju Spahica i Barbareza.Trebali su traziti ostavke Orlovica i Rascica i ukidanje nac.kljuca.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 01 apr 2026, 14:49

Arvid je napisao/la:
01 apr 2026, 14:46

kako znam za sebe, imaju taj stil, džaba. Nego smo mi prvi put to osjetili na svojoj koži, pa to tek bolje razumijemo.
Ma sve u redu stil, druže. Ja govorim za ovo nakon utakmice, je li iko sportski čestitao prolazak naše reprezentacije? Je li ovo sport ili šta?

PikachuSA
Kontakt:

Post Postao/la PikachuSA » 01 apr 2026, 14:49

Previše očekuješ od likova koji su već unaprijed tražili alibi u lošem stadionu i koji tripuju da su mogli da nam zabiju 3-4 gola kao da nije postojao TV prijenos koji nas je uvjerio u suprotno :mrgreen:
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟳
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++

𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 01 apr 2026, 14:51

Shategabri je napisao/la:
01 apr 2026, 14:37
Hightower je napisao/la:
01 apr 2026, 14:32
Koliko nas vole Hrvati dovoljno je procitati komentare ne sportnet forumu. Samo spominju 2008 i nase slavlje protiv Turske.
Ne bih se ja osvrtao na te kojima je to refer.
Okrenuti se onim koji su slavili pobjedu BiH :bih:
Pogledaj samo društvene mreže, ljudi pod punim imenom i prezimenom čestitaju, raduju se.
To je bitno! :bih:

Inače, malog što je uzeo papirić Donarumi sa instrukcijama za penale bi trebalo nekako nagraditi, recimo poziv u adekvatnu reprezentaciju u skladu s njegovim godištem.
Mislim da bi mu veća satisfakcija bila da ga povedu u Canadu/USA a nek svojim trudom i radom zasluži poziv.
Nikad poraz, samo lekcija.

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 01 apr 2026, 14:52

Ni sekunde nisam sumnjao u pobjedu, nemam sta napisati osim svaka cast i sada jos jace i neka ovo slavlje bude samo jedno u nizu velikih proslava jos većih uspjeha naše repke.
#CarsijaOdjebi

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 01 apr 2026, 14:54

Ma voditi ga u avionu sa ekipom o trosku saveza. I to citav turnir dok smo tamo. To ce mu biti dozivljaj za citav zivot.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 01 apr 2026, 14:57

DamirT je napisao/la:
01 apr 2026, 14:45
Gledam reprizu i opet se tresem, kao da je uzivo :ljepota: :bih:
Ja opet popyzdio za nedosuđen penal :D

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 01 apr 2026, 14:58

01 apr 2026, 14:49
Arvid je napisao/la:
01 apr 2026, 14:46

Ma sve u redu stil, druže. Ja govorim za ovo nakon utakmice, je li iko sportski čestitao prolazak naše reprezentacije? Je li ovo sport ili šta?
Mozda je ovo razlog:
Italy national football team se nije plasirala ni na FIFA World Cup 2026, nakon poraza u baražu od Bosnia and Herzegovina national football team na penale.

To znači:

propušteni SP 2018
propušteni SP 2022
propušteni SP 2026

➡️ prvi put u historiji da Italija propusti tri uzastopna Mundijala

Za Gianluigi Donnarumma to praktično znači:

i dalje 0 nastupa na Svjetskom prvenstvu, iako je već godinama prvi golman reprezentacije

Prilično nevjerovatno za golmana koji je bio MVP UEFA Euro 2020 — ali jednostavno, generacija Italije u ovom periodu stalno “pada” na kvalifikacijama.
slika

:tralala: :bih: :bih: :bih:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 01 apr 2026, 15:01

Ma uglavnom, yebat ih. Nek se napuše. Bosna je na Svjetskom Prvenstvu :opaopa: :opaopa:

Jel se razvela ona kamenjarka što je govorila da će navijati za Italiju, zna li se šta? :rol:

