Ma slažem se sto posto. Da je ovo bilo prvi put pa hajde možda bih se zapitao ko je tu pravi krivac. Ali on je imao probleme i sa drugim selektorima i nemoguće je da su 2-3 različita selektora u različitim periodima krivci, a ti svaki put ispravan. To je prosta logika stvari i svako realan bi tako trebao razmišljati.MostarNeretva je napisao/la: ↑05 apr 2026, 20:05Vuk dlaku mijenja al cud nikada.Raonffa je napisao/la: ↑05 apr 2026, 19:58Anel je sa reprezentacijom završio dok su tu Barbarez, Spahić i ovaj stručni štab, tako da bespotrebno polemišete oko toga.
I ja bih ga lično, čisto zbog igračkog kvaliteta, volio vidjeti ponovo u ekipi u Ligi nacija (za SP naravno da ne dolazi u obzir ni u kojem slučaju), ali od toga nema ništa i ta priča je završena.
Koliko god bih ga lično volio vidjeti nazad od septembra, toliko apsolutno razumijem i podržavam Barbareza jer samo tako se može izgraditi/vratiti kult reprezentacije. Na kraju krajeva nema bolje poruke za sve igrače, sadašnje a Boga mi i buduće, od slučaja Ahmedhodžić i šta zapravo treba predstavljati reprezentacija.
Mislim da je stvaranje tog kulta mnogo pridonijelo i ovom nenadanom plasmanu na Svjetsko prvenstvo.
E sada zamisli koliko su Spaha,Barba, Dzeko razgovarali sa ovim balavcem da mu ugode i da ga privole.
Nek mu cvjetaju sve ruze u zivotu al daleko od repke pa makar se nikada nigdje ne plasirali.
Drugi par cipela je sramotan odnos dijela navijača prema njemu nakon svega, ono spominjanje žene, djece i te stvari. Takve poruke nikada nisam i nikada neću shvatiti i odobriti, i to on nije zaslužio bez obzira što je više puta ispao hinjavac prema reprezentaciji i naciji.