Diadora je napisao/la: ↑01 apr 2026, 21:08
Ljudi ja Sam se tek otrijeznio. Nevjerovatno da smo ovo uspjeli proci uprkos Barbinom glupiranju sa taktikom I igracima.
Kad Sam vidio da Tahir ulazi vec Sam se pozdravio sa mundijalom. Mijenjanje kolasinca na poluvremenu je bio kriminal I moglo nas je glave doci.
Sva nesreca koju smo imali prije u barazima, svjetskom itd nam se vratila u ovim kvalifikacijama.
Imamo nevjerovatno talentovanu ekipu koja realno igra na 50 posto svojih mogucnosti.
Odgovorno tvrdim da je ovo najjaca bh repka u historiji. Nikad nismo imali ovoliko talenta na raspolaganju odjednom. Bajraktarevic, alajbegovic, muharemovic,dedic su nivo talenta kojeg se ni top repke ne bi postidile.
Izvuce nas Tabak. Toliko mi je drago zbog ovog momka Kao da mi je brat rodzeni. Da VA's podsjetim da je ovaj momak ne tako davno sikaniran od strane barbe I ekipe zbog igraca koji mu nisu ni do koljena.
Gdje su Sada omerovici kulasini I slicni Koji su na silu gurani prije esmira.
Ima ovdje potencijala da se dogura daleko na svjetskom. Samo se bojim da ce ovo svjetsko biti poligon za prodaju menadzerskih igraca kao i 2014
Prijatelju, ja da sam na tvom mjestu izbrisao bih ovaj profil i napravio novi ako, eto, jos uvijek imas obraza doci na ovaj forum.
Mislim, ništa lično, ali eto tako. Nakon svega što si zadnjih dana pisao, najmanje što možeš sada uraditi je da se odjaviš, jer i ako je nekad neko uvažavao tvoje i fanatikovo mišljenje (ako su to uopšte dva a ne jedan lik), mislim da nakon ovog sinoć više neće.