Premijer liga BiH - aktuelno
- Lokomotifa
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
"Nismo Željezničaru ništa dozvolili večeras, falio nam je završni pas" reče Mario Cvitanović i osta živ i još to dalje objašnjava, filozofira nešto.
Željo je igrao antifudbal, ali smo imali dvije 100% šanse i čist poništen gol, čist ko suza. Kako onda Mario niste ništa dozvolili večeras? Kako dragi Mario?
Željo je igrao antifudbal, ali smo imali dvije 100% šanse i čist poništen gol, čist ko suza. Kako onda Mario niste ništa dozvolili večeras? Kako dragi Mario?
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Savo je defanzivno zategnuo ekipu, ofanzivno slabo šta nude.
Gol je čist, ne vidim ja ondje neki faul.
Generalno, treba savez još kamera nanijeti za utakmice.
VAR je u dosta slučajeva kao da su se djeca igrala.
Gol je čist, ne vidim ja ondje neki faul.
Generalno, treba savez još kamera nanijeti za utakmice.
VAR je u dosta slučajeva kao da su se djeca igrala.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
- Combattente87
- Kontakt:
-
TribuneEst
- Kontakt:
Joj koreografije, kakav uzas
U zadnje vrijeme i parole i koreografije manijaka su bas na losem nivou. Kao da djeca pisu i smisljaju.
U zadnje vrijeme i parole i koreografije manijaka su bas na losem nivou. Kao da djeca pisu i smisljaju.
- svrakino1921
- Kontakt:
Samo da nas Savo ne napusti na ljeto
Ciste golove nam sad poništavaju
Kažu da nam se Sabrija smije iz VAR - sobe
Hoće Velež da bude 4. na tabeli a Zrinja ih uzme bez problema,Borac ih uzme o Pitarima da i ne pričam
Športski bar uzmu Pitare bez problema
P.S.
Željo je udaljen 8 bodova od 4.mjesta a 7 bodova od mjesta koji vodi u Prvu ligu FBiH
Dakle - u zadnjoj četvrtini nam dolazi i Velež i Športski na LJEPOTICU i u zadnjem kolu idemo na Olympia stadion - AFH - Koševo gdje po sporazumu imamo 3.359
Još je 27 bodova u igri - možemo ispasti a možemo i u Europu eventualno sa 4.mjesta ako Zrinja uzme kup voljene BiH
Ciste golove nam sad poništavaju
Kažu da nam se Sabrija smije iz VAR - sobe
Hoće Velež da bude 4. na tabeli a Zrinja ih uzme bez problema,Borac ih uzme o Pitarima da i ne pričam
Športski bar uzmu Pitare bez problema
P.S.
Željo je udaljen 8 bodova od 4.mjesta a 7 bodova od mjesta koji vodi u Prvu ligu FBiH
Dakle - u zadnjoj četvrtini nam dolazi i Velež i Športski na LJEPOTICU i u zadnjem kolu idemo na Olympia stadion - AFH - Koševo gdje po sporazumu imamo 3.359
Još je 27 bodova u igri - možemo ispasti a možemo i u Europu eventualno sa 4.mjesta ako Zrinja uzme kup voljene BiH
Bio je faul! 
Pa iz perspektive ovih što su dobili batine i ležali na ulici, pruge su bile uspravne.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Jedino ko je koga ubio jučer je djipjke, koji je brundu mlatio prangijom po čelu prije utakmice.fks74 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 08:14Šta si ti vidio što on nije ?Lokomotifa je napisao/la: ↑05 apr 2026, 08:10Ne bavim se inače konama, ali gledam ovog Marija Cvitanovića i ne mogu da vjerujem kakav je frajer demagog, mogao bi hladno politikom se baviti. Svi vidimo jedno, a on priča drugo i upakuje to u neku priču koja na prvu djeluje smisleno, ali kad zagrebeš frajer pojma nema, samo lupeta.U pravu si vi ste nas ubili, kako Savo reče zaslužili ste ne 3 nego 6 bodova.
![]()
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ne shvatajte tog lika ozbiljno molim vasLokomotifa je napisao/la: ↑05 apr 2026, 08:21"Nismo Željezničaru ništa dozvolili večeras, falio nam je završni pas" reče Mario Cvitanović i osta živ i još to dalje objašnjava, filozofira nešto.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- LondonBlues
- Kontakt:
Sretan i blagoslovljen Uskrs svima koji slave, da ga provedete u miru sa svojim obiteljima.
