Premijer liga BiH - aktuelno

Orvel
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Orvel » 05 apr 2026, 00:02

itatabisine je napisao/la:
04 apr 2026, 23:58
Ostaje nejasno zasto je sudija cak dva puta pokazao centar a onda ponistio gol.
Ako se ne varam nakon potvrdjivanja gola onda VAR nema pravo da se ukljuci.

Prvi put je odma pokazao centar nakon postignutog gola, da bi zatim tu odluku potvrdio nakon cega je i oficijelni spiker rekao ko je strijelac.
Mozda jesam subjektivan ali ovoliko "gresaka" iz utakmixe u utwkmixu na nasu stetu mi daje povod da mislim da fakat zele da nas izbace iz lige

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 05 apr 2026, 00:03

Savo Milošević: "Što se tiče sudijskih odluka, još večeras neću komentarisati suđenje, ali ovo već prelazi svaku granicu."

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 05 apr 2026, 00:04

Ovi su opet bili namjesteni za katastrofu, ali nasi hadumi su bas pali u formi pa ne znaju iskoristiti. Jos nam sudija pomaze gdje ponistava cist gol :oops:

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 05 apr 2026, 00:05

slika
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Fort
Kontakt:

Post Postao/la Fort » 05 apr 2026, 00:08

Orvel je napisao/la:
05 apr 2026, 00:02

Prvi put je odma pokazao centar nakon postignutog gola, da bi zatim tu odluku potvrdio nakon cega je i oficijelni spiker rekao ko je strijelac.
Mozda jesam subjektivan ali ovoliko "gresaka" iz utakmixe u utwkmixu na nasu stetu mi daje povod da mislim da fakat zele da nas izbace iz lige
Odluka na terenu je da je gol, on mora pokazat na centar. Drugi put je pokazo moguće iz razloga da igracima potvrdi da je to odluka na terenu, jer moguće da su igraci Sarajeva htjeli stavit loptu na mjesto prekršaja a nisu smjeli jer je odluka na terenu da je gol. Poslije ga Var kontaktira i ostalo znamo. Jer vrlo bitno je da pokaže sta je odluka na terenu, u slučaju da je neka situacija i u pitanju ofsajd a ne vidi se jasno iz nekog raloga, na primjer bakljade, ostaje odluka donijeta na terenu.
Vrlo jednostavno, da ne tražimo u svemu urotu.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 05 apr 2026, 00:21

slika

Ovaj derbi ce ostati upamcen kao jedan od najgorih u historiji sto se tice kvaliteta fudbala. Daleko ispod nivoa koji ovakav mec treba da ima.
Isto tako, ostat ce upamcen po mozda jednoj od najgorih sudijskih odluka, ponistenom cistom golu Zelje.

Ovo mogu pravdati samo totalne neznalice u fudbalu, a nije da nismo navikli da ih ima dosta medju navijacima Sarajeva, pogotovo medju ovim njihovim dezurnim ovcama i shizopitarima.

Ostali realni su ili rekli svoje ili sute. Ovi drugi ce se po obicaju nastaviti blamirati.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 05 apr 2026, 00:21

Fort je napisao/la:
05 apr 2026, 00:08
Orvel je napisao/la:

Odluka na terenu je da je gol, on mora pokazat na centar. Drugi put je pokazo moguće iz razloga da igracima potvrdi da je to odluka na terenu, jer moguće da su igraci Sarajeva htjeli stavit loptu na mjesto prekršaja a nisu smjeli jer je odluka na terenu da je gol. Poslije ga Var kontaktira i ostalo znamo. Jer vrlo bitno je da pokaže sta je odluka na terenu, u slučaju da je neka situacija i u pitanju ofsajd a ne vidi se jasno iz nekog raloga, na primjer bakljade, ostaje odluka donijeta na terenu.
Jesi li pogledao situaciju da nam.objasnis sta se.to jasno vidi na snimku sto SIGURNO PONISTAVA ODLUKU NA TERENU?

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 05 apr 2026, 00:27

Samba71 je napisao/la:
04 apr 2026, 23:37
ErosViverosViv je napisao/la:
04 apr 2026, 23:31
Samba71 je napisao/la:
04 apr 2026, 23:25

Papak iz Klokotnice, da Bog da se ti nama odjavio sa dunjaluka na ahiret aBd Inšallah. 😉
Nemoj zahatariti ! Ljubi te Faćko 😘
Tuga brate, neko iz Klokotnice bi se sad naljutio :thumbdown:
Nisam ti ja brat. 😀
Brat ti je tvoj livadić kojeg si do jučer kačio po avataru.
🤣🤣🤣

PS. Drago mi je ako si promijenio Cips. 🙂
Brat nego šta. Prema onkološkim pacijenima iskazujem empatiju, brate moj. Sve će to biti dobro.

Sad sam guglao Klokotnicu, prelijepo selo, civilizovani svijet bi dao milion da živi tu.

