P.S.- malcu se na faci vidi da ce bit igracina

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Pa nije bilo baš kako Mamić govori - ovaj bek ga je dobro čuvao, tek u produžecima bilo je onoga što mamić govori.zikerrz21 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 00:03Sto kaze zdravko mamic,decko iz italije broj 2 palestra uso je na poluvremenu,on i Kerim su zajendo usli u 2 poluvremenu,palestra je ubjedljivo bio najbolji njihov igrač,i u defanzivi i u napadu je prijetio,kad je uputio centarsut za esposita pa vasilj odbraio,opet kerim ga je više puta zalomio lažnjakom,uputio centarsut ili sutnuo,nije ga isao centarsut sinoc nikako,ali da je driblao,naravno da jeste,jedina zamjerka kad je igzubio loptu na nekih 50-60 metara od tog palestere pa muharemovic klizecim ispravio sve i oni dobili korner
Ma previše su nekih talenata nakupili na tim ofanzivnim pozicijama. Ne znam, ne sviđa mi se baš kako izgledaju.
Mahom i dalje igraju sa wingbackovima ali formacija je ono tipa 3421 što mislim da je sasvim okej za Kerima, da igra na ovim pozicijama iza napadača, a i svakako to na terenu često može izgledati kao 343 sa klasičnim krilima.
Alajbegovicev brat vec kaparisanEh, slušaj sad mali…
Znaš koliko smo puta pričali, trenirali, zezali se i maštali o velikim stvarima? E pa… ja sam uspio. Plasirao sam se na svjetsko.
Ali znaš šta je najbitnije? Nije to samo moj uspjeh. I ti si dio toga. Svaki put kad si bio tu, kad si me bodrio, kad si vjerovao u mene čak i kad je bilo teško — sve to me je guralo naprijed.
Sad je red na tebe da zapneš još jače. Da ne odustaješ kad bude teško. Jer ako sam ja mogao, možeš i ti — i još bolje.
Zapamti ovo: nikad ne prestaj sanjati veliko… ali još važnije — radi za to svaki dan.
Voli te brat.
Treba malog sačuvati od pritiska, ipak je još dijete, a mnogi ga projektuju u repci jer je veći prospekt od Kerima. Ništa vala malom ne donosi to što je 'talentovaniji Alajbegović' po medijima, samo ga može u kanal baciti.DamirT je napisao/la: ↑03 apr 2026, 09:42Alajbegovicev brat vec kaparisanEh, slušaj sad mali…
Znaš koliko smo puta pričali, trenirali, zezali se i maštali o velikim stvarima? E pa… ja sam uspio. Plasirao sam se na svjetsko.
Ali znaš šta je najbitnije? Nije to samo moj uspjeh. I ti si dio toga. Svaki put kad si bio tu, kad si me bodrio, kad si vjerovao u mene čak i kad je bilo teško — sve to me je guralo naprijed.
Sad je red na tebe da zapneš još jače. Da ne odustaješ kad bude teško. Jer ako sam ja mogao, možeš i ti — i još bolje.
Zapamti ovo: nikad ne prestaj sanjati veliko… ali još važnije — radi za to svaki dan.
Voli te brat.![]()
Trenutno korisnika/ca: BiH26, CAGarfia, Edincapitano, Lewy21, resko1, Wilshere10, zikerrz21 i 55 gostiju.