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
Srećan vam Uskrs.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Dvije sulude situacije sa sinoćnje utakmice: poništen gol Željezničara i koreografija Manijaka. I za jedno i za drugo treba objašnjenje, upustvo šta gledamo.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Samba71 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 08:41Pa iz perspektive ovih što su dobili batine i ležali na ulici, pruge su bile uspravne.![]()
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Na pitanje Cvitanovića što je kasnio sa izmjenama kaže nisam osjetio da imamo problema i da je ugroženo nešto. Koji luzer bodom se zadovoljio u gradskom derbiju protiv ovakvog Želje
-
HercegovinaCali
- Kontakt:
Mostarski derbi je El Clasico za sarajevski (nogometno),užas od igre.
Sretan Uskrs!
Sretan Uskrs!
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Sljedeće kolo smo uz Posušje i naše škutorske komšije kako bi se odljepili Širokom na četri boda i došli pitarima na dva koji nam dolaze pred kraj sezone. Usput sretan uskrs svim čestitim katolicima naše Bosne i Hercegovine. Pogotovo onim koji za taj praznik ne ismijavaju bolesne ljude 
Zadnja izmjena: Threeplanetrees, dana/u 05 apr 2026, 09:37, ukupno mijenjano 1 put.
Lud je ko je očekivao spektakl.
Teren loš, ekipe u tankoj forni, derbi gdje se gleda da se ne izgubi.
Moglo je bolje, ali to je to.
Većina sarajevskih derbija unazad godinama je tankog kvaliteta. Bude po neki gol, pa to malo popravi stanje.
Teren loš, ekipe u tankoj forni, derbi gdje se gleda da se ne izgubi.
Moglo je bolje, ali to je to.
Većina sarajevskih derbija unazad godinama je tankog kvaliteta. Bude po neki gol, pa to malo popravi stanje.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
Ono sinoć je bila propaganda antifudbala. Jedan od lošijih terena u regionu, kriminalno loš fudbal s obje strane, gomila nekvalitetnih i prosječnih igrača... ma apsolutno sve je bilo ispod svakog nivoa.HercegovinaCali je napisao/la: ↑05 apr 2026, 09:33Mostarski derbi je El Clasico za sarajevski (nogometno),užas od igre.
Sretan Uskrs!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- BiHSportman
- Kontakt:
Ali sinoć je atmosfera bila nevjerovatna. Ristovski je pravi cigan, sinoć se nešto okreče prema istoku on. Hoće da ga neko prebije u gradu, nije mu ovo Zagreb.
-
KosevoZove
- Kontakt:
37 mi je godina ne gasim se ma sta kazes, hoces mi ti to zabraniti, ako ti se ne svidja to sto ja pisem brate lijepi preskocis, ja sma rekao i nadovezao se da im je cist ponisten pogodak i rekao osteceni jer je lik ovaj tako rekao, sta je problem?ErosViverosViv je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:19Sta pricas ti, ko je ostecen i ko smo to "mi"?KosevoZove je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:14Ne seri **** te vico u guzicu sta pricas bolan ti, ako si siguran 100% borite se ko vas ****!
Rekli smo da ste osteceni vcs sta hoces vise ne kontam?
Ne gasis se na 3 teme svaku utakmicu, jos sad pricas u ime drugih, ja ne znam je li zivis u BiH i koje si godiste ali ja se znojim dok citam tvoje postove.
Rezultat realan, sudija prelos i nedorastao plbih, a niko nije ostecen, cist faul prije gola, ne znam koja vam kamera vise treba. Kome ono nije faul treba da se odjavi zauvijek.
A derbi ko derbi je cista nula toliko.
Zivim u Sarajevu hoces jo koju info ako te zanima?
Opstina centar rodjen jos nesto, tacnije bolnica jezero, sad ti kazem i svakome kome se ne svidja sta pisem zaobijdes moje postove kao sto i ja radim, ne mozemo svi isto misliti pasa moj.
Zadnja izmjena: KosevoZove, dana/u 05 apr 2026, 09:46, ukupno mijenjano 1 put.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.