Ne da je puno, nego je previse, ne mozes kupiti samo jedan paket dnevno, takvim tempom bi ti trebalo oko 200 dana i to pod uslovom da ne dobijas duplikate. 1.50KM je u danasnje vrijeme realna cijena.Edincapitano je napisao/la: ↑04 apr 2026, 18:10Ljudima puno 3KM a svaki dan za cigare daju 10-15 km![]()
Panini album sličica za SP 2026
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Panini album sličica za SP 2026
Željezničar über alles
Nista
Onda cekam da dodje kod nas, jer mi se ne daje 1.8EUR za paketic. Jos se nadam da ce kod nas to biti jeftinije s obzirom na regiju i platnu moc.
Uvijek mi je bio san u paketicu dobiti vedete Uzbekistana, Curacaa, Jordana i slicnih ekipa

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja planiram naruciti ovaj sa tvrdim koricama za 10 eura. Kontam posto ce biti preko 100 stranica, bolje da su tvrde korice. Trebace bas dugo da se popuni. Treba opet ispred Sarajke organizovati mijenjanje duplih.
U novi boj...
- akisarajevo92
- Kontakt:
gle ovog bogatasa, nije mu puno 3KM za paketic slicica, jedna slicica skoro 0.50KM
sve preko 2KM je pretjerivanje, a realna cijena bi trebala biti 1.50
Don't believe the hype.
-
BosnianDragon2024
- Kontakt:
Od SP 2014 imam svaku slicicu i 3 puna albuma. Al s obzirom da ove godine treba skupit 1000 slicici za kompletan album moj cilj ce bit samo Bosna...al ovo ostalo bonus. Nisam budala da sad trošim pare i tražim slicice od Iraka, Haitia i Uzebkistana.
- Goalgetter
- Kontakt:
Mislim da su ove Panini slicice svakako vise promjenile ciljnu grupu, za mladje skolarce to vise nije po ovim cijenama, vise sad za kolekcionare.
Da se nije BiH kvalifikovala propustio bih ovo, ali ovako mi je pod moranje.
Da se nije BiH kvalifikovala propustio bih ovo, ali ovako mi je pod moranje.
Preskupo. A i nije to to. Ne svidja mi se dizajn slicica.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
jbt 2018 paketic bio pola marke
sad eto 3 il 3.5km
sad eto 3 il 3.5km
-
Edincapitano
- Kontakt:
Za dijasporu je to nista, kao sto je bilo nista dati 1000km za utakmicu protiv zabara.akisarajevo92 je napisao/la: ↑04 apr 2026, 19:00gle ovog bogatasa, nije mu puno 3KM za paketic slicica, jedna slicica skoro 0.50KM![]()
Ali dobro, vazno da za cigare i pice nije malo dati 20-30 km svaki dan
Vjerovatno je ovo skuplje jer je pretprodaja, po stranim forumima piše da će paketić bit 1,5 euro kad puste maloprodaju
A kako neki vec vidim po internetu kupuju slicice....ja koliko vidim na Panini stranici ima samo pretprodaja....jesam li ja nesto pigresno skontao ili su slicice vec pocele se prodavati?
Hocel biti opet ono online da se lijepi
Sjecam se da sam proslo prvenstvo igrao kao neku igru u kojoj svaki dan dobijes taj paklic slicica koje lijepis u digitalni album. Mislim da je coca cola bila sponzor i postojao je neki sistem za mijenjanje ako se ne varam
Sjecam se da sam proslo prvenstvo igrao kao neku igru u kojoj svaki dan dobijes taj paklic slicica koje lijepis u digitalni album. Mislim da je coca cola bila sponzor i postojao je neki sistem za mijenjanje ako se ne varam
naprijed rejal
Bili su oni kodovi ispod čepa Coca Cole.Sveti je napisao/la: ↑04 apr 2026, 20:06Hocel biti opet ono online da se lijepi
Sjecam se da sam proslo prvenstvo igrao kao neku igru u kojoj svaki dan dobijes taj paklic slicica koje lijepis u digitalni album. Mislim da je coca cola bila sponzor i postojao je neki sistem za mijenjanje ako se ne varam![]()
Nemoguce da je 2018te moglo biti pola marke, 2008 skupljao za Europsko vec bile oko 0.80, za LP 2006 sam 1000% siguran da su bile 0.50.
ako sam dobro vidio ima na njemackoj stranici .. tu sam upratio tvrde korice 10 eura valjda i kod nas stigne taj
Joj ne mogu tacno da se sjetim, ali znam da je bilo bas fensiCAGarfia je napisao/la: ↑04 apr 2026, 20:08Bili su oni kodovi ispod čepa Coca Cole.Sveti je napisao/la: ↑04 apr 2026, 20:06Hocel biti opet ono online da se lijepi
Sjecam se da sam proslo prvenstvo igrao kao neku igru u kojoj svaki dan dobijes taj paklic slicica koje lijepis u digitalni album. Mislim da je coca cola bila sponzor i postojao je neki sistem za mijenjanje ako se ne varam![]()
![]()
naprijed rejal
- SantiCazorla08
- Kontakt:
1.20 Rusija 0.70 Južna Afrika.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Evo ja niti pusim, niti pijem, financijski dobro stojim ali mi je opet previse davati 0.50km po slicici, posebno sada kad ce veliki broj ti slicica biti igraci reprezentacija kao sto su Uzbekistan, Curacao, Kongo, Haiti, Irak i slicniEdincapitano je napisao/la: ↑04 apr 2026, 19:35Za dijasporu je to nista, kao sto je bilo nista dati 1000km za utakmicu protiv zabara.akisarajevo92 je napisao/la: ↑04 apr 2026, 19:00gle ovog bogatasa, nije mu puno 3KM za paketic slicica, jedna slicica skoro 0.50KM![]()
Ali dobro, vazno da za cigare i pice nije malo dati 20-30 km svaki dan![]()
nema sanse, za Brazil 2014. bilo oko 2KM, koliko se sjecam
pa 0.50KM je bilo kad sam kupovao kao klinac za SP 2002.
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 04 apr 2026, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Al cekaj neko sebi daje za pravo da nam pametuje sto necemo svoje pare da trosimo na ovo 
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ebi46, emir79, Goalgetter, greenwood, MiranGlasnic, nerkolfc, Tihi, TrueBlue, Zglavkar i 94 gosta.