Samo da ne padne u zaborav najveci debakl nakon rata sto se tice derbija
Premijer liga BiH - aktuelno
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Samo da ne padne u zaborav najveci debakl nakon rata sto se tice derbija
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- BiHSportman
- Kontakt:
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 apr 2026, 09:46
Samo da ne padne u zaborav najveci debakl nakon rata sto se tice derbija![]()

- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Brate ne znam jesi li upoznat kako to funkcioniše na forumu ali da bi povjerovali u to što govoriš moraš imati dokaz. Možda da nam uslikaš rodni list zatamni ime i prezime jer ovako teško da ćemo ti povjerovatiKosevoZove je napisao/la: ↑05 apr 2026, 09:4337 mi je godina ne gasim se ma sta kazes, hoces mi ti to zabraniti, ako ti se ne svidja to sto ja pisem brate lijepi preskocis, ja sma rekao i nadovezao se da im je cist ponisten pogodak i rekao osteceni jer je lik ovaj tako rekao, sta je problem?
A derbi ko derbi je cista nula toliko.
Zivim u Sarajevu hoces jo koju info ako te zanima?
Opstina centar rodjen jos nesto, tacnije bolnica jezero, sad ti kazem i svakome kome se ne svidja sta pisem zaobijdes moje postove kao sto i ja radim, ne mozemo svi isto misliti pasa moj.
Musić je jedina svijetla tačka sa sinošnje utakmice. Nije podlegao pritisku i donosio je uglavnom ispravne odluke.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- feniksptica
- Kontakt:
Ostali su obojica lezat.
Znaci kontakt je bio.
Ko koga sta kako ko prvi tesko je vidjet.
Al bez jasnog snimka, a ovo to nije, ja ne bih mijenjao odluku.