Shategabri

Post Postao/la Shategabri » 01 apr 2026, 15:01

avenija je napisao/la:
Italijani nisu zaslužili tako fin doček, ma ni blizu. Prvo ono potcjenjivanje nakon što smo izbacili Wels. Pa onda sprdanje sa terenom, stadionom. Onda u toku utakmice, ono smeće Donnaruma čitavo vrijeme provocirao, zadržavao vrijeme, pri izvođenju penala se svađao, nakon što su izgubili htio se fizički obračunavati sa našim igračima. Strašno odvratan fudbaler, ogadio mi se od kad je Musiali namjerno nogu slomio. A kao vrhunac, nisam čuo nikoga iz njihove reprezentacije da je čestitao prolazak dalje, ja razumijem sve, i emocije i tugu, ali ako si ikakav sportista čestitaj kada te neko pošteno pobijedi. A ono sinoć je bilo pošteno da poštenije ne može biti. Dakle Italijani se pokazali kao nikakvi sportisti i nikakvi ljudi. O njihovim navijačima ne pričam. čisto o reprezentaciji.

A našim momcima svaka čast, kao i treneru i svima u stručnom štabu. Veliko je ovo što su uradili, ogromno! Hvala vam i volim te Bosno i volim sve svoje sunarodnjake, ma gdje god oni bili. Poštujte i volite svoju državu!
Ja sam dva dana bio na stadionu i tu oko svega toga i pisao ovdje ljudima da su dolazile prgave reprezentacije u Zenicu tj ciganskog ponašanja poput Grčke, Rumunije, Portugala ali da većih šuga i prepotentnije nacije od Italija nisam vidio, od ekonoma do onog novinara i kamermana. Usta im se naserem zato mi je još više drago što smo ih porazili. Svi su isti kao usrani Dunaruma.
Još bolje je ovako što smo sve to njihovo ciganisanje istrpili, izignorisali i onda ih nabili nogom :D
Sasvim gospodski.
Koševo Zapad

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 apr 2026, 15:03

guillermo je napisao/la:
01 apr 2026, 14:49
Ponovo klasicno glupa pitanja na pressu :crazy:
Umjesto da se iskoristi momentum da pritisnu Vicu i Savez u vezi ustrojstva ostalih omladinskih rep. na modelu A selekcije uz kordinaciju Spahica i Barbareza.Trebali su traziti ostavke Orlovica i Rascica i ukidanje nac.kljuca.
Ni vrijeme ni mjesto nije . Plasman na SP je tema presa. Ni ja ne mogu očima Vicu i savez al realno sad je vrijeme da se veselimo i podržimo reprezentaciju.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 01 apr 2026, 15:12

01 apr 2026, 15:01
avenija je napisao/la:

Još bolje je ovako što smo sve to njihovo ciganisanje istrpili, izignorisali i onda ih nabili nogom :D
Sasvim gospodski.
Ma sjebali su se oni od Hotela Zenica do stadiona, prije utakmice..nikad nijedan od njih ovo nije doživio u životu..700 metara su prolazili pola sata :D

slika

Zato su na terenu djelovali kao San Marino..dugo dugo dugo nismo nekoga ovako razbili, od Grčke u Zenici 3-1 pred Brazil.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 01 apr 2026, 15:19

Nek i tako ostane. Na terenu smo rekli svoje, a van terena bit gospoda
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Shategabri

Post Postao/la Shategabri » 01 apr 2026, 15:21

avenija je napisao/la:
01 apr 2026, 15:12
01 apr 2026, 15:01
avenija je napisao/la:

Sasvim gospodski.
Ma sjebali su se oni od Hotela Zenica do stadiona, prije utakmice..nikad nijedan od njih ovo nije doživio u životu..700 metara su prolazili pola sata :D

slika

Zato su na terenu djelovali kao San Marino..dugo dugo dugo nismo nekoga ovako razbili, od Grčke u Zenici 3-1 pred Brazil.
To je sve u sportskom žaru :bih:

Ovo je sve ispalo kako treba, ništa ni dodati ni oduzeti.
Koševo Zapad

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 01 apr 2026, 15:27

Jel vakat i da dobijemo dobru navijacku pjesmu, a da nije nabrajanje imena igraca

I sta je sa slicicama, jel i dalje Panini proizvodi :kafa:

Bilo mi je malo ofirno i za Brazil 2014. sa 21 godinom kupovati, kako tek sad :mrgreen:
Don't believe the hype.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”