A gdje sam ja to tacno napisao da ne smije pričati sa sudijom. Uostalom svi igrači imaju pravo da pričaju sa sudijom.Markinhio je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:16Sta imas protiv pedrija,nije spao na to da se svadja sa smecarima iz madrida,ima ko ce njih usutkat,i on je kapetan i smije pricat sa sudijom ako ne znas pravilacelikmilan je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:14Nisam gledao čitavu utakmicu jer me nije toliko interesovala ali previše sam i vidio. Dobio onaj iz Atletica drugi žuti ili direktan crveni nije ni bitno ali faul jeste postojao. Taj poništeni crveni nisam ni gledao pa neću ni komentirati.
U prvom poluvremenu kad se ono bilo zakuhalo skoro svi se guraju a onaj neki Pedri iz Barcelone trči i buni se sudiji umjesto da se priključi suigračima. Još sad ovo na kraju. Lik igra rukom, sudija svira neki faul u njegovu korist a on se još nakon bezveznog valjanja skače i još se nešto buni sudijama.
La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
-
celikmilan
- Kontakt:
Re: La Liga
Neka se makar nesto na ovom dunjaluku poboljsalo, samo da ne bude opet kakvog sudjenja poslije.Shategabri je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:07Aha urodio pritisak plodom.godrina je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:05Poboljsale se sudije i var i delegati i svi. Teorije propaleShategabri je napisao/la: ↑04 apr 2026, 22:57
Meni je interesantnije gdje nestase oni psovaci, teoreticari zavjera?
Ima li to obraza?
Namjestilo Realu titulu![]()
![]()
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Real nije sposoban da osvoji ni namjestenu titulu. Uzalud imaju poguranac gotov svaku utakmicuShategabri je napisao/la: ↑04 apr 2026, 22:57Meni je interesantnije gdje nestase oni psovaci, teoreticari zavjera?
Ima li to obraza?
Namjestilo Realu titulu![]()
Koliko je Real izveo penala ove godine, a koliko druga pratilja? Ima li neko podatak?
Uvedeno je pravilo da samo kapetani pricaju sa sudcem,a ti si poceo da pedri stalno prigovara sudcu a on je kapetancelikmilan je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:27A gdje sam ja to tacno napisao da ne smije pričati sa sudijom. Uostalom svi igrači imaju pravo da pričaju sa sudijom.Markinhio je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:16Sta imas protiv pedrija,nije spao na to da se svadja sa smecarima iz madrida,ima ko ce njih usutkat,i on je kapetan i smije pricat sa sudijom ako ne znas pravilacelikmilan je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:14Nisam gledao čitavu utakmicu jer me nije toliko interesovala ali previše sam i vidio. Dobio onaj iz Atletica drugi žuti ili direktan crveni nije ni bitno ali faul jeste postojao. Taj poništeni crveni nisam ni gledao pa neću ni komentirati.
U prvom poluvremenu kad se ono bilo zakuhalo skoro svi se guraju a onaj neki Pedri iz Barcelone trči i buni se sudiji umjesto da se priključi suigračima. Još sad ovo na kraju. Lik igra rukom, sudija svira neki faul u njegovu korist a on se još nakon bezveznog valjanja skače i još se nešto buni sudijama.
-
celikmilan
- Kontakt:
Jeste uvedeno to pravilo ali niko ga se ne pridržava jer još svi svugdje pričaju sa sudijama a ne budu kažnjeni osim ako ne pretjeraju.Markinhio je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:35Uvedeno je pravilo da samo kapetani pricaju sa sudcem,a ti si poceo da pedri stalno prigovara sudcu a on je kapetancelikmilan je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:27A gdje sam ja to tacno napisao da ne smije pričati sa sudijom. Uostalom svi igrači imaju pravo da pričaju sa sudijom.
Svakako da nije slucajnost sto ih je.be ko stigne vec 10+ godina cim izadju iz ove korumpirane lige. Decenijama treniram status zrtve, cak i kad daju milione drugom covjeku sudijske organizacije.
Po meni cist crveni karton, iako je igrao prvo loptom, to ti ne daje za pravo da slomis nogu protivniku.
I da, ovakva pobjeda protiv smecara je najsladja, ali mecevi u LP ce biti nesto skroz drugo.
I da, ovakva pobjeda protiv smecara je najsladja, ali mecevi u LP ce biti nesto skroz drugo.
⚽FK Garaže⚽
Sve ispod 8:2 u jednom mecu je svakako podnosljivo.
Ovaj Epidermis mi je prošao ispod radara ali se na osnovu postova moze zaključiti da je opasan kmecavac. Za smirenje neka pogleda utakmicu Real Almeria i onaj rukometni pogodak Vinisijusa. Mislim da ce biti očaran suđenjem na tom meču.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Velik korak Barcelone prema naslovu, ovo večeras je vjerojatno pobjeda za naslov
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Casemiru su halalili Bog sami zna koliko kartona dok je igrao u Realu.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Nije crveni karton buhahahaha, i Cholo je svjestan kakvu ligu igra i zašto nije imao više titula sa Atleticom a zaslužio je.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Karamo madridske prcije godinama. I La Liginu mezimicu Penal Madrid i Cholo cigane. Madrid cabron saluda al campeon....
Ja sam jucer naisao na podatak da je u ovom vijeku odnos crvenih kartona za i protiv:
Barsa +69
Viljareal +15
Atletico +7
Madrid +1
Naravno da nisam provjeravao i da ovo ne mora nista striktno znacit ali brojevi su onako zanimljivi. Narocito uz komentare kako je Madrid debelo povlastena ekipa.
Liga je vjerovatno izgubljena sto se tice Madrida, steta ali realno igrali su previse "toplo hladno".
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Zato ih svako guzi u Evropi godinama.godrina je napisao/la: ↑05 apr 2026, 13:47Ja sam jucer naisao na podatak da je u ovom vijeku odnos crvenih kartona za i protiv:
Barsa +69
Viljareal +15
Atletico +7
Madrid +1
Naravno da nisam provjeravao i da ovo ne mora nista striktno znacit ali brojevi su onako zanimljivi. Narocito uz komentare kako je Madrid debelo povlastena ekipa.
Liga je vjerovatno izgubljena sto se tice Madrida, steta ali realno igrali su previse "toplo hladno".
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.