Skandiram dovedite još kojeg polovnjaka iz Hrvatske i Srbije.
Vico Zeljković
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Vico Zeljković
Treba stvarno biti tup i ne primjetiti da se u zadnje vrijeme vrhunske sudije delegiraju za naše tekme a odigrali smo hrpu istorijskih tekmi (Rumunjska, Austrija, Vels, Italija). Za to je isključivo zaslužan najbolji predsjednik NS/FS Bosne gdin. Vico Zeljković.
Mene više zanima njegova izjava vizavi izgradnje nacionalnog stadiona. Nešto u smislu; bit će izgrađen na vrijeme ako ne bude opstrukcija.
Nijedan tkz. novinar nije našao za shodno da ga zamoli za više detalja tj. zašto očekuje opstrukcije i od koga?
Mene više zanima njegova izjava vizavi izgradnje nacionalnog stadiona. Nešto u smislu; bit će izgrađen na vrijeme ako ne bude opstrukcija.
Nijedan tkz. novinar nije našao za shodno da ga zamoli za više detalja tj. zašto očekuje opstrukcije i od koga?
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
rimljanin90
- Kontakt:
Pa i ako nesto dobro uradi za repku ne mora znaciti da ne stima ligu. Kako su samo ljudi glupi. Da Bog da Vico bio 100 godina predsjednik od onog dana kada liga bude ravnopravna
Neko je ovdje fino napisao, kralo se prije Vice, krade se iz za vrijeme Vice a sve su prilike da ce se krasti i nakon Vice. Jbg takva drzava, takvi ljudi… kapitalizam i renesansa 
-
signalidunapark
- Kontakt:
Svi se sjećamo starih dobrih vremena kad nam je liga bila poštena i ravnopravna. Svi koji su gostovali na Koševu i Grbavici sjećaju se tih poštenih dana, i siguran sam da bi se isti vratili kad bi se samo vlast u NFSBiH prepustilo poštenim kadrovima iz tih poštenih klubova.rimljanin90 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 18:50Pa i ako nesto dobro uradi za repku ne mora znaciti da ne stima ligu. Kako su samo ljudi glupi. Da Bog da Vico bio 100 godina predsjednik od onog dana kada liga bude ravnopravna
-
rimljanin90
- Kontakt:
Gdje pise da ista od toga podrzavam? Glup ti je argument.signalidunapark je napisao/la: ↑03 apr 2026, 19:01Svi se sjećamo starih dobrih vremena kad nam je liga bila poštena i ravnopravna. Svi koji su gostovali na Koševu i Grbavici sjećaju se tih poštenih dana, i siguran sam da bi se isti vratili kad bi se samo vlast u NFSBiH prepustilo poštenim kadrovima iz tih poštenih klubova.rimljanin90 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 18:50Pa i ako nesto dobro uradi za repku ne mora znaciti da ne stima ligu. Kako su samo ljudi glupi. Da Bog da Vico bio 100 godina predsjednik od onog dana kada liga bude ravnopravna![]()
-
signalidunapark
- Kontakt:
Sarkazam, nemoj zamjeriti.rimljanin90 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 19:03Gdje pise da ista od toga podrzavam? Glup ti je argument.signalidunapark je napisao/la: ↑03 apr 2026, 19:01Svi se sjećamo starih dobrih vremena kad nam je liga bila poštena i ravnopravna. Svi koji su gostovali na Koševu i Grbavici sjećaju se tih poštenih dana, i siguran sam da bi se isti vratili kad bi se samo vlast u NFSBiH prepustilo poštenim kadrovima iz tih poštenih klubova.rimljanin90 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 18:50Pa i ako nesto dobro uradi za repku ne mora znaciti da ne stima ligu. Kako su samo ljudi glupi. Da Bog da Vico bio 100 godina predsjednik od onog dana kada liga bude ravnopravna![]()
Moja je poanta da treba počistiti vlastita dvorišta i u prvi plan gurnuti fudbalske stručnjake koji vole ovu zemlju. Ukoliko će se ovaj i ovakav Vico mijenjati žoharima iz kantonalnih saveza, lafo "našima", neka hvala.
Vico je lopina i malo je reći da ne voli ovu zemlju, ali je isto tako očito da ima bolesnu ambiciju i zaradi nje je spreman pojesti go.vno.
Zapitajmo se u kakvom smo kanalu kolektivno kad nam je on najuspješniji predsjednik saveza ikad.
Sramota, ne dozvoljava Vico Sarajevskim klubovima da kradu.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Slazem se, nismo ni svjesni kako nama ovdje moze biti dobro i kako samo jaku ligu mozemo imati samo da izadjemo iz nekih primitivnih vremenasignalidunapark je napisao/la: ↑03 apr 2026, 19:09Sarkazam, nemoj zamjeriti.rimljanin90 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 19:03Gdje pise da ista od toga podrzavam? Glup ti je argument.signalidunapark je napisao/la: ↑03 apr 2026, 19:01
Svi se sjećamo starih dobrih vremena kad nam je liga bila poštena i ravnopravna. Svi koji su gostovali na Koševu i Grbavici sjećaju se tih poštenih dana, i siguran sam da bi se isti vratili kad bi se samo vlast u NFSBiH prepustilo poštenim kadrovima iz tih poštenih klubova.![]()
Moja je poanta da treba počistiti vlastita dvorišta i u prvi plan gurnuti fudbalske stručnjake koji vole ovu zemlju. Ukoliko će se ovaj i ovakav Vico mijenjati žoharima iz kantonalnih saveza, lafo "našima", neka hvala.
