NBA 2025-26 Regular Season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2025-26 Regular Season
Budel mjesec out to je to Lakersima, ispadanje bez njega u prvom krugu zagarantovano.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Kad će biti prve info za Lukinu ozljedu?
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kasnije veceras po nasem vremenu bi trebalo.
Izgleda da se sastajemo u drugoj rundi
Vi cete na DEN u prvoj.alemsa je napisao/la: ↑03 apr 2026, 14:56Izgleda da se sastajemo u drugoj rundi![]()
Moguce, ako ne pocnu namjerno gubiti, ima ta tekma s Minnesotom u Hou, vrlo moguce da puste
A i 3i seed je sad dostupan i Denveru i Hou (prije Denveru). Kako god komplikovano
Cade se nece vracati ove sezone. Steta za Detroit
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Niko relevantan nije prenio to za Cadea.
Luka se nece vracati sigurno....
Grade 2 je minimum mjesec dana.Steta, iako mislim da oni i nisu mogli daleko bez odbrane.Sad ce tek nastati makljaza za pozicioniranje na Zapadu...
Luka se nece vracati sigurno....
Grade 2 je minimum mjesec dana.Steta, iako mislim da oni i nisu mogli daleko bez odbrane.Sad ce tek nastati makljaza za pozicioniranje na Zapadu...
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Bez Luke je upitno mogu li Lakersi ostati seed3 uopće. Iako imaju par lakih utakmica do kraja. Dallas, Utah, Sunse kolko sam zapamtio. Imaju i OKC još jednom,bit će zanimljivo. Imaju bolji omjer od Denvera, Rocketsa, to ih spašava
Sa Lukom bi bilo upitno,ovako je neupitno da nece ostati treci.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
ne mogu da vjerujem da Arena ne prenosi veceras spurse i nuggetse
Steta za ligu i nas gledaoce sto se najbolji igraci povrijede pred najvazniji dio sezone. Steta za Luku, ovako od Lakersa nema nista. Jedino da lukin duh udje u Reavsa pa on pocne svaku 40+ imati 
Sa druge strane ovo kako Tatum igra nakon povratka je isto nerealno. Al cekam PO i prave tekme da vidim jel bas na tom nivou. Uglavnom nema vise restrikcije minuta kod njega.
Sa druge strane ovo kako Tatum igra nakon povratka je isto nerealno. Al cekam PO i prave tekme da vidim jel bas na tom nivou. Uglavnom nema vise restrikcije minuta kod njega.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne mozes to bas tako tvrditi.Realno ih mogu preskociti samo DEN ili HOU.MIN je otpala sinocnjim porazom, jer je 4 tekme razlike u koloni poraza.
LAL i bez Luke mogu dobiti DAL i UTA, a onda pokusati uhvatiti tu 3.pobjedu protiv GSW ili PHX.Sa 3 pobjede 99,99% ostaju 3., jer imaju tiebreaker i protiv DEN i protiv HOU i protiv MIN.
Medjutim, ako to i ne uspiju, puno ce im pomoci, ako bi veceras SA dobio DEN.Odjednom ta tekma postaje kljucna i za DEN i za LAL.
Denver 3, LAL 4, Hou 5, najvjerovatnije
Mogu li Doncica skinuti sa INJ liste na jednu utakmicu, pa ga ubaciti 10 sekundi u igru, čisto da odradi tu 65.utakmicu?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne mogu.To pravilo nije samo 65 tekmi pa kako god.Mislim da je minimalno da igras 20min po tekmi, a priznaje se i jedna ili 2 tekme gdje izadjes prije zbog povrede.
Ne mozes uci kao povrijedjen.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Na kraju će Shai lagano uzeti MVP titulu
-
TripleThreat
- Kontakt:
Ne nužno, i Wemby je u igri. U svakom slučaju, obojica su ispred Luke svakako bili u MVP trci do prekjučerašnje utakmice.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Ma ok to, Luka nije imao šanse za MVP. Ali je bilo realno da bude najbolji strijelac sezone i da upadne u prvu All NBA petorku.TripleThreat je napisao/la: ↑04 apr 2026, 17:41Ne nužno, i Wemby je u igri. U svakom slučaju, obojica su ispred Luke svakako bili u MVP trci do prekjučerašnje utakmice.
Ovako ništa ni od toga.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Trenutno korisnika/ca: NEZALAGANJE i 9 gostiju.