Postao/la maroonGiant » 05 apr 2026, 14:30
Svjetsko nije odmor, ni izlet, i ako ozbiljno shvatimo, mozemo napraviti dobar rezultat. Ako budemo gledali da ispostujemo bilo koga, i kao neke nagrade za igrace, kao poslijednji put, ispadamo u grupi glat.
Po meni ovaj poslijednji spisak od 24 igraca, uz male izmjene, naravno, ima jos mjesec do spiska, pa zavisi i od povreda, formi, itd.
Od nekih koji nisu tu na spisku a da mogu upasti, makar trenutno ja bih izdvojio: Kovacevic( Vladan je pravi momak, i siguran sam da zeli dobro BiH, ok, izabrao je Srbiju, medjutim uradio je ono sto bi nazalost gotovo svaki hrvat/srbin, pa cak i neki bosnjak iz BiH uradio, imamo more primjera od Sucica, Jovica, pa da ne nabrajam dalje, i u drugim sportovima, kao i one koji su zaigrali na kraju za nas i ginuli za ovaj dres Katic, Begovic, Tabakovic itd. Mislim da je kod Vladana mnogo vise bilo do menadzera, nego do njega samog.), dalje Ahmedhodzic( ovo je vec skakljiva tema, jer je sam direktno prozivao, oglasavao se, i otisao kad je najteze bilo), Barisic( u zavisnosti od spremnosti), Hadzikadunic( po meni bez sumnje mora biti na spisku), Gazibegovic, Karic, Hasic( odlican, u top formi), Hajradinovic( daje nam dimenziju vise, u zavisnosti od forme naravno, i Pejcinovic( ako zavrse papire, i izrazi spremnost.
Na ovom spisku protiv Italije imaju 24 igraca, ja bih ( pod uslovom da su svi zdravi) izbacio Lukica, Radeljica, Bazdara i Hadzikica, a moj izbor bi bili Kovacevic, Pejcinovic, Hadzikadunic, Gazibegovic, Hasic, i Barisic. I to bi bilo 26 igraca.