Kerim Alajbegović

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

fanatik19
Kontakt:

Re: Kerim Alajbegović

Post Postao/la fanatik19 » 01 apr 2026, 23:20

Za par godina Emre i Kerim zajedno u prvih 11 :bih:
P.S.- malcu se na faci vidi da ce bit igracina :mrgreen:
slika

dzemil
Kontakt:

Post Postao/la dzemil » 02 apr 2026, 23:07

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 02 apr 2026, 23:14

Najbolja moguca opcija. Taman da ga izbruse jos malo i samo nebo je granica :bih:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 02 apr 2026, 23:26

Benfica stvarno nije losa opcija,ako tamo budes top,najveci klubovi stanu u red.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

harko35
Kontakt:

Post Postao/la harko35 » 02 apr 2026, 23:32

Neka ostane u Bayeru još 3 godine, a onda pređe u jedan od top5 i to je to :bih: :bih: :bih:
Ne treba sada nigdje (žuriti).

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 02 apr 2026, 23:34

Čisto sumnjam da će ga Leverkusen ikome prodati.. pa realnost je da nakon SP njegova vrijednost bude udvostručena sa nekim golom ili asistencijom.

U ostalome, Lever je odličan klub za mlade igrače, bitno je samo da dobije priliku i da se nalazi u rotaciji.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 apr 2026, 23:45

A zasto bi ga Leverkusen prodavao ovo ljeto za 20 miliona, kad moze naredno za 50 ?
Nek odigra jednu dobru sezonu u BL, poduplat ce sebi cijenu.

Iz bundeske se lakse prodaje u najjace lige i najjace klubove, nego iz portugalske lige. A Kerim za dvije godine (u 20-toj) mora igrati na najvisoj mogucoj sceni.
Toliko je talentovan.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 02 apr 2026, 23:50

Najjači je na klipu kod Nikole 😂
Svi skaču, pjevaju on mrtav hladan stoji jede picu 😂😂
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 03 apr 2026, 00:00

Ovaj malac je vec sada za najvece svjetske klubove. Prelazi Talijanske obrambene igrace ko panjeve a cim dobije loptu prilazi drugi zabar u ispomoc. Show od igraca samo da se sacuva povreda. Ni Bajraktarevic nije puno losiji. Ono je za nevjerovat.

zikerrz21
Kontakt:

Post Postao/la zikerrz21 » 03 apr 2026, 00:03

Sto kaze zdravko mamic,decko iz italije broj 2 palestra uso je na poluvremenu,on i Kerim su zajendo usli u 2 poluvremenu,palestra je ubjedljivo bio najbolji njihov igrač,i u defanzivi i u napadu je prijetio,kad je uputio centarsut za esposita pa vasilj odbraio,opet kerim ga je više puta zalomio lažnjakom,uputio centarsut ili sutnuo,nije ga isao centarsut sinoc nikako,ali da je driblao,naravno da jeste,jedina zamjerka kad je igzubio loptu na nekih 50-60 metara od tog palestere pa muharemovic klizecim ispravio sve i oni dobili korner

dzemil
Kontakt:

Post Postao/la dzemil » 03 apr 2026, 00:12

zikerrz21 je napisao/la:
03 apr 2026, 00:03
Sto kaze zdravko mamic,decko iz italije broj 2 palestra uso je na poluvremenu,on i Kerim su zajendo usli u 2 poluvremenu,palestra je ubjedljivo bio najbolji njihov igrač,i u defanzivi i u napadu je prijetio,kad je uputio centarsut za esposita pa vasilj odbraio,opet kerim ga je više puta zalomio lažnjakom,uputio centarsut ili sutnuo,nije ga isao centarsut sinoc nikako,ali da je driblao,naravno da jeste,jedina zamjerka kad je igzubio loptu na nekih 50-60 metara od tog palestere pa muharemovic klizecim ispravio sve i oni dobili korner
Pa nije bilo baš kako Mamić govori - ovaj bek ga je dobro čuvao, tek u produžecima bilo je onoga što mamić govori.

navodno mu je brat još bolji.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 03 apr 2026, 00:14

Ne pratim toliko Leverkusen ali za one koji bolje prate BL: kad bi tamo ostao sljedecu sezonu, jel bi bio rezerva ili ima cak sansi za njega da tamo nekako uleti u prvu postavu? Je li i dalje furaju onu formaciju sa wingbackovima kao pod Alonsom?

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 03 apr 2026, 00:40

viKK je napisao/la:
03 apr 2026, 00:14
Ne pratim toliko Leverkusen ali za one koji bolje prate BL: kad bi tamo ostao sljedecu sezonu, jel bi bio rezerva ili ima cak sansi za njega da tamo nekako uleti u prvu postavu? Je li i dalje furaju onu formaciju sa wingbackovima kao pod Alonsom?
Ma previše su nekih talenata nakupili na tim ofanzivnim pozicijama. Ne znam, ne sviđa mi se baš kako izgledaju.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 apr 2026, 00:48

viKK je napisao/la:
03 apr 2026, 00:14
Mahom i dalje igraju sa wingbackovima ali formacija je ono tipa 3421 što mislim da je sasvim okej za Kerima, da igra na ovim pozicijama iza napadača, a i svakako to na terenu često može izgledati kao 343 sa klasičnim krilima.