Fort
Kontakt:

Post Postao/la Fort » 05 apr 2026, 00:35

Orvel je napisao/la:
05 apr 2026, 00:21
Fort je napisao/la:
05 apr 2026, 00:08
Orvel je napisao/la:

Jesi li pogledao situaciju da nam.objasnis sta se.to jasno vidi na snimku sto SIGURNO PONISTAVA ODLUKU NA TERENU?
Nisam komentiro jel il nije faul, nego čovjek se pita što je dva puta pokazo na centar. Samo sam mu pojasnio protokol.
A pogledo sam situaciju treći ugao su pokazali u prijenosu, tu se vidi da ima kontakta sa nogom Mujkića. Al to ne umanjuje da sam pogrešnog citiro 😀

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 05 apr 2026, 00:36

Ono ako je faul nodi je raniola
Kakva pljacka mater im J***
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 05 apr 2026, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Brundoo
Kontakt:

Post Postao/la Brundoo » 05 apr 2026, 00:37

Manijakdokraja9 je napisao/la:
05 apr 2026, 00:03
Savo Milošević: "Što se tiče sudijskih odluka, još večeras neću komentarisati suđenje, ali ovo već prelazi svaku granicu."
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 05 apr 2026, 00:40

slika

Kaj je ovo frende, za Boga miloga... :crazy:

Samba71
Kontakt:

Post Postao/la Samba71 » 05 apr 2026, 00:41

05 apr 2026, 00:27
Samba71 je napisao/la:
04 apr 2026, 23:37
04 apr 2026, 23:31

Tuga brate, neko iz Klokotnice bi se sad naljutio :thumbdown:

Nisam ti ja brat. 😀
Brat ti je tvoj livadić kojeg si do jučer kačio po avataru.
🤣🤣🤣

PS. Drago mi je ako si promijenio Cips. 🙂
Brat nego šta. Prema onkološkim pacijenima iskazujem empatiju, brate moj. Sve će to biti dobro.

Sad sam guglao Klokotnicu, prelijepo selo, civilizovani svijet bi dao milion da živi tu.
Onda fino majku svoju zovi brate. 😉

E vidiš, meni p.eder i papak poput tebe ne može biti brat.
Eto ti djipketa i bunde. Samo im nemoj Boga ti AIDS prenijeti.
Zadnja izmjena: Samba71, dana/u 05 apr 2026, 00:51, ukupno mijenjano 3 puta.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 05 apr 2026, 00:43

NoProfit je napisao/la:
05 apr 2026, 00:40
slika

Đes ba đes ba frende?

KarlMarx
Kontakt:

Post Postao/la KarlMarx » 05 apr 2026, 00:44

Iskreno, jedan od najgorih derbija koji sam pogledao i kojeg se vjerovatno nećemo ni sjecati uskoro...

Naše Sarajevo je izgledalo nezainteresovano, pogotovo od igrača koji trebaju biti primjer nije bilo žara, a to su Ljajić, Ristovski, Gojković. Prolaznu ocjenu za večeras mogu dobiti Kyeremeh, Banić i Mujkić, ostali neće još dugo igrat ozbiljan nivo, nek se zapitaju, a pogotovo ovi što su skupo dovedeni.

Što se tiče Željezničara, Savo to lijepo slaže od materijala koji ima, realno tek iduće godine sa njim će biti pravi.

Žao mi je što ste oštećeni za regularan gol, kako djeluje, jer nije se vidjelo nikakvo udaranje igrača VAR-u sa patlidžan kamerama. Često ste oštećeni ove sezone, nekom smetate, kao i mi prošle godine i dobar dio ove. Nama ne znači ništa što je gol poništen, volio bih lično da se malo utakmica pokrenula, jer ako će derbi izgledati kao danas, bolje da ne igramo više.

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 05 apr 2026, 00:53

NoProfit je napisao/la:
slika

Nazalost, ne vidi se dobro i kako je zamisljeno jer je pola koreografije pod osvjetljenjem, a pola se jedva vidi u sjeni i stvara se kontrast pa mogu razumijeti ako raja ne konta sta je, ali bar bi vi navijaci trebali skontat. Takodjer, mozes li me podsjetiti na posljednju koreografiju 'ordi zla? Ako uzmemo u obzir zadnje 3 4 godine Manijaci naprave respektabilan broj koreografija po sezoni. Jedan period kad je grupa bila na vrhuncu su skoro svaku domacu tekmu imali koreo na jugu. Nek i horde nesto dignu, pa makar se pitali sta je...

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 05 apr 2026, 00:53

05 apr 2026, 00:53
NoProfit je napisao/la:
slika

Nazalost, ne vidi se dobro i kako je zamisljeno jer je pola koreografije pod osvjetljenjem, a pola se jedva vidi u sjeni i stvara se kontrast pa mogu razumijeti ako raja ne konta sta je, ali bar bi vi navijaci trebali skontat. Takodjer, mozes li me podsjetiti na posljednju koreografiju 'ordi zla? Ako uzmemo u obzir zadnje 3 4 godine Manijaci naprave respektabilan broj koreografija po sezoni. Jedan period kad je grupa bila na vrhuncu su skoro svaku domacu tekmu imali koreo na jugu. Nek i horde nesto dignu, pa makar se pitali sta je...
Kakve veze sad imaju HZ sa ovim qurcem?

f16
Kontakt:

Post Postao/la f16 » 05 apr 2026, 00:54

NoProfit je napisao/la:
slika

prsluk bato slika
slika
slika
hajduk živi vječno
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme

f16
Kontakt:

Post Postao/la f16 » 05 apr 2026, 00:55

fol navijac jos pokusava isprozivati a ne zna sta je poenta koreografije lol
hajduk živi vječno
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 05 apr 2026, 00:55

bvsic je napisao/la:
NoProfit je napisao/la:
slika

Kakve veze sad imaju HZ sa ovim qurcem?
Pa jel navijac sarajeva pokusava da ismijava koreo ili ne? Poenta mog komentara je da pomete ispred svoje avlije. Joj kapaciteta sve im crtat moras.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Grk1234 i 23 gosta.