samo spid samo hors to je njihov...Pablo11 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 03:40Sta odgovaras ovom, mene bi sramota bilo nakon ovog derbija progovoriti nesto o sceni. Odavno losije horde nisu izgledale, parole apsolutni promasaj, indirektno se vode zemuncima(koji nikad nisu bili na utakmici) vec par godina, svaki derbi im se svodi na to. Da ne spominjemo medjusobne tuce svako malo. Navijanje blaga katastrofa.Riquelme1921 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 02:43Mogu ti ja reći da lažeš bio sam na tekmi na jugu na meču gdje se navodno dovodili četnici ahahaha, može i slika karte priv javi se..pa ćeš dobiti i sliku adnana šeraka kod vas, kunde, benje delalića..
Premijer liga BiH - aktuelno
- Riquelme1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Grupa iznad svakog pojedinca.
Pa vidite, zemunci jesu ogroman skandal, baš ogroman, ali nije ni njihovo maslo za ramazana.
hajduk živi vječno
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
Sve je jasnoRiquelme1921 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 03:41samo spid samo hors to je njihov...Pablo11 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 03:40Sta odgovaras ovom, mene bi sramota bilo nakon ovog derbija progovoriti nesto o sceni. Odavno losije horde nisu izgledale, parole apsolutni promasaj, indirektno se vode zemuncima(koji nikad nisu bili na utakmici) vec par godina, svaki derbi im se svodi na to. Da ne spominjemo medjusobne tuce svako malo. Navijanje blaga katastrofa.Riquelme1921 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 02:43
Mogu ti ja reći da lažeš bio sam na tekmi na jugu na meču gdje se navodno dovodili četnici ahahaha, može i slika karte priv javi se..pa ćeš dobiti i sliku adnana šeraka kod vas, kunde, benje delalića..
Jebbo vam vucic mattere glupe. Takvi ko vi (sa obje strane) govore da je kod nas bio samo gradjanski rat, da se ne zna ko je pucao na Sarajevo, ko je odgovoran za Markale itd.
Jebbali vam zemunci najmilije
Zadnja izmjena: Brundoo, dana/u 05 apr 2026, 03:51, ukupno mijenjano 1 put.
100% ispravno razmisljanje.
Da svi mi stvari gledamo realno ne bi brat brata ganjao motkom od 2 metra nego bi se ujedinili pa se zajedno borili protiv zajednickog nellprijatelja. Ali haj ti to objasni narkomaniji bez mozga.
- luckystrike
- Kontakt:
Sarajevo je bolje otvorilo i imalo neke 'slučajne' gol šanse i da su Elezi, Gojković ili Carlos bili prisebniji ne bi se uopšte pisalo o poništenom golu.
Što se tiče faula, na prvu sam imao osjećaj da ga nije bilo. Na drugu, nakon pregledanog snimka mi djeluje opravdana odluka. Mujkić igra prvi loptom, a Odinaka se baš zaletio kao sivonja i zbog toga je i najmanji kontakt dovoljan za prekršaj.
Ono što me najviše buni jeste njegovo valjanje nakon starta, ako nije bilo kontakta zašto je on ostao ležati?

Opet, razumijem željovce, i mi bi da je situacija obratna isto govorili.
Ne razumijem ni u kom slučaju ove koji 7ebu majke i djecu i žele pogibiju drugima. Baš ste duboko zaglibili u svom jadu i bijedi i nadam se da ćete uskoro izaći iz tog ćemera.
Sve u svemu tanka utakmica, tanak sudija, tanko navijanje.
Što se tiče faula, na prvu sam imao osjećaj da ga nije bilo. Na drugu, nakon pregledanog snimka mi djeluje opravdana odluka. Mujkić igra prvi loptom, a Odinaka se baš zaletio kao sivonja i zbog toga je i najmanji kontakt dovoljan za prekršaj.
Ono što me najviše buni jeste njegovo valjanje nakon starta, ako nije bilo kontakta zašto je on ostao ležati?

Ne razumijem ni u kom slučaju ove koji 7ebu majke i djecu i žele pogibiju drugima. Baš ste duboko zaglibili u svom jadu i bijedi i nadam se da ćete uskoro izaći iz tog ćemera.
Boli ovo od veceras. Uff..Brundoo je napisao/la: ↑05 apr 2026, 03:48Sve je jasnoRiquelme1921 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 03:41samo spid samo hors to je njihov...Pablo11 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 03:40
Sta odgovaras ovom, mene bi sramota bilo nakon ovog derbija progovoriti nesto o sceni. Odavno losije horde nisu izgledale, parole apsolutni promasaj, indirektno se vode zemuncima(koji nikad nisu bili na utakmici) vec par godina, svaki derbi im se svodi na to. Da ne spominjemo medjusobne tuce svako malo. Navijanje blaga katastrofa.![]()
Jebbo vam vucic mattere glupe. Takvi ko vi (sa obje strane) govore da je kod nas bio samo gradjanski rat, da se ne zna ko je pucao na Sarajevo, ko je odgovoran za Markale itd.
Jebbali vam zemunci najmilije
Fk Željezničar.
VidimPablo11 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 04:09Boli ovo od veceras. Uff..
Ko zna koja odluka VAR-a, na štetu Željezničara.
100% čist pogodak za Želju.
ABD iduće sezone s novim Jugom i Investitorom, biće druga priča.
Zašto Adem uzima 50.000 KM svaki mjesec od Sarajeva, svaka mu čast.
Forzza Željo.
100% čist pogodak za Želju.
ABD iduće sezone s novim Jugom i Investitorom, biće druga priča.
Zašto Adem uzima 50.000 KM svaki mjesec od Sarajeva, svaka mu čast.
Forzza Željo.
