Bravo, a mi se samo nepotrebno nerviramo i mislimo da ce nesto biti drugacije svake godine. Najpametnije bi bilo da im niko ne dolazi na tekme sve dok ne ode cijela uprava.H8Z7 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 13:01Cilj kluba je promocija igrača, prodaja istih, Europa. Igra, rezultati, trofeji očito nisu primarni. A sve ovo možemo debelo potvrditi onim detaljima iz Mamićevog ugovora.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Maroon1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Rezultati Zoranovog rada ce tek od naredne sezone biti vidljivi. Ako opet dozivimo neuspjeh onda ih treba kritikovati. Ide totalni remont ekipe, dovest ce pojacanja. Treba biti optimist iako nam je svima vise muka od novog početka vol 283737
Ali kad sandzacki Pirlo ne krenu na loptu u drugom poluvremenu, kod desne aut linije, jer je mislio da je u ofsajdu... Pa kreni mazlume, ima neko ko ce odrediti jel ofsajd ili ne. Qrcina sandzacka, stavise nije bio ofsajd !!! Jos mlatara rukicama...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
FK Sljedeća Sezona.
-
AuroraBorealis
- Kontakt:
karcinom sjevera
Sretan Uskrs svim pitarima koji slave 
Sretan Uskrs svima koji slave.
Sinoc igra katastrofa teren kriminalan.
Sinoc igra katastrofa teren kriminalan.
Prijete momcima da će pucat na njih i napraviti ih invalidima.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ide Guliša
Evo i asistencija
Jel ima prenos negdje
"Prodisaćemo kad ode Guli" je najgluplja izjava u historiji ovog foruma.
Evo opet dva komada, damo trpaj majstore
Evo opet dva komada, damo trpaj majstore
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Guli se promovisao kao glavni igrac Racinga ali nek smo mi prodisali kako je on otisao i Menalo ga zamjenio.
Valjda imamo procente od iduce prodaje jer ce Racing uzeti fine pare na njemu.
Valjda imamo procente od iduce prodaje jer ce Racing uzeti fine pare na njemu.
Ugusi Guli i ove
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Toliko o njihovom poznavanju fudbala, ali meni su najjače izjave bile u fazonu da je Zekić otišao zato što je htio klupirati Gulija a Mirvić mu nije dao i tu je pukla tikva.
Što se tiće disanja, dišemo ali na škrge što bi narod rekao.
Al jbt sad stvarno dodjemo li do ovog pretkola kad je merlin na kosevu moracemo ici opet van sarajeva. Ili ipak bi mogli na grbavici. Ako se jug napravi bolje nam je tu igrati nego u zenici realno.
Ma da se svakakvih gluposti pročitati. Guli je, i kad nije bio u formi,odrađivao nevjerovatan posao, čovek je 10 asistencija imao prošle polusezone, ali eto on je bio problem.DoktorXabaras je napisao/la: ↑05 apr 2026, 16:47Toliko o njihovom poznavanju fudbala, ali meni su najjače izjave bile u fazonu da je Zekić otišao zato što je htio klupirati Gulija a Mirvić mu nije dao i tu je pukla tikva.Kako su ga još ono zvali Mirvićev ljubimac.
Što se tiće disanja, dišemo ali na škrge što bi narod rekao.
Vamos Rajvosa!
Kakva grbavica jesil vidio terena unazad par utakmica? Pa bolje je teren nakon rata izgledao nego ovo sad

.png)