Panini album sličica za SP 2026
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Panini album sličica za SP 2026
Na Amazonu, Panini album sa tvrdim koricama i limena kutija sa 50 paketa slicica USD 120. Ako se sad naruci navodno dostava May 18.
Ima li ko da ni naručivao taj almbum sa tvrdima koricama pa da i meni uzme? Naravno dao bi mu ja pare kad stigne.
Vidim ove albume koji se već naručuju..kako su tu urađene ove repke koje su prošle kroz baraž ili imaju sve i ove koje su igrale baraž i ove koje su se plasirale.Kontam kažu oko prvog maja da izlazi u široku prodaju...i ono ,odštampat će albume samo sa repkama koje su se plasirale na SP ...ne kontam kakvi su ti albumi koji se već naručuju a faktički se već sutradan mogli naručiti poslije finala baraža
Ne vjerujem da će im odmah doći ti albumi, možda za 15-20 dana. Tako da je to u suštini preorder, a dobit će isti album kao i svi ostali u slobodnoj prodaji.aqarius je napisao/la: ↑05 apr 2026, 21:20Vidim ove albume koji se već naručuju..kako su tu urađene ove repke koje su prošle kroz baraž ili imaju sve i ove koje su igrale baraž i ove koje su se plasirale.Kontam kažu oko prvog maja da izlazi u široku prodaju...i ono ,odštampat će albume samo sa repkama koje su se plasirale na SP ...ne kontam kakvi su ti albumi koji se već naručuju a faktički se već sutradan mogli naručiti poslije finala baraža
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
mozes naruciti al tek isporuka nekad u maju haman dodje ko rezervacija …aqarius je napisao/la: ↑05 apr 2026, 21:20Vidim ove albume koji se već naručuju..kako su tu urađene ove repke koje su prošle kroz baraž ili imaju sve i ove koje su igrale baraž i ove koje su se plasirale.Kontam kažu oko prvog maja da izlazi u široku prodaju...i ono ,odštampat će albume samo sa repkama koje su se plasirale na SP ...ne kontam kakvi su ti albumi koji se već naručuju a faktički se već sutradan mogli naručiti poslije finala baraža
Tek ide isporuka od 5-og maja, ovo je samo pre sale da sebi rezervises.aqarius je napisao/la: ↑05 apr 2026, 21:20Vidim ove albume koji se već naručuju..kako su tu urađene ove repke koje su prošle kroz baraž ili imaju sve i ove koje su igrale baraž i ove koje su se plasirale.Kontam kažu oko prvog maja da izlazi u široku prodaju...i ono ,odštampat će albume samo sa repkama koje su se plasirale na SP ...ne kontam kakvi su ti albumi koji se već naručuju a faktički se već sutradan mogli naručiti poslije finala baraža
Aha..to je to znači..hvala dečki..
Ovo za Njemačku je laž, dnovinarstvo in a nutshