Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Joj kad se sjetim koliko se ismijavao ovaj lunapark
Najveca glupost ikad. Treba znat i vodit ekipu da su ne znam kakvi igraci u njoj. Eto ti primjer ove Talijanske generacije.viKK je napisao/la: ↑02 apr 2026, 01:58Barbarez je ispred Papeta već sad. Staviše, mislim da je i Ćiro bolji od Papeta bio u svoje dvije godine kao selektor. Generaciji igrača koju je Pape dobio je mogao skoro bilo ko vodit i prošli bi onu grupu bez priprema. Opet, respekt jer je vodio tu ekipu ali to je to.
Jeste glupost, ali mi smo te godine prošli uprkos Safetu, a ne zahvaljujući njemu, ko god misli drugačije trebao bi ponovno sagledati situaciju i onda pregledati neke ključne utakmice da vidi te nerezonske poteze.Kaunas je napisao/la: ↑02 apr 2026, 08:28Najveca glupost ikad. Treba znat i vodit ekipu da su ne znam kakvi igraci u njoj. Eto ti primjer ove Talijanske generacije.viKK je napisao/la: ↑02 apr 2026, 01:58Barbarez je ispred Papeta već sad. Staviše, mislim da je i Ćiro bolji od Papeta bio u svoje dvije godine kao selektor. Generaciji igrača koju je Pape dobio je mogao skoro bilo ko vodit i prošli bi onu grupu bez priprema. Opet, respekt jer je vodio tu ekipu ali to je to.
I Francuzi bi za selektora stavili Mesu Bazdara da je tako al ipak mole Zidanea, Brazilci dovedu Ancelottija, Spanci ce pokupit Guardiolu i tako dalje.
I ja sam upamtio njegove kvalitetne i objektivne postove, cudno mi je bilo gdje je nestao. U moru degenerika bas nedostaju neki kvalitetni forumasi, iako sam ranije slabo pisao na temama repke, ipak sam redovno citao.LukavacBHF je napisao/la: ↑01 apr 2026, 21:29Sergej Barbarez.![]()
Emir Spahić![]()
Domovina![]()
Izuzetno mi je drago vidjeti tvoj povratak @dubrovnik. Sjećam se perioda od prije desetak i više godina, kada sam ulazio na forum, a zatim na tvoj profil da pročitam tvoje postove na temama. Uvijek je bio kvalitetan sadržaj tvojih postova, racionalna razmišljanja, te korektan način komunikacije. Po meni ti si jedan od kvalitetnijih forumaša, istina ima ih još nekoliko od te stare garde.
U svakom slučaju, srdačan pozdrav!
Hajmo Bosno, hajmo Hercegovino!![]()
Zasto onda nismo igrali na velikim takmicenjima prije i poslije Papeta? Manje-vise sve zvijezde su bile tu, a i nakon njegovog odlaska je ostalo pregrst jakih imena pa znamo kako smo igrali i srozali se sve do dolaska Barbareza.Micron je napisao/la: ↑02 apr 2026, 08:38Jeste glupost, ali mi smo te godine prošli uprkos Safetu, a ne zahvaljujući njemu, ko god misli drugačije trebao bi ponovno sagledati situaciju i onda pregledati neke ključne utakmice da vidi te nerezonske poteze.Kaunas je napisao/la: ↑02 apr 2026, 08:28Najveca glupost ikad. Treba znat i vodit ekipu da su ne znam kakvi igraci u njoj. Eto ti primjer ove Talijanske generacije.viKK je napisao/la: ↑02 apr 2026, 01:58Barbarez je ispred Papeta već sad. Staviše, mislim da je i Ćiro bolji od Papeta bio u svoje dvije godine kao selektor. Generaciji igrača koju je Pape dobio je mogao skoro bilo ko vodit i prošli bi onu grupu bez priprema. Opet, respekt jer je vodio tu ekipu ali to je to.
I Francuzi bi za selektora stavili Mesu Bazdara da je tako al ipak mole Zidanea, Brazilci dovedu Ancelottija, Spanci ce pokupit Guardiolu i tako dalje.
Realno, kad krenemo od gostovanja u Rumuniji, ne znamo ni sami kako smo dobili tu utakmicu.Virtu4l je napisao/la: ↑02 apr 2026, 08:58
Uvijek možeš naći razloge da si prošao uprkos nečemu, Barbarez ih ima više nego Sušić, od Rumunije pa dalje.![]()
Evo ja ću ti odmah napisati da nikad niko nije imao sreće kao Sergej Barbarez, ali bukvalno, u svakoj utakmici od početka kvalifikacija pa do kraja baraža.