Vico je lopina i malo je reći da ne voli ovu zemlju, ali je isto tako očito da ima bolesnu ambiciju i zaradi nje je spreman pojesti go.vno.
Zapitajmo se u kakvom smo kanalu kolektivno kad nam je on najuspješniji predsjednik saveza ikad.
-
rimljanin90
- Kontakt:
-
LukavacBHF
- Kontakt:
MikiPirs - Upravo tako, ja razumijem frustraciju stanjem u državi, odnosno nefunkcionalnosti iste. Ali treba biti pošten i istaknuti pozitivne stvari, odmaknuti se od politike i sagledati činjenično stanje, te reći bravo predsjedniče, čestitam. Vici kapa do poda za do sada što je učinio, za budućnost koja je pred nama i pred njim ćemo suditi - opet po činjenicama.BHFreak je napisao/la: ↑03 apr 2026, 17:18Probleme nasih sarajrvskih klubova trebamo traziti u samim klubovimaja bogami vidim da mi titule ne gubimo od zrinjskog i borca vec od tamo nekih Rudara sloga sirokog…
BHFreak - baš tako, bravo, neki dan sam o tome pisao. Želji i Sarajevu, Rudar Prijedor uz dužno poštovanje prema istom, održi lekcije fudbala na domaćem terenu. Dođe Borac, i vidiš na Grbavici da su dominantniji i kompletniji, jednostavno bolji. Mislim da će to svako priznati, ko gleda na stvari realno. Ja, kao navijač Želje, vidim da su i Borac i Zrinjski space shuttle u odnosu na ekipu za koju navijam.
Samo je jedan - SERGEJ BARBAREZ!
naprijed rejal
Pravda za bosanski Dinamo.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Mislim fakat da nije pošteno da ljudi koji ne prate ligu istu komentarišu.
Nivo krađe kojem trenutno svjedočimo apsolutno nikad nije postojao. Da, krali su Sarajevo i Željezničar, pa ti Sarajevo i Željezničar odu u goste Slobodi ili Leotaru i centra im sudija ne da preći. Ko donose deset bodova sa gostovanja, šampion je. Ko izgubi dvije, tri kući, ispao je.
Nijedan klub nije imao kontinuiranu protekciju na nivou na kojem je imao Borac, to je apsolutno činjenica.
Nivo krađe kojem trenutno svjedočimo apsolutno nikad nije postojao. Da, krali su Sarajevo i Željezničar, pa ti Sarajevo i Željezničar odu u goste Slobodi ili Leotaru i centra im sudija ne da preći. Ko donose deset bodova sa gostovanja, šampion je. Ko izgubi dvije, tri kući, ispao je.
Nijedan klub nije imao kontinuiranu protekciju na nivou na kojem je imao Borac, to je apsolutno činjenica.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pričaš sa ljudima koji otvoreno mrze FKS, tako da svaka argumentovana rasprava je suvišna.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑03 apr 2026, 19:39Mislim fakat da nije pošteno da ljudi koji ne prate ligu istu komentarišu.
Evo, imaš ovog klauna iznad, liže Vici jaja, mrzi sve Sarajevsko, a vjerujem da potajno onaniše na njega navečer.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
I od zadnjih 5 godina 3 godine Zrinjski prvak, izgleda da vise voli Zrinjski, ili samo neka nije mrsko Sarajevo( sto bi jedan rekao) glupa Vam je prica ja volim FK Sarajevo, ali pripisivati Vici Zeljkovicu sto Zeljo i Sarajevo nisu prvaci, je samo pravdanja zbog neznanja i losih odluka u Sarajevskim klubovima, samo cinjenice.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ideš li na utakmice? Znaš li ko je trenutno najveći potencijal Sarajeva, ko je najbolji igrač?Padovan je napisao/la: ↑03 apr 2026, 20:32I od zadnjih 5 godina 3 godine Zrinjski prvak, izgleda da vise voli Zrinjski, ili samo neka nije mrsko Sarajevo( sto bi jedan rekao) glupa Vam je prica ja volim FK Sarajevo, ali pripisivati Vici Zeljkovicu sto Zeljo i Sarajevo nisu prvaci, je samo pravdanja zbog neznanja i losih odluka u Sarajevskim klubovima, samo cinjenice.
Niti je to tema ovdje niti su to bitna pitanja u ovoj raspravi , toliko sam dugo na ovom forumu, da se moze lako provjeriti koje klubove gotivim decenijama, ja pisem o činjenicama. Uvijek se kaze prvo rascistiti u dvoristu, pa dalje kasnis redovno 20+ bodova za prvakom i pričas o suđenju, niko ne spori da Borca nema protekcije, ali to nije glavni uzrok sto Sarajevo vec 6 godina, ne moze do titule, Zeljo i mnogo vise, ljudi pogledajte se u ogledalo, nemojte biti slijepi pored ociju.