Premijer liga BiH - aktuelno

Balorda
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Balorda » 05 apr 2026, 11:29

Velež ih oštetio protiv Sarajeva :rol:

Pomahnitali.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 05 apr 2026, 11:30

Ali krasti ovakav Želješčar da bi otišao u Europu :urnebes:

Tuce11
Kontakt:

Post Postao/la Tuce11 » 05 apr 2026, 11:32

svrakino1921 je napisao/la:
05 apr 2026, 08:36
Samo da nas Savo ne napusti na ljeto
Ciste golove nam sad poništavaju

Kažu da nam se Sabrija smije iz VAR - sobe

Hoće Velež da bude 4. na tabeli a Zrinja ih uzme bez problema,Borac ih uzme o Pitarima da i ne pričam
Športski bar uzmu Pitare bez problema

P.S.
Željo je udaljen 8 bodova od 4.mjesta a 7 bodova od mjesta koji vodi u Prvu ligu FBiH
Dakle - u zadnjoj četvrtini nam dolazi i Velež i Športski na LJEPOTICU i u zadnjem kolu idemo na Olympia stadion - AFH - Koševo gdje po sporazumu imamo 3.359
Još je 27 bodova u igri - možemo ispasti a možemo i u Europu eventualno sa 4.mjesta ako Zrinja uzme kup voljene BiH
Hoćeš kazati da je Velež nezasluženo na 4 poziciji? Možeš li mi navesti utakmice koje je dobio uz pomoć sudija? E čuj hoće Sabrija da Velež bude 4.. a briši ovo živ bio, ne provaljuj se. E vi i vaš Zrinja.. to je postalo pretužno čitati. Vaš omiljeni Zrinja vas satra na Grbavici, dok je u petak moglo otići i na stranu Veleža. Saopštenje FK Velež nakon dešavanja na Pecari nije doprlo do tvog malog, ograničenog mozga.

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 05 apr 2026, 11:37

Ima logike da je Musić poništio gol kako bi odmaknuo od evrope Željezničar koji je zadnjih pola godine dobio jedino Slogu nakon što je Vici otkopčao šlic i dobro mu ga popušio

Daj ugasite ovim govedarima internet :rol:

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 05 apr 2026, 11:37

Balorda je napisao/la:
05 apr 2026, 11:29

Pomahnitali.
Inteligentan um sagledava sve mogućnosti, ta mogućnost je svakako najmanje vjerovatna. Ono što bi mene, da sam navijač Veleža, rastužilo je činjenica da moj klub nije u stanju osvojiti prvu titulu u svojoj historiji i ako ima uslove kao Borac.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 05 apr 2026, 11:38

luckystrike je napisao/la:
05 apr 2026, 04:03
Sarajevo je bolje otvorilo i imalo neke 'slučajne' gol šanse i da su Elezi, Gojković ili Carlos bili prisebniji ne bi se uopšte pisalo o poništenom golu.

Što se tiče faula, na prvu sam imao osjećaj da ga nije bilo. Na drugu, nakon pregledanog snimka mi djeluje opravdana odluka. Mujkić igra prvi loptom, a Odinaka se baš zaletio kao sivonja i zbog toga je i najmanji kontakt dovoljan za prekršaj.

Ono što me najviše buni jeste njegovo valjanje nakon starta, ako nije bilo kontakta zašto je on ostao ležati?

slika

Opet, razumijem željovce, i mi bi da je situacija obratna isto govorili.

Ne razumijem ni u kom slučaju ove koji 7ebu majke i djecu i žele pogibiju drugima. Baš ste duboko zaglibili u svom jadu i bijedi i nadam se da ćete uskoro izaći iz tog ćemera.

Sve u svemu tanka utakmica, tanak sudija, tanko navijanje.
A nije to Odinaka zbog kontakta vec se umorio malo pa da prilegne
Pusti mitomane mrtve, da je Mujkica udario onim zamahom nogu bi mu slomio.

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 05 apr 2026, 11:40

imekorisnicko je napisao/la:
05 apr 2026, 11:24
MikiPirs je napisao/la:
05 apr 2026, 11:20
05 apr 2026, 11:17

Tri su mogućnosti zašto je donio odluku kakvu je donio:
1. Jer ne zna
2. Jer je pitar kako kaže raja
3. Uticaj Veleža na sudije,Veležu je ipak puno bolje da im se Željo ne uključuje u borbu za Evropu.