Znaci kontakt je bio.
Ko koga sta kako ko prvi tesko je vidjet.
Al bez jasnog snimka, a ovo to nije, ja ne bih mijenjao odluku.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
KosevoZove
- Kontakt:
Cuj dokaz pa sta mislis ti da sam ja bas glup i naivan da ti slikam licnu pa ja znam gdje sam rodjen, a forum je da se misljenja iznose koja ne moraju i ne mogu biti ista, tj da se slazemo svi isto.Threeplanetrees je napisao/la: ↑05 apr 2026, 10:01Brate ne znam jesi li upoznat kako to funkcioniše na forumu ali da bi povjerovali u to što govoriš moraš imati dokaz. Možda da nam uslikaš rodni list zatamni ime i prezime jer ovako teško da ćemo ti povjerovatiKosevoZove je napisao/la: ↑05 apr 2026, 09:4337 mi je godina ne gasim se ma sta kazes, hoces mi ti to zabraniti, ako ti se ne svidja to sto ja pisem brate lijepi preskocis, ja sma rekao i nadovezao se da im je cist ponisten pogodak i rekao osteceni jer je lik ovaj tako rekao, sta je problem?
Opstina centar rodjen jos nesto, tacnije bolnica jezero, sad ti kazem i svakome kome se ne svidja sta pisem zaobijdes moje postove kao sto i ja radim, ne mozemo svi isto misliti pasa moj.
E cuj rodni list
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- feniksptica
- Kontakt:
Sretan praznik svima koji slave
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Znači nisi rođen gdje govorišKosevoZove je napisao/la: ↑05 apr 2026, 10:06Cuj dokaz pa sta mislis ti da sam ja bas glup i naivan da ti slikam licnu pa ja znam gdje sam rodjen, a forum je da se misljenja iznose koja ne moraju i ne mogu biti ista, tj da se slazemo svi isto.
E cuj rodni list![]()
![]()
-
Marokanci58
- Kontakt:
Iz Olova si, ne rise prijatelju.KosevoZove je napisao/la: ↑05 apr 2026, 09:4337 mi je godina ne gasim se ma sta kazes, hoces mi ti to zabraniti, ako ti se ne svidja to sto ja pisem brate lijepi preskocis, ja sma rekao i nadovezao se da im je cist ponisten pogodak i rekao osteceni jer je lik ovaj tako rekao, sta je problem?ErosViverosViv je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:19Sta pricas ti, ko je ostecen i ko smo to "mi"?KosevoZove je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:14Ne seri **** te vico u guzicu sta pricas bolan ti, ako si siguran 100% borite se ko vas ****!
Rekli smo da ste osteceni vcs sta hoces vise ne kontam?
Ne gasis se na 3 teme svaku utakmicu, jos sad pricas u ime drugih, ja ne znam je li zivis u BiH i koje si godiste ali ja se znojim dok citam tvoje postove.
Rezultat realan, sudija prelos i nedorastao plbih, a niko nije ostecen, cist faul prije gola, ne znam koja vam kamera vise treba. Kome ono nije faul treba da se odjavi zauvijek.
BRATSTVO GRAČANiCA
Ma i nije kinošvra. Pa zdenka do zapada vam prazna skoro potpuno bila. Oko 8k i jest bilo. I to je previše kakav fudbal smo gledali.svrakino1921 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 08:08WWIN liga BiH 25/26
FK ŽELJEZNIČAR - FK SARAJEVO (0 : 0) 0 : 0
Status: Odigrana
Datum: 04.04.2026 20:45
Stadion: Stadion Grbavica - Sarajevo
Gledalaca: 8000
Sudija: Admir Musić
A1: Davor Beljo | A2: Amer Macić
Delegat:
Posmatrač suđenja: Emir Alečković
Samo 8 000
Bilo je 10 000 sigurno
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
roccosiffredi
- Kontakt:
Nije ni cudo sto je Music bio na hladjenju. Izgleda da ce opet
Nije nikoga htio ostetiti. Jednostavno ne zna
Nije nikoga htio ostetiti. Jednostavno ne zna
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Plava kamila, il sta?
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- Jet2Holiday
- Kontakt:
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
-
12345678922
- Kontakt:
Postoji li derbi unazad godinama da se ovi debili ne pobiju medjusobno..
Tu ste svi ali na tri strane..
Tu ste svi ali na tri strane..
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Prazna je zato sto niko nece da sjedi gore jer se nista ne vidi, pa se poguraju po stepenicama na ostatku tribine. Ja na istoku nikad nisam vidio vise ljudi na tom dijelu tribine. Bukvalno covjek na covjeku. Momak krenuo po vodu ne moze uopste da se probije do ulaza i na kraju preskoci ogradu. 8000 je zvanicno jer je toliko karata bilo ali je definitivno bilo dosta vise. Prvi je moj brat usao bez karte, a ko zna koliko ih je jos.Zutti je napisao/la: ↑05 apr 2026, 10:25Ma i nije kinošvra. Pa zdenka do zapada vam prazna skoro potpuno bila. Oko 8k i jest bilo. I to je previše kakav fudbal smo gledali.svrakino1921 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 08:08WWIN liga BiH 25/26
FK ŽELJEZNIČAR - FK SARAJEVO (0 : 0) 0 : 0
Status: Odigrana
Datum: 04.04.2026 20:45
Stadion: Stadion Grbavica - Sarajevo
Gledalaca: 8000
Sudija: Admir Musić
A1: Davor Beljo | A2: Amer Macić
Delegat:
Posmatrač suđenja: Emir Alečković
Samo 8 000
Bilo je 10 000 sigurno
- imekorisnicko
- Kontakt:
Tri su mogućnosti zašto je donio odluku kakvu je donio:roccosiffredi je napisao/la: ↑05 apr 2026, 10:25Nije ni cudo sto je Music bio na hladjenju. Izgleda da ce opet![]()
Nije nikoga htio ostetiti. Jednostavno ne zna![]()
1. Jer ne zna
2. Jer je pitar kako kaže raja
3. Uticaj Veleža na sudije,Veležu je ipak puno bolje da im se Željo ne uključuje u borbu za Evropu.
Potencijalne razloge sam poredao po vjerovatnosti.
A Borac, Vico? Nista!?!imekorisnicko je napisao/la: ↑05 apr 2026, 11:17Tri su mogućnosti zašto je donio odluku kakvu je donio:roccosiffredi je napisao/la: ↑05 apr 2026, 10:25Nije ni cudo sto je Music bio na hladjenju. Izgleda da ce opet![]()
1. Jer ne zna
3. Uticaj Veleža na sudije,Veležu je ipak puno bolje da im se Željo ne uključuje u borbu za Evropu.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Vico i Borac su već pokrali sve šta im je trebalo.MikiPirs je napisao/la: ↑05 apr 2026, 11:20A Borac, Vico? Nista!?!imekorisnicko je napisao/la: ↑05 apr 2026, 11:17Tri su mogućnosti zašto je donio odluku kakvu je donio:roccosiffredi je napisao/la: ↑05 apr 2026, 10:25Nije ni cudo sto je Music bio na hladjenju. Izgleda da ce opet![]()
1. Jer ne zna
Potencijalne razloge sam poredao po vjerovatnosti.![]()
![]()
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Velež je posebna priča, oni su uspjeli masakrirati Zrinski, mislim šta se tu ima više dodati za suđenje prema njima.imekorisnicko je napisao/la: ↑05 apr 2026, 11:17Tri su mogućnosti zašto je donio odluku kakvu je donio:roccosiffredi je napisao/la: ↑05 apr 2026, 10:25Nije ni cudo sto je Music bio na hladjenju. Izgleda da ce opet![]()
1. Jer ne zna
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Bordo10, svrakino1921 i 20 gostiju.

.png)