Sjebo bi nas opet zbog ciganciceWilshere10 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 18:26Dusa me boli za stoperskim tandemom Tarik-Anel.![]()
Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: Anel Ahmedhodžić
A poslije kalasnjikova, neko bi mogo biti yeban
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
obrijanopile
- Kontakt:
Vidi, onaj koji se pokori zeni i njenim nije mu vjerovati. Ali ovog momka mi je stvarno zao, koliki degen moraš biti da ti zena sjebe reprezentativnu karijeru. Mada, poslije Svjetskog bih sjeo s njim i obavio razgovor, dobar je on igračDamirT je napisao/la: ↑03 apr 2026, 18:48On je i izjavio ono dok smo mi u reprezentaciji, on joj nece prici. Tako nekako.akisarajevo92 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 18:45koliko sam ja cuo iz nekih izvora, od ljudi koji poznaju Spahica on ga ne zeli nazad ni u ludilu, dok Barbarez bi mozda i popustio
Evo i oni tebe selame!
Ovo, a dotad kauc, pivo, cips i gledaj nas na SP-uobrijanopile je napisao/la: ↑03 apr 2026, 19:14Vidi, onaj koji se pokori zeni i njenim nije mu vjerovati. Ali ovog momka mi je stvarno zao, koliki degen moraš biti da ti zena sjebe reprezentativnu karijeru. Mada, poslije Svjetskog bih sjeo s njim i obavio razgovor, dobar je on igračDamirT je napisao/la: ↑03 apr 2026, 18:48On je i izjavio ono dok smo mi u reprezentaciji, on joj nece prici. Tako nekako.akisarajevo92 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 18:45koliko sam ja cuo iz nekih izvora, od ljudi koji poznaju Spahica on ga ne zeli nazad ni u ludilu, dok Barbarez bi mozda i popustio
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
obrijanopile
- Kontakt:
Tako je. Neko nauci na tezi način da nije bas toliko bitan. Ovi momci koji su iznijeli sve ovo trebaju da idu, bez izuzetka.DamirT je napisao/la: ↑03 apr 2026, 19:17Ovo, a dotad kauc, pivo, cips i gledaj nas na SP-uobrijanopile je napisao/la: ↑03 apr 2026, 19:14Vidi, onaj koji se pokori zeni i njenim nije mu vjerovati. Ali ovog momka mi je stvarno zao, koliki degen moraš biti da ti zena sjebe reprezentativnu karijeru. Mada, poslije Svjetskog bih sjeo s njim i obavio razgovor, dobar je on igrač![]()
Evo i oni tebe selame!
Ima tu mnogo za i protiv argumenata.
Anel je kvalitetan igrac i sigurno u tandemu sa Muharemovicem zalog za slijedeca 2-3 ciklusa. Mi nemamo taj luksuz da se trajno odricemo igraca. Eno i u repki se vratio Suljo, a nije htio ni u ludilu.
Uvijek bi trebalo da igraju najbolji, uvijek bi trebao interes reprezentacije biti ispred interesa pojedinca.
Emir haman ne moze svoj ego staviti ispred drzave, ako kaze da je Anel zatvorena prica. Svi smo mi od krvi i mesa, svi grijesimo, svi mozemo da naucimo, da postanemo bolji. To vrijedi i za Anela.
No vrlo je upitno kako bi reagovao tim kada bi ga Barba zvao na prvenstvo, koliko bi to narusilo hemiju da on uzme nekome mjesto ko je prosao ovo sve. Ionako ce neko izvisiti.
Realno, kada bi se posuo pepelom, ja da sam selektor nasao bi nacin da opipam puls igraca i da vidim kako oni gledaju na to. Ako bih osjetio da to nije najbolja opcija, ne bih ga zvao. Ako bih osjetio da igraci zele da ide, da pomogne, jer objektivno moze, zvao bih ga.
No nebitno je sta ja mislim, on 99,9% nece ici na SP, a pitanje je sta ce biti poslije. Uglavnom, jedna velika steta za sve, momak je bio poprilicno glup, ali sada placa za to debelu cijenu. Zao mi je svih u toj prici.
Anel je kvalitetan igrac i sigurno u tandemu sa Muharemovicem zalog za slijedeca 2-3 ciklusa. Mi nemamo taj luksuz da se trajno odricemo igraca. Eno i u repki se vratio Suljo, a nije htio ni u ludilu.
Uvijek bi trebalo da igraju najbolji, uvijek bi trebao interes reprezentacije biti ispred interesa pojedinca.
Emir haman ne moze svoj ego staviti ispred drzave, ako kaze da je Anel zatvorena prica. Svi smo mi od krvi i mesa, svi grijesimo, svi mozemo da naucimo, da postanemo bolji. To vrijedi i za Anela.
No vrlo je upitno kako bi reagovao tim kada bi ga Barba zvao na prvenstvo, koliko bi to narusilo hemiju da on uzme nekome mjesto ko je prosao ovo sve. Ionako ce neko izvisiti.
Realno, kada bi se posuo pepelom, ja da sam selektor nasao bi nacin da opipam puls igraca i da vidim kako oni gledaju na to. Ako bih osjetio da to nije najbolja opcija, ne bih ga zvao. Ako bih osjetio da igraci zele da ide, da pomogne, jer objektivno moze, zvao bih ga.
No nebitno je sta ja mislim, on 99,9% nece ici na SP, a pitanje je sta ce biti poslije. Uglavnom, jedna velika steta za sve, momak je bio poprilicno glup, ali sada placa za to debelu cijenu. Zao mi je svih u toj prici.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Zao mi je samo i jedino Mirse u citavoj prici.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kako se samo pratila ona sapunica po medijima sa Mirsom. Brat i temu dobio ovdje
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Njega je se forsiralo ja ikog kad je tek doso u reprezentaciju._dreamer_ je napisao/la: ↑03 apr 2026, 19:33Ima tu mnogo za i protiv argumenata.
Cim je se malo digo uhvatio je furseta i popiso je se po reprezentaciji.
Stoga je bila pravedna odluka Spahina da ga se makne iz reprezentacije, i glupo je nakon toga svega uopste pricat da se vrati u reprezentaciju.
Imas Muharemovica za narednih 10 godina najmanje, koji je sad bolji od njega, jos ce napravit vecu karijeru od njega.
Tu je Katic koji igra 300% za reprezentaciju.
Od mladjih imas Barisica, Celika, Kospu, Ibrisimovica.
Od starijih su tu jos Mujakic, Hadzikadunic kao solidne backup opcije.
Nit nam treba, nit ga zelim nazad u reprezentaciji nakon svega.
Hocu reprezentaciju od momaka koji ce srcem igrat za nju, koji ce se borit, ko sto je sad Barba napravio reprezentaciju.
-
Bundesliga
- Kontakt:
S Vranješom pod ruku lešinaru
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Mislim da nece on nikad vise zaigrat za repku.
Al svakako ako bi ipak zelio, poslije SP bi mu dopustio da se vrati.
Novi ciklus nova ekipa za borbu.
Anel je igracina, on i Muha bi bili tandem samo takav.
On i Janelt bi nas posteno pojacali
Al svakako ako bi ipak zelio, poslije SP bi mu dopustio da se vrati.
Novi ciklus nova ekipa za borbu.
Anel je igracina, on i Muha bi bili tandem samo takav.
On i Janelt bi nas posteno pojacali
Kad bi Anel dosao u tim, to znaci Katic van iz prve. Zar misli neko i u ludilu da onakvog covjeka, nakvog stuba od odbrane Katica se izbacuje iz prvog tima. To da se desi, desio bi se kolaps u ekipi....po mom treba tjerati po svom, treba pokazati karakter i reprezentacija, pa nije reprezentacija gdje ces svoj ego i bezobrazluk prosipati. To mozes u klubu ali reprezentacija je svetinja! Sretno njemu bilo, ali ja ga nikad ne zelim vise vidjeti u reprezentaciji!
Ne bi sigurno ispao iz prvih 11. Vjerujem da i ako se ovaj vrati ikad (a nece vjerovatno), ce biti na klupi za pocetak.Kljukusar je napisao/la: ↑03 apr 2026, 21:58Kad bi Anel dosao u tim, to znaci Katic van iz prve. Zar misli neko i u ludilu da onakvog covjeka, nakvog stuba od odbrane Katica se izbacuje iz prvog tima. To da se desi, desio bi se kolaps u ekipi....po mom treba tjerati po svom, treba pokazati karakter i reprezentacija, pa nije reprezentacija gdje ces svoj ego i bezobrazluk prosipati. To mozes u klubu ali reprezentacija je svetinja! Sretno njemu bilo, ali ja ga nikad ne zelim vise vidjeti u reprezentaciji!
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Anel je vrlo dobar stoper, sa njim bi sigurno bili jaci, ali usro je motiku, jel to sad zena kriva ili je pomislio da ne zeli biti dio gubitnickog tima jer tad su rezultati bili losi, il je fakat neko na njemu ostrio **** u to vrijeme necemo saznati.
tsko da cao banbino, ugodno gledanje SP
tsko da cao banbino, ugodno gledanje SP
Pa ako covjek igra bolji fudbal od Katica logicno je da leti iz prvih 11. Mislim nakon SP, sad iz principa treba Katic da igra i kraj price.Kljukusar je napisao/la: ↑03 apr 2026, 21:58Kad bi Anel dosao u tim, to znaci Katic van iz prve. Zar misli neko i u ludilu da onakvog covjeka, nakvog stuba od odbrane Katica se izbacuje iz prvog tima. To da se desi, desio bi se kolaps u ekipi....po mom treba tjerati po svom, treba pokazati karakter i reprezentacija, pa nije reprezentacija gdje ces svoj ego i bezobrazluk prosipati. To mozes u klubu ali reprezentacija je svetinja! Sretno njemu bilo, ali ja ga nikad ne zelim vise vidjeti u reprezentaciji!
Inace, i ja mislim da Anela necemo vise vidjet u dresu repke.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Bruda, jel tebi zao sto je naseg Anela unistila sponza?
Zakljuca nam admin tu temu na pravdi Boga
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
19vendetta87
- Kontakt:
Naravno, nas gazija Mirso je mnogo vremena i truda ulozio da napravi fudbalera od Anela, ali on je to sve zaboravio čim je ugledao tetovažu AK47 na stomaku.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
I svaka mu cast. Potpuno zasluzeno.DamirT je napisao/la: ↑03 apr 2026, 18:48On je i izjavio ono dok smo mi u reprezentaciji, on joj nece prici. Tako nekako.akisarajevo92 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 18:45koliko sam ja cuo iz nekih izvora, od ljudi koji poznaju Spahica on ga ne zeli nazad ni u ludilu, dok Barbarez bi mozda i popustio
Ja sam rekao, ako bas moramo biti fini, neka glasaju svi igraci i strucni stab za ili protiv povratka Anela.
Ako i jedan glas bude protiv, nista od povratka.
Prosto nevjerujem mu jer ko te jednom zaj... zaj..at ce opet.
Opet ce nas kad tad ostaviti na cjedili kad nam bude najpotrebniji.
Mozda ima igraca koji nisu kvalitetni ko on, al imaju m.da i imaju karakter a ova pobjegulja to nikad imati nece
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.