Potencijalne razloge sam poredao po vjerovatnosti.
A Borac, Vico? Nista!?! :o :o
Vico i Borac su već pokrali sve šta im je trebalo.
Tako’e!!!! :D :D :D

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 05 apr 2026, 11:41

05 apr 2026, 11:37
Balorda je napisao/la:

Pomahnitali.
Inteligentan um sagledava sve mogućnosti, ta mogućnost je svakako najmanje vjerovatna. Ono što bi mene, da sam navijač Veleža, rastužilo je činjenica da moj klub nije u stanju osvojiti prvu titulu u svojoj historiji i ako ima uslove kao Borac.
Mene bi više rastužila činjenica da ste bliže zadnjem mjestu, nego tom Veležu koji nikad nije osvojio titulu.

Kakvi mozgovi, kakva god rasprava se potegne, odmah “niste nikad osvojili titulu” :rol: , u stilu osnovnoškolskog uzrasta.

Inače, ako pričamo o suđenju, nama su pogrešne sudijske odluke ove sezone uzele više bodova, nego donijele, i to daleko više.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Arma00
Kontakt:

Post Postao/la Arma00 » 05 apr 2026, 11:41

bvsic je napisao/la:
05 apr 2026, 11:38
Sarajevo je bolje otvorilo i imalo neke 'slučajne' gol šanse i da su Elezi, Gojković ili Carlos bili prisebniji ne bi se uopšte pisalo o poništenom golu.

Što se tiče faula, na prvu sam imao osjećaj da ga nije bilo. Na drugu, nakon pregledanog snimka mi djeluje opravdana odluka. Mujkić igra prvi loptom, a Odinaka se baš zaletio kao sivonja i zbog toga je i najmanji kontakt dovoljan za prekršaj.

Ono što me najviše buni jeste njegovo valjanje nakon starta, ako nije bilo kontakta zašto je on ostao ležati?

slika

Ne razumijem ni u kom slučaju ove koji 7ebu majke i djecu i žele pogibiju drugima. Baš ste duboko zaglibili u svom jadu i bijedi i nadam se da ćete uskoro izaći iz tog ćemera.

Ovo je ključno, nije ga ni dohvatio, i prvobitno sudija pokaže na centar, nakon toga Var ga poziva i ovaj mijenja odluku.
Mislim da se vama ovako nešto desilo, ovde bi najmanje godinu dana svakodnevno bilo prebacivano.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 05 apr 2026, 11:42

Arma00 je napisao/la:
05 apr 2026, 11:41
bvsic je napisao/la:

slika

Ovo je ključno, nije ga ni dohvatio, i prvobitno sudija pokaže na centar, nakon toga Var ga poziva i ovaj mijenja odluku.
Mislim da se vama ovako nešto desilo, ovde bi najmanje godinu dana svakodnevno bilo prebacivano.
Zasto Mujkic i ZASTO ODINAKA ONDA LEZI AKO NIJE BILO KONTAKTA?

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 05 apr 2026, 11:43

Balorda je napisao/la:
05 apr 2026, 11:37
Balorda je napisao/la:

Pomahnitali.
Mene bi više rastužila činjenica da ste bliže zadnjem mjestu, nego tom Veležu koji nikad nije osvojio titulu.

Kakvi mozgovi, kakva god rasprava se potegne, odmah “niste nikad osvojili titulu” :rol: , u stilu osnovnoškolskog uzrasta.

Inače, ako pričamo o suđenju, nama su pogrešne sudijske odluke ove sezone uzele više bodova, nego donijele, i to daleko više.
Naravno da rastužuje. To je za Želju čista bruka.
A uzimanje opcije navedene kao najmanje moguća zarad ismijavanja je šta? Nivo srednjoškolskog uzrasta?

