Prvo javili ljudima na forumu, pa će onda objaviti. Inače, oni turneje pripremaju mjesec ili dva prije....
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- mamonelafo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
Dragi moji, da ste živi i zdravi, dotični frontmen benda od 2019 nije među živima… https://en.wikipedia.org/wiki/Keith_Flint
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Zamislite da se derbi igra na Otoci umjesto na Kosevu.
Koliko bi pripalo gostujucim navijacima?
J*** vam mater, uprava ****!
Koliko bi pripalo gostujucim navijacima?
J*** vam mater, uprava ****!
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Mirvicu ne preuzimaj molim te!
Sutra morate pobjefit uhljupe zelim osvetu za proslu derbi
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Hoce li horde biti smjestene pored zapada na sjeveru ili ce prema istoku?
- BiHSportman
- Kontakt:
IstokELDIABLO20 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 18:26Hoce li horde biti smjestene pored zapada na sjeveru ili ce prema istoku?
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Kakva glupa odluka…zasto ih nisu ko sve gostujuce prema zapadu?BiHSportman je napisao/la: ↑03 apr 2026, 18:47IstokELDIABLO20 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 18:26Hoce li horde biti smjestene pored zapada na sjeveru ili ce prema istoku?
- BiHSportman
- Kontakt:
Ne mogu obezbijedit da ih provedu do zapada.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 20:08Kakva glupa odluka…zasto ih nisu ko sve gostujuce prema zapadu?BiHSportman je napisao/la: ↑03 apr 2026, 18:47IstokELDIABLO20 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 18:26Hoce li horde biti smjestene pored zapada na sjeveru ili ce prema istoku?
- NerminFatic
- Kontakt:
Fino. Vrapcici gube. Sutra oderemo jufke i blizu Evropa. 
- dubioza144
- Kontakt:
Ne znam kako ste vi zadovoljni ovim majicama u fan shopu, bas nema nekog lijepog izbora sve nekakve kao za djecu da su em su i obicne neke krpe, a one sto su i koliko toliko dobre ostale su samo ove velicine gore preko xxl
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Ako neko slucajno prodaje jedan istok, rodjak izvan Sarajeva nije znao da li ce moci doci, zahvalan bi bio, pisite u inbox ko ima 
- Lokomotifa
- Kontakt:
Džaba smo krečili što bi se reklo. Otvaranje istoka u 19:30, neće ljudi ući na tribinu do 21:00 u najboljem slučaju.
Od Mupa Ks i nisam očekivao neku pamet, oni nisu u stanju ništa bolje smisliti. Ali od naše uprave sam očekivao da će se založiti za navijače jer su Manijaci na istoku ali šipak. Nek su Horde dobile sve privilegije, a nama slijedi nova tortura. Nema u Evropi kluba koji manje vodi računa o sopstvenim navijačima. Fuj, gade mi se svi.
Od Mupa Ks i nisam očekivao neku pamet, oni nisu u stanju ništa bolje smisliti. Ali od naše uprave sam očekivao da će se založiti za navijače jer su Manijaci na istoku ali šipak. Nek su Horde dobile sve privilegije, a nama slijedi nova tortura. Nema u Evropi kluba koji manje vodi računa o sopstvenim navijačima. Fuj, gade mi se svi.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Koje uprave?
Mi nit imamo uprave nit imamo organe kluba, nit imamo sportskog direktora, nema čega nemamo
Sve ovo neozbiljno izgleda i razočaravajuće, organizacijski katastrofalno u svim sferama
Mnogo više smo, navijači i prvi ja očekivali od Mirvića ali za sad baš i ne ide po planu očekivanja
Mi nit imamo uprave nit imamo organe kluba, nit imamo sportskog direktora, nema čega nemamo
Sve ovo neozbiljno izgleda i razočaravajuće, organizacijski katastrofalno u svim sferama
Mnogo više smo, navijači i prvi ja očekivali od Mirvića ali za sad baš i ne ide po planu očekivanja
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
U klubu se zna za Slatu i Mirvića zvanično. Uprave nema. A Slato je haman i za karte pregovaro ovako doktorski.Lokomotifa je napisao/la: ↑03 apr 2026, 22:07Džaba smo krečili što bi se reklo. Otvaranje istoka u 19:30, neće ljudi ući na tribinu do 21:00 u najboljem slučaju.
- dubioza144
- Kontakt:
Derbi a haman osjecaj kao da je utakmica sa Slogom
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Dajem 50KM za 2 karte istok
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Muftić
Galchev Sedorff Bičakčić Alić
Pejić Milošević
Odinaka Prokop Vini
Jagnje
Hajde Željooooo!

Galchev Sedorff Bičakčić Alić
Pejić Milošević
Odinaka Prokop Vini
Jagnje
Hajde Željooooo!
Izvinite na upadu.

Zar nije bolje ovako? 1 tamoin zona više karata i za navijače Sarajeva, Željovci spojeni sa jugom.
Jeste sa sa ovog djela do zapada ne vidi fino teren, ali može proći.
Mup svakako uvidi Hz 3h ranije, može komotno na sjeveroistok i prebaciti ih tamo do zapada, a prve ih pustiti da izađu.
Mislim i da bi atmosfera bila mnogo bolja nego sa onim tampon zonama.
Prijašnji derbiji dok nije bilo istoka, nije bilo problem da se da do lokomotive, sa druge strane vazda sam bio da vas se da jug i dio zapada. Ovo me sve više počelo umarati, ko da im je cilj da nas odvoje od stadiona. Da svi preko Arene gledmao koja ćudom nekim nije stavila u 13h derbi.

Zar nije bolje ovako? 1 tamoin zona više karata i za navijače Sarajeva, Željovci spojeni sa jugom.
Mup svakako uvidi Hz 3h ranije, može komotno na sjeveroistok i prebaciti ih tamo do zapada, a prve ih pustiti da izađu.
Prijašnji derbiji dok nije bilo istoka, nije bilo problem da se da do lokomotive, sa druge strane vazda sam bio da vas se da jug i dio zapada. Ovo me sve više počelo umarati, ko da im je cilj da nas odvoje od stadiona. Da svi preko Arene gledmao koja ćudom nekim nije stavila u 13h derbi.
🇵🇸
Normalno da je bolje tako svima nego glupanima koji pregovaraju u naše imeTorino je napisao/la: ↑04 apr 2026, 11:51Izvinite na upadu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.