Niko ne moze covjeka yebati, kao zena
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
Edincapitano
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Spavas li mirno Ahmedhodzicu?
Napisao je za prvih 11... Realno, Pejčinović nije danas bolji ni od Demirovića ni Džeke ni Tabakovića.
Što se tiče Miljevića, ako bismo htjeli igrati 4-5-1, on bi nam bio najbolji (ustvari jedini pravi) ofanzivni vezni u rosteru i samim tim bi imao mjesta u prvih 11 u utakmicama gdje želimo tu postavku. Samo što mi sad u zadnje vrijeme igramo u formaciji 4-4-2 gdje ta pozicija ne postoji.
Mahmić copy-paste što sam napisao za Miljevića.
Svi ovi ostali koji se nabrajaju su uglavnom u kategoriji zalog za budućnost.
Zadnja izmjena: Zglavkar, dana/u 02 apr 2026, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
Zaganjat Mirzu Catovica dok nije kasno i dok je ova euforija. I dok je Ermedin jos tu sa njim.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Ne znam u kakvom je stanju Besic.. al bi mu dao program 2 mjeseca kondicioni i pozvao ga.
Mi igraca te brzine nemamo a to je najveca boljka ove repke
Po meni je Katic veci ratnik na terenu i kao lik od Anela.
Nebi mjenjao Nikolu i Tarika za Anela pa taman puzio i molio da ga vrate!! A siguran sam da nebi ni Sergej i Emir.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
U pravu si... ne znam u kakvom stanju je Senad Lulic kako bi sjeo na beka ko budali šamar.MostarNeretva je napisao/la: ↑03 apr 2026, 00:01Ne znam u kakvom je stanju Besic.. al bi mu dao program 2 mjeseca kondicioni i pozvao ga.
Nadam se samo da se moze spremit za evo ova 2 mjeseca.
Samo bez kolača,rodbine i ostalog.
Treba vidjeti sa Mujdžom u kakvom je stanju. Za dva mjeseca se može pripremiti. Možda bi Zlatan Muslimović mogao nešto da uradi.MostarNeretva je napisao/la: ↑03 apr 2026, 00:01Ne znam u kakvom je stanju Besic.. al bi mu dao program 2 mjeseca kondicioni i pozvao ga.
Kakve budalama dodju prikljucit internet hljebe…
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Milan Đurić. Fali nam Srba.arelinho je napisao/la: ↑03 apr 2026, 00:42Treba vidjeti sa Mujdžom u kakvom je stanju. Za dva mjeseca se može pripremiti. Možda bi Zlatan Muslimović mogao nešto da uradi.MostarNeretva je napisao/la: ↑03 apr 2026, 00:01Ne znam u kakvom je stanju Besic.. al bi mu dao program 2 mjeseca kondicioni i pozvao ga.
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Pozvati Bracu Salihamidzica da po boku pici 
Meni je žao našeg Mirsage u svom ovom Anelgejtu. Pogotovo sad kad mu se Bosna na ovako veličanstven način plasirala na SP a njegov Anel nije bio dio tog uspjeha. A to mu san odkako mu je Anel prvi put počeo šutat loptu. Mogu mislit kako mu je samo
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Bolje Bajramovica aktivirati. Svakako je vec u ekipi, samo dres da navuce
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- PointBlank
- Kontakt:
E moj Ahmedhodzicu… steta majke mi. Kakvu zadnju liniju i koje sve opcije bi imali
Muharemovic
Ahmedhodzic
Katic
Kolasinac
Hadzikadunic
Dedic
Pa jos:
Radeljic
Barisic
Malic
Gazibegovic
Jos da je napucati vezni red, samo steta.. za ovo SP nam bas treba neko Mumetovog kalibra, kad nije dao disati Messiju vecinu utakmice. Neko ko moze uzeti loptu i pravo kroz sredinu..
Kod nas nikad dva dobra sastaviti, ili imamo top napad, a odbrana k, ili obrnuto, il fali dobar golman.. evo sad trenutno vezni red šteka.
Ovdje bi i Medunjanin iz primea legao kao budali samar, a tek Pjanic i Miske iz najboljih dana.. jbg
Muharemovic
Ahmedhodzic
Katic
Kolasinac
Hadzikadunic
Dedic
Pa jos:
Radeljic
Barisic
Malic
Gazibegovic
Jos da je napucati vezni red, samo steta.. za ovo SP nam bas treba neko Mumetovog kalibra, kad nije dao disati Messiju vecinu utakmice. Neko ko moze uzeti loptu i pravo kroz sredinu..
Kod nas nikad dva dobra sastaviti, ili imamo top napad, a odbrana k, ili obrnuto, il fali dobar golman.. evo sad trenutno vezni red šteka.
Ovdje bi i Medunjanin iz primea legao kao budali samar, a tek Pjanic i Miske iz najboljih dana.. jbg
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Pisalo se da je dobio Avdic poziv u A selekciju srbije za ove prijateljske ali vidim da ga nije bilo, njegov otac je jako povezan sa bosnom i ima nase državljanstvo.19vendetta87 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 23:05Da li ga vuce nesto za nas ili ne, saznacemo tek kad promijeni klub.
I Bazdar je tvrdio da mu je Srbija jedina reprezentacija, dok je igrao u Partizanu.
Veliko je pitanje da li je sve do anela, meni vise zvuci da ga je barba hinjski otjerao.
Ima li iko od ovih nasih kvazi novinara da stupi u kontakt s Mirsom da vidimo sta je prava istina?
JakaMiranGlasnic je napisao/la: ↑03 apr 2026, 00:46Milan Đurić. Fali nam Srba.arelinho je napisao/la: ↑03 apr 2026, 00:42Treba vidjeti sa Mujdžom u kakvom je stanju. Za dva mjeseca se može pripremiti. Možda bi Zlatan Muslimović mogao nešto da uradi.MostarNeretva je napisao/la: ↑03 apr 2026, 00:01Ne znam u kakvom je stanju Besic.. al bi mu dao program 2 mjeseca kondicioni i pozvao ga.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: aimar21, ArtemisFowl, Beduin, Zona49 i 44 gosta.