Nikola Katić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Nikola Katić
Prva tekma na SP je skoro mjesec nakon zadnje Schalkea.
Je li se ocekuje oporavak Barisica ili je zavrsio sezonu?
Je li se ocekuje oporavak Barisica ili je zavrsio sezonu?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- baboedindzeko09
- Kontakt:
A u pi.čku materinu, hoće li biti spreman za SP ili je teža? povesti momka ako ne bude spreman makar turistički, zaslužio je to.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Nadam se da nije nista pretjerano ozbiljno, mada svaka povreda koljena zna biti nezgodna i nepredvidiva. Nije mi jasno kako je jucer ili prekjucer najavio ovu utakmicu, a sad odjednom povreda. Mozda je samo umor u pitanju, mada nije tako navedeno. Tesko da ce on i Dzeko ista odigrati za Salke do kraja sezone, a realno su im medju 5 najbitnijih igraca i to odmah drasticno smanjuje sanse da udju u prvu ligu. Samo da nam oni budu spremni za Mundijal...
Btw, zato je Burnic starter u KSC-u.
Btw, zato je Burnic starter u KSC-u.
A ljudi pa ovo je ocekivano, jos trojica ce se sig povrijediti do SP, to je vazda tako bilo. Zato sam se i smijao kad ste pisali spiskove govoreci da nema prostora za nove igrace. Bit ce prostora sig jer minimalno jos trojica ce se povrijedit.
Imamo Barisica , zato je vazno imat jaku klupu, a mi je imamo ko nikad do sad. Jedini nezamjenjivi za mene su Dzeko i Muharemovic, ostalo je sve zamjenjivo.
Imamo Barisica , zato je vazno imat jaku klupu, a mi je imamo ko nikad do sad. Jedini nezamjenjivi za mene su Dzeko i Muharemovic, ostalo je sve zamjenjivo.
Kazu iz Salkea da najvjerovatnije nece mocu nastupiti do kraja sezone cvajte do 17.05 , sad kako ce se oporaviti to niko ne zna jer je koljeno ,trebalo bi da bude spreman za Kanadu .
Nista od Katica,nece na svjetsko
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Schalke objavio da je out do kraja sezone
Do priprema je ostalo skoro dva mjeseca, vjerujem da ce se oporaviti. Jak je to momak. Brz oporavak stopercino.
Anel našao pravi trenutak da se oglasi 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ukoliko ne bude Katica na Svjetskom prije bi dao sansu neiskusnom Košpi nego Ahmedhodzicu. Ali ima tu igraca koji ce uskociti mislim na Nidala Celika kakvo je stanje sa Hadzikadunicem ?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ima cecilija prste u ovome sigurno, magija je neka naučena
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ljudi ba podcjenjujete Barisica ko da igra u Zrinjskom. Lik bukv igra u 4toj ekipi Portugalske lige koja je u top 6 liga.
Imamo vec trecu opciju. A u konacnici i Denis ima, vec je iskusan i zna sta je igrat za repku
Imamo vec trecu opciju. A u konacnici i Denis ima, vec je iskusan i zna sta je igrat za repku
- GoldenLilies
- Kontakt:
Mozda se sad desi da Ahmedhodzic ipak bude dio ekipe i SP.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Prije ce Bicakcic dobiti poziv nego Ahmedhodzic.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- GoldenLilies
- Kontakt:
Denis nazalost nije kvalitetan stoper. Ni blizu kao sto nam treba za najvecu scenu.
Niko ne spominje Čelika, nemamo se potrebe sikirati 
Prije bi Zolotica zvao nego Ahmedhodzica haha oskudan nam je kadar na toj stoperskoj poziciji steta. Ali bez 4 stopera ne treba spisak praviti.
- Goalgetter
- Kontakt:
Igrace na SP
Slazem se sve, al kad imas tri defanzivca kraj sebe dobra, i ti budes dobar. To je isto ko prije Brown u Unitedu ili O'Shea.GoldenLilies je napisao/la: ↑05 apr 2026, 13:02Denis nazalost nije kvalitetan stoper. Ni blizu kao sto nam treba za najvecu scenu.
Zna svako da je Katic najbolja opcija, al Barisic igra cak u boljem klubu iako je za mene losiji igrac. Vjerovatno na kartu mladosti igra u boljem klubu.
Opet top je opcija, dok Dennis nije ta klasa, al prije nam je 4 opcija bio igrac iz Spartak Nalhcika, sad iz Sampdorije, koja kolko god losa, je opet solidno ime u Italiji.
Koliko znam i on je povrijeđen do kraja sezone. Biće van forme totalno na SP.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], invincible1921 i 40 gostiju.