E sad, meni se lično konkurencija u Leverkusenu nimalo ne sviđa, to jeste ima je poprilično. Recimo Tillman, Maza, Ben Seghir, Hoffman i Terrier su igrači koji se vrte na te dvije pozicije iza napadača i to je pravo puno igrača. Kao problem vidim to što su ova prva trojica došla prošlo ljeto i sumnjam da će ih prodavati, a svaki od njih je na svoj način vrlo kvalitetan igrač.

E sad ako bi se igralo u formaciji sa krilima i desetkom, to bi značilo i dosta povoljniju situaciju za Kerima. Hoffman, Terrier i recimo Tella bi bili opcije za desno krilo, Tillman i Maza su po meni po karakteristikama klasični igrači za poziciju desetke, a Kerimu bi defacto najveća (i jedina) konkurencija na lijevom krilu bio Ben Seghir.

Meni je Ben Seghir odličan igrač, u Monacu je bio sjajan ali se nije baš snašao nakon dolaska u Leverkusen. Odigrao je samo 11 utakmica u svim takmičenjima ove sezone, a nema ni gola ni asistencije. Od tih 11 samo je tri igrao od početka. Za Lever nije igrao od decembra jer je tada otišao na AKN gdje se povrijedio i evo nije ga nikako bilo do sada, a čini mi se da se još nije oporavio od povrede (ne znam šta je u pitanju).

E sad opet kažem zavisi kako bi igrali, u ovoj 3421 formaciju koju mahom igraju mislim da bi se baš oznojio za minute i nisam siguran koliko mu je u tom kontekstu povoljna situacija. Svaka druga formacija sa krilima i desetkom bi bila puno jednostavnija i tu bi sigurno imao minute, a dalje bi bilo samo do njega.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 03 apr 2026, 09:42

Eh, slušaj sad mali…

Znaš koliko smo puta pričali, trenirali, zezali se i maštali o velikim stvarima? E pa… ja sam uspio. Plasirao sam se na svjetsko.

Ali znaš šta je najbitnije? Nije to samo moj uspjeh. I ti si dio toga. Svaki put kad si bio tu, kad si me bodrio, kad si vjerovao u mene čak i kad je bilo teško — sve to me je guralo naprijed.

Sad je red na tebe da zapneš još jače. Da ne odustaješ kad bude teško. Jer ako sam ja mogao, možeš i ti — i još bolje.

Zapamti ovo: nikad ne prestaj sanjati veliko… ali još važnije — radi za to svaki dan.

Voli te brat. ❤️
Alajbegovicev brat vec kaparisan :mrgreen:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 03 apr 2026, 09:47

DamirT je napisao/la:
03 apr 2026, 09:42
Eh, slušaj sad mali…

Znaš koliko smo puta pričali, trenirali, zezali se i maštali o velikim stvarima? E pa… ja sam uspio. Plasirao sam se na svjetsko.

Ali znaš šta je najbitnije? Nije to samo moj uspjeh. I ti si dio toga. Svaki put kad si bio tu, kad si me bodrio, kad si vjerovao u mene čak i kad je bilo teško — sve to me je guralo naprijed.

Sad je red na tebe da zapneš još jače. Da ne odustaješ kad bude teško. Jer ako sam ja mogao, možeš i ti — i još bolje.

Zapamti ovo: nikad ne prestaj sanjati veliko… ali još važnije — radi za to svaki dan.

Voli te brat. ❤️
Alajbegovicev brat vec kaparisan :mrgreen:
Treba malog sačuvati od pritiska, ipak je još dijete, a mnogi ga projektuju u repci jer je veći prospekt od Kerima. Ništa vala malom ne donosi to što je 'talentovaniji Alajbegović' po medijima, samo ga može u kanal baciti.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 03 apr 2026, 09:48

Ne znam Bgm, da je pametan nigdje da ne ide iz Bayera.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Shevko
Kontakt:

Post Postao/la Shevko » 03 apr 2026, 09:50

Ako mu je taj mlađi brat navodno bolji...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 apr 2026, 10:01

Ostati u Leverkusenu bar dvije godine gdje će imati sve uslove i tek onda napraviti pravi transfer,nipošto ići u raspalu italijansku ligu bez obzira koji klub je u pitanju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

marlostanf1eld
Kontakt:

Post Postao/la marlostanf1eld » 03 apr 2026, 12:31

Nimalo jednostavno nije igrati protiv Palestre koji dominira ove sezone u Italiji, a u redu već stoje najveći engleski klubovi da ga dovedu. Bek od 190 cm, koji zna igrati sa obje noge, ima duge noge, brzo pokriva prostor, i Kerim je u tim duelima izisao kao pobjednik. On je jedan od najvećih krilnih prospekata na svijetu i nikad nismo imali talentovanijeg igrača.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: BiH26, CAGarfia, Edincapitano, Lewy21, resko1, Wilshere10, zikerrz21 i 53 gosta.