Filozofiras. Ne prica niko o malom. Neka je uradio sto je uradio. Ali ako je dopusteno imati papir sa uputama, onda je jako glupo kradju istih slaviti kroz medije.Virtu4l je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:57soccerfan je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:27Zaboli me za Donnarumu isto tako. Sto se mene tice sutra nek završi karijeru ebe mi se. Ali mediji ce ovo jedva docekati da umanje nas uspjeh. Ne zelim to. Ovi momci su previse sebe dali i krvi propisali da im se trud umanjuje zbog ovakvih stvari. Nije fer. A znas jako dobro ko i ja da hoce. Sami smo dali oružje u ruke sto talijanskim medijima sto ostalima da nas ebu i unizavaju.
Sto se momka tice slazem se. To se moglo tiho rjesiti sa savezom da to odradi. Ne ovako
Previše ti to k' srcu uzimaš i nešto si mi baš fin, a nema potrebe. Fudbal je prljav sport, a fudbalski navijači nisu Bečki dječaci.
Niko ti ne može oduzeti ni gram ovog uspjeha.
Sjećaš li se onog klinca što Hazardu nije dao loptu pa ga ovaj nabio nogom, na kraju klinac ispao heroj, a Eden zločinac.
Ponavljam, cilj opravdava sredstva, bar u ovom slučaju. Ako je uspio bar malo poremetiti Donarumu, svaka čast, trebao je zapaliti papirić pred njim.
Jos pricamo o Senadu mrtvom. Jel pitao malog ocel biti rata?