Samo forsiranje Tahirovića je dovoljno da se upali milion lampica, da ne idem dalje.![]()
Sad je sve lijepo, fino i krasno, a milimetri su nas više puta dijelili od katastrofe.
Manje više svaki uspjeh u bilo kojem sportu je milimetrima udaljen od propasti. Smiješna priča.Virtu4l je napisao/la: ↑02 apr 2026, 08:58
Uvijek možeš naći razloge da si prošao uprkos nečemu, Barbarez ih ima više nego Sušić, od Rumunije pa dalje.![]()
Evo ja ću ti odmah napisati da nikad niko nije imao sreće kao Sergej Barbarez, ali bukvalno, u svakoj utakmici od početka kvalifikacija pa do kraja baraža.
Samo forsiranje Tahirovića je dovoljno da se upali milion lampica, da ne idem dalje.![]()
Sad je sve lijepo, fino i krasno, a milimetri su nas više puta dijelili od katastrofe.
Pape je dobio najduži mandat tj da je bilo ko drugi bio na klupi dobio bi nogu nakon poraza u baražu od Portugala 6:2 i ne bi nas ni vodio u kvalifikacijama za Brazil. Barbarez je imao puno teži put i uspio sa realno slabijom i puno mlađom ekipom,koja ce na nasu srecu dobiti jos vise na kvaliteti kako vrijeme bude prolazilo..
Ne citiraj tog bolesnika, vidiš li šta radi, skontaj neke stvari konačno.rishovski je napisao/la: ↑02 apr 2026, 09:19Pape je dobio najduži mandat tj da je bilo ko drugi bio na klupi dobio bi nogu nakon poraza u baražu od Portugala 6:2 i ne bi nas ni vodio u kvalifikacijama za Brazil. Barbarez je imao puno teži put i uspio sa realno slabijom i puno mlađom ekipom,koja ce na nasu srecu dobiti jos vise na kvaliteti kako vrijeme bude prolazilo..
Tanka je linija izmedju uspjeha i neuspjeha. Ovdje bi se Barbarezu yebalo sve od do da je Kean zabio onaj zicer za 2-0, trazilo bi se da se oduzme drzavljanstvo Tahirovicu i tako dalje.Micron je napisao/la: ↑02 apr 2026, 08:38Jeste glupost, ali mi smo te godine prošli uprkos Safetu, a ne zahvaljujući njemu, ko god misli drugačije trebao bi ponovno sagledati situaciju i onda pregledati neke ključne utakmice da vidi te nerezonske poteze.Kaunas je napisao/la: ↑02 apr 2026, 08:28Najveca glupost ikad. Treba znat i vodit ekipu da su ne znam kakvi igraci u njoj. Eto ti primjer ove Talijanske generacije.viKK je napisao/la: ↑02 apr 2026, 01:58Barbarez je ispred Papeta već sad. Staviše, mislim da je i Ćiro bolji od Papeta bio u svoje dvije godine kao selektor. Generaciji igrača koju je Pape dobio je mogao skoro bilo ko vodit i prošli bi onu grupu bez priprema. Opet, respekt jer je vodio tu ekipu ali to je to.
Smiješna je priča nazivati uspjeh kao odlazak na SP slučajnim i kod Papeta i kod Barbareza. Nijedan od njih dvojice nije taktički mag,ali to nije nužno ni najvažnije. Sergej je usadio timski duh,borbenost i živimo od toga. Pape je igračima dao slobodu,a imali smo igrače kojima je samo to trebalo,veliko je znanje nekad i ne kvariti ono što već postoji.Balorda je napisao/la: ↑02 apr 2026, 09:19Manje više svaki uspjeh u bilo kojem sportu je milimetrima udaljen od propasti. Smiješna priča.Virtu4l je napisao/la: ↑02 apr 2026, 08:58
Balorda je napisao/la: ↑02 apr 2026, 09:19Manje više svaki uspjeh u bilo kojem sportu je milimetrima udaljen od propasti. Smiješna priča.Virtu4l je napisao/la: ↑02 apr 2026, 08:58
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 18 gostiju.