Arma00
Kontakt:

Post Postao/la Arma00 » 05 apr 2026, 11:44

bvsic je napisao/la:
05 apr 2026, 11:42
Arma00 je napisao/la:
bvsic je napisao/la:

Pa jesi ti vidio kontakt? Na snimku koji je prikazan kontakta nema, i to se uzimalo kao dokaz, možda neki drugi snimak bi rekao drugačije, ali na ovom zvaničnom kontakta nema

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 05 apr 2026, 11:46

Arma00 je napisao/la:
05 apr 2026, 11:44
bvsic je napisao/la:
Arma00 je napisao/la:

Pa jesi ti vidio kontakt? Na snimku koji je prikazan kontakta nema, i to se uzimalo kao dokaz, možda neki drugi snimak bi rekao drugačije, ali na ovom zvaničnom kontakta nema
Jesam

slika

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 05 apr 2026, 11:47

Koga boli **** zasto odinaka lezi glupani glupi. To sto je bilo kontakta ne znaci da je faul. Odinaka koliko je zamahnuo nogom da je bilo STVARNOG kontakta nogu bi mu slomio. Kontakt je bio, ali nedovoljan intenzitet za faul, nije balet. Ovo kad bi se sviralo 150 faulova bi na svakoj utakmici bilo. Nama bar 7 8 ovakvih situacija nije dosudio u toku utakmice. Kad god smo naprijed nesto "pokusali" igraci sarajeva prave "faul" music samo odmahuje rukama. Lik je ocigledno tu bio sa zadatkom, samo je pitanje kakvim ko sto momak iznad kaze. Po njemu je najvise vjerovatno da ne zna, a po meni je to najmanje vjerovatno.

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 05 apr 2026, 11:50

bvsic je napisao/la:
05 apr 2026, 11:46
Arma00 je napisao/la:
bvsic je napisao/la:

Jesam

slika
I sta si ti sad pokazao s ovom slikom? Vodeci se tvojom logikom mozemo onda i mi govorit da je faul na odinaki samo iz razloga sto je bilo kontakta. Smijesno ko sve prati fudbal i daje sebi za pravo da isti komentarise. Vise od pola vasih navijaca sami kazu da nije vidjelo faula, a ti se slomi da nesto kobajagi dokazes. Cast i respekt istinskim navijacima Sarajeva i ljubiteljima FUDBALA koji znaju da ovo ni u snu ne moze biti faul.

Arma00
Kontakt:

Post Postao/la Arma00 » 05 apr 2026, 11:51

bvsic je napisao/la:
Arma00 je napisao/la:
bvsic je napisao/la:

Jesam

slika

:urnebes:

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 05 apr 2026, 11:53

Manijakdokraja9 je napisao/la:
05 apr 2026, 11:50
bvsic je napisao/la:
Arma00 je napisao/la:

Jesam

slika
I sta si ti sad pokazao s ovom slikom? Vodeci se tvojom logikom mozemo onda i mi govorit da je faul na odinaki samo iz razloga sto je bilo kontakta. Smijesno ko sve prati fudbal i daje sebi za pravo da isti komentarise. Vise od pola vasih navijaca sami kazu da nije vidjelo faula, a ti se slomi da nesto kobajagi dokazes. Cast i respekt istinskim navijacima Sarajeva i ljubiteljima FUDBALA koji znaju da ovo ni u snu ne moze biti faul.
Smiri se oguli jabuku, ne znam zasto se nerviras
Mujkic je izbio loptu prvi, kako ce biti faul za Odinaku ako nije bio ni blizu lopte?

Herson

Post Postao/la Herson » 05 apr 2026, 11:59

bvsic je napisao/la:
Arma00 je napisao/la:
bvsic je napisao/la:

Jesam

slika
Da li je uopšte sankcionisan ovaj divljački start? Žuti karton je nesporan, a o crvenom se da polemisati. Skoro pa otvorenim đonom na nogu protivnika. Mujkića su ovdje milimetri dijelili od teže povrede.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 05 apr 2026, 12:00

Izgleda trecom nogom ga zakacio odinaka
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 05 apr 2026, 12:09

cuj nije faul, na prvu se sjecam penala kerima vs ne znam koga, kad je protivnicki igrac stigao prije na loptu i onda "faulirao" kerima, na prvu cist faul nad kerimom ali kad usporis snimak penal cist.
tako i sinoc, na usporenom se vidi da ima kontakt, kontrolu je imao mujkic, odinaka ne dira loptu nego mujkica. cisto sve.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.