FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- dubioza144
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma najbolje da smo im dali sredinu istoka i jos makar 500 ulaznica, il eventualno cijeli istok bolje da oni budu nego tampon zone npr
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
Railwayman30
- Kontakt:
To sam isto htio napisati,ali eto oni sviraju i bez njega,nastavili dalje.al... je napisao/la: ↑03 apr 2026, 17:24Dragi moji, da ste živi i zdravi, dotični frontmen benda od 2019 nije među živima… https://en.wikipedia.org/wiki/Keith_Flint
Zanimljivo je da nema nigdje na njihovoj stranici turneje da smo spomenuti. Turneja zavrsava u oktobru
Ne znam odakle je ova info,a za mladju generaciju,ovo je bend koji je bio simbol jedog vremena,a morali ste bar jednom cuti bar jednu njihovu stvar.
Svaka čast upravi za derbi. Kako su glupi to je za istraživanja.
Za spas derbija, trebali smo ih dati cijeli stadion i nek ga cijelog devastiraju. Majku vam J***!
Za spas derbija, trebali smo ih dati cijeli stadion i nek ga cijelog devastiraju. Majku vam J***!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
linija16bbb
- Kontakt:
Ljudi dragi, ovo je samo ova dva derbija, dok se jug ne sagradi. A takodjer, oni su dali nama 10% kao sto smo i mi njima. Ne vidim problem da bude isto. Cak mi imamo mogucnost kupovati karte za zapad koseva, jer oni nikad nece napuniti stadion. Jedino sto meni smeta je cijena, ne moze cijena natkrivene tribine sa normalnim prilazom biti ista kao i cijena za baru ispred ulaza i bez krova.
edit: Mozda da se racunalo mi sa tampon zonama gubimo jos taj procenat pa onda to ugradit u procenat karata na kosevu
edit: Mozda da se racunalo mi sa tampon zonama gubimo jos taj procenat pa onda to ugradit u procenat karata na kosevu
kako da te ne volim
10% natkrivene tribine sa tampon zonom uz teren nije isto što i 10% nenatkrivene tribine bez tampon zone koja je udaljenija od terenalinija16bbb je napisao/la: ↑04 apr 2026, 12:49Ljudi dragi, ovo je samo ova dva derbija, dok se jug ne sagradi. A takodjer, oni su dali nama 10% kao sto smo i mi njima. Ne vidim problem da bude isto. Cak mi imamo mogucnost kupovati karte za zapad koseva, jer oni nikad nece napuniti stadion. Jedino sto meni smeta je cijena, ne moze cijena natkrivene tribine sa normalnim prilazom biti ista kao i cijena za baru ispred ulaza i bez krova.
hajduk živi vječno
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
-
linija16bbb
- Kontakt:
Ali nije isto ni 1500 (koliko ce biti 10% kad se jug uradi) kao i 3400. Ali da cijena nije ista, kao i to sto mi imamo tampon zonu oni ne, trebalo se to nekako uracunati.f16 je napisao/la: ↑04 apr 2026, 12:5210% natkrivene tribine sa tampon zonom uz teren nije isto što i 10% nenatkrivene tribine bez tampon zone koja je udaljenija od terenalinija16bbb je napisao/la: ↑04 apr 2026, 12:49Ljudi dragi, ovo je samo ova dva derbija, dok se jug ne sagradi. A takodjer, oni su dali nama 10% kao sto smo i mi njima. Ne vidim problem da bude isto. Cak mi imamo mogucnost kupovati karte za zapad koseva, jer oni nikad nece napuniti stadion. Jedino sto meni smeta je cijena, ne moze cijena natkrivene tribine sa normalnim prilazom biti ista kao i cijena za baru ispred ulaza i bez krova.
kako da te ne volim
Trebalo se traziti ono sto nam pripada, ne uracunavati.
Ukoliko odvojena zona zauzima i više od 5% ukupnog kapaciteta stadiona, gostujućem klubu, odnosno njegovim navijačima, mora se staviti na raspolaganje i ovaj veći broj mjesta.
Ukoliko odvojena zona zauzima i više od 5% ukupnog kapaciteta stadiona, gostujućem klubu, odnosno njegovim navijačima, mora se staviti na raspolaganje i ovaj veći broj mjesta.
hajduk živi vječno
Neko da prodaje 2 istoka, placam duplo ?
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
Nikako da doðemo pameti kad je u pitanju ovaj derbi…
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
Sta bi vi derbi bez navijaca.Nekad su zajedno bili navijaci na tribini.Sta je problem.Nedaj njima oni nama i kad bude derbi bez navijaca opet nevalja.
Borac i lider Krpić obavezno 5 faulova u napadu bez ikakve potrebe i da zagužva sa nekim dok imamo momentum 
Da se to može uplatiti, kvota bi bila 1.01
Da se to može uplatiti, kvota bi bila 1.01
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
itatabisine
- Kontakt:
Odlicna stvar je sto su pitarima poskidali stolice nece imati sta lomit, ulaz na sjever ide veoma brzo, tampon zona na sjeveru dobro pomjerena
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Vjerovatno je pao dogovor, mi njima milju, oni nama cijelu jug .. mada nije realno korektno..
-
MisterBlue
- Kontakt:
Hvala Adžemu što je smanjena razlika za vodećim timovima. Samo 36 bodova nam bježi borac. Ne mogu da vjerujem koliko smo samo loši godinama ne samo ove sezone ali da vlada tolika kurcobolja ljudi koji se kunu u Želju a dođu samo da pokupe kajmak, izvuku koju marku kroz igrače menadžere transfere talove i to je to. Na šta smo spali Bože!? Može li niže?! Nadam se da ćemo večeras pobijediti i da ćemo smanjiti bar razliku za tim 4. mjestom.
-
itatabisine
- Kontakt:
Ovo je sramota da nase navijace na istok jos ne pustaju
Sabic i Krpic zajedno na terenu
To Bgmi obećava
To Bgmi obećava
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Odinaka nam je najbolje krilo koje trenutno imamo. Pročitajte ovo još jednom.
Magija Nijaz odradio rok
Navala Krpic Sabic Odinaka
Ovog se ne bi ni Vareš prepo
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Radovac protiv pitara je igrac manje, daj boze da grijesim ali mislim da ce tako biti.
Meni bi Erik uvijek prije Radovca igra ali eto neka nam je sretno
Meni bi Erik uvijek prije Radovca igra ali eto neka nam je sretno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.