- Simpatizer
- Kontakt:
Treba i jednima i drugima oduzeti bodove za ono sinoc. Hrkljus.
Sebastijane, Sebastijane, nek' je tvojoj majci hvala...
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Sretan Uskrs svima koji slave najveći kršćanski praznik posebno ljudima dobre volje.
Sotonama poruka:
Sotonama poruka:
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
- svrakino1921
- Kontakt:
WWIN liga BiH 25/26
FK ŽELJEZNIČAR - FK SARAJEVO (0 : 0) 0 : 0
Status: Odigrana
Datum: 04.04.2026 20:45
Stadion: Stadion Grbavica - Sarajevo
Gledalaca: 8000
Sudija: Admir Musić
A1: Davor Beljo | A2: Amer Macić
Delegat:
Posmatrač suđenja: Emir Alečković
Samo 8 000
Bilo je 10 000 sigurno
FK ŽELJEZNIČAR - FK SARAJEVO (0 : 0) 0 : 0
Status: Odigrana
Datum: 04.04.2026 20:45
Stadion: Stadion Grbavica - Sarajevo
Gledalaca: 8000
Sudija: Admir Musić
A1: Davor Beljo | A2: Amer Macić
Delegat:
Posmatrač suđenja: Emir Alečković
Samo 8 000
Bilo je 10 000 sigurno
- Lokomotifa
- Kontakt:
Ne bavim se inače konama, ali gledam ovog Marija Cvitanovića i ne mogu da vjerujem kakav je frajer demagog, mogao bi hladno politikom se baviti. Svi vidimo jedno, a on priča drugo i upakuje to u neku priču koja na prvu djeluje smisleno, ali kad zagrebeš frajer pojma nema, samo lupeta.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Kontakt je bio, znači da je faul.luckystrike je napisao/la: ↑05 apr 2026, 04:03Sarajevo je bolje otvorilo i imalo neke 'slučajne' gol šanse i da su Elezi, Gojković ili Carlos bili prisebniji ne bi se uopšte pisalo o poništenom golu.
Šta si ti vidio što on nije ?Lokomotifa je napisao/la: ↑05 apr 2026, 08:10Ne bavim se inače konama, ali gledam ovog Marija Cvitanovića i ne mogu da vjerujem kakav je frajer demagog, mogao bi hladno politikom se baviti. Svi vidimo jedno, a on priča drugo i upakuje to u neku priču koja na prvu djeluje smisleno, ali kad zagrebeš frajer pojma nema, samo lupeta.
- Lokomotifa
- Kontakt:
"Nismo Željezničaru ništa dozvolili večeras, falio nam je završni pas" reče Mario Cvitanović i osta živ i još to dalje objašnjava, filozofira nešto.
Željo je igrao antifudbal, ali smo imali dvije 100% šanse i čist poništen gol, čist ko suza. Kako onda Mario niste ništa dozvolili večeras? Kako dragi Mario?
Željo je igrao antifudbal, ali smo imali dvije 100% šanse i čist poništen gol, čist ko suza. Kako onda Mario niste ništa dozvolili večeras? Kako dragi Mario?
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Savo je defanzivno zategnuo ekipu, ofanzivno slabo šta nude.
Gol je čist, ne vidim ja ondje neki faul.
Generalno, treba savez još kamera nanijeti za utakmice.
VAR je u dosta slučajeva kao da su se djeca igrala.
Gol je čist, ne vidim ja ondje neki faul.
Generalno, treba savez još kamera nanijeti za utakmice.
VAR je u dosta slučajeva kao da su se djeca igrala.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- Combattente87
- Kontakt:
-
TribuneEst
- Kontakt:
Joj koreografije, kakav uzas
U zadnje vrijeme i parole i koreografije manijaka su bas na losem nivou. Kao da djeca pisu i smisljaju.
U zadnje vrijeme i parole i koreografije manijaka su bas na losem nivou. Kao da djeca pisu i smisljaju.
- svrakino1921
- Kontakt:
Samo da nas Savo ne napusti na ljeto
Ciste golove nam sad poništavaju
Kažu da nam se Sabrija smije iz VAR - sobe
Hoće Velež da bude 4. na tabeli a Zrinja ih uzme bez problema,Borac ih uzme o Pitarima da i ne pričam
Športski bar uzmu Pitare bez problema
P.S.
Željo je udaljen 8 bodova od 4.mjesta a 7 bodova od mjesta koji vodi u Prvu ligu FBiH
Dakle - u zadnjoj četvrtini nam dolazi i Velež i Športski na LJEPOTICU i u zadnjem kolu idemo na Olympia stadion - AFH - Koševo gdje po sporazumu imamo 3.359
Još je 27 bodova u igri - možemo ispasti a možemo i u Europu eventualno sa 4.mjesta ako Zrinja uzme kup voljene BiH
Ciste golove nam sad poništavaju
Kažu da nam se Sabrija smije iz VAR - sobe
Hoće Velež da bude 4. na tabeli a Zrinja ih uzme bez problema,Borac ih uzme o Pitarima da i ne pričam
Športski bar uzmu Pitare bez problema
P.S.
Željo je udaljen 8 bodova od 4.mjesta a 7 bodova od mjesta koji vodi u Prvu ligu FBiH
Dakle - u zadnjoj četvrtini nam dolazi i Velež i Športski na LJEPOTICU i u zadnjem kolu idemo na Olympia stadion - AFH - Koševo gdje po sporazumu imamo 3.359
Još je 27 bodova u igri - možemo ispasti a možemo i u Europu eventualno sa 4.mjesta ako Zrinja uzme kup voljene BiH
Bio je faul! 
Trenutno korisnika/ca: Convicts1988, DoktorXabaras, Vanja8, Zaboljesutra, Zigazaga i 32 gosta.