jasmin10 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 22:59
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 apr 2026, 22:17
jasmin10 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 21:51
Zasto bih ja onanisao na Borac ?
Kakve veze ima prodaja igraca sa titulom. Ili mislis da ako si na transfermarktu skuplji da to znaci i da si bolji.
U zadnjoj ligaskoj utakmici su i Borac i Sarajevo imali po 2 mlada reprezentatica BiH.
Sto se mene tice neka svake godine prvak bude onaj klub koji izbaci najvise nasih mladih igraca.
Reprezentacija trenutno ima 0 bitnih igraca iz Bosanskog Dinama. U21 trenutno ima jednog bitnog igraca iz Sarajeva. Sto ti je najjaca akademija u BiH.
Ne znam što bi onanisao, pitaj sebe, valjda imaš toliko razvijen um pa ponekad i razmišljaš.
Ne, ne miješam prodaju igrača sa titulama, već sam obrazložio cirkuse koje je tvoj tatica napravio u ovoj ligi.
Ne samo cirkus sa suđenjem, nego i sa terenima koji su većinski užasno određeni, ali šta ti to imam pričati kad nisi nijedan od tih terena vidio ni preko TVa, a kamoli tek da si bio na njima pa da nešto konkretno kažeš, itd itd.
Sudije se nakon utakmica zaključavaju u svojim svlačionicama, sigurno rade dobar posao pa neće da im niko kuca nakon meča i da ih dosađuje sa čestitkama.
Ko spominje TM? Jel me to ubjeđuješ da jednako dobar posao radi Borac sa izlaznim transferima ko FKS? I sa afirmacijom mladih igrača

?
Tatica

de druze ponasaj se u skladu sa godinama. Da, niko osim tebe nije vidio terene u BiH.
Sta onda zaustavlja Sarajevo da igra grupne faze evropskih takmicenja ? Vico, sudije, teren…?
Da ti nacrtam, 95% navijaca repke zaboli qrac za domacim prvenstvom. Zanimljivi su potencijalni reprezentativci, a ne ko ce biti prvak.
A ti nastavi misliti da samo Vico zaustavlja Sarajevo u pohodu na titulu i plasmanu u ligu prvaka.
Pa očigledno me uvjeravaš da sam samo ja bio na terenima BiH, jer izjave koje daješ su daleko od logičnih. Uostalom, valjda imam bolji uvid u situaciju u ligi, pa ti govorim što svojim očima vidim.
Ni ja tebe ne uvjeravam da je u Njemačkoj loš život( ako sam dobro upratio tamo živiš ), ili npr da ja kažem @soko jel bolje za njega da mu je ovaj ili onaj na vlasti u USA, a ja 12-13 mjeseci života imam provedeno na tom tlu.
Ko kaže da Vico zaustavlja FKS u navedenom?
Sarajevo VEĆINSKI zaustavlja većinski loš rad njegovog vlasnika, prolistaj malo moje postove pa ćeš vidjeti koliko sam alergičan na njegovu pojavu i rad.
I? Jel to znači da nas treba svako na svakom ćošku maltretirati jer loše klub funkcioniše? I ono malo dobrih odluka se bolesnik potrudio da ljudima zgadi fudbal i otjera ih odavde.
Čovjek je bio ovdje radio odličan posao, osvojio kup, a da nas nisu kasapili od septembra, bila bi dupla kruna, šta bi kasnije bilo niko ne zna, ali isto tako sad bi imali trofej više u vitrini.
Pa nemaš mi šta crtati, to je tako i ok, ja to sasvim poštujem, nikog ne treba puškom tjerati da gleda našu ligu.
Ja npr bi radije upalio Rudar - Sloga nego nešto iz lige petice, ali znam da sam u manjini i rijetkost su takve budale.
Samo nemoj onda da se priča o Vici i nekom uspjehu, jer je tobože repka na svjetsko otišla. Nije od mene sretnijeg bilo kad smo otišli, ali u cijeloj priči je lik najmanje bitan, možda je ponajveći posao obavio Spahić sa Alajbegovićem i Bajraktarevićem, ma da smo to mogli i ti i ja da konstatujemo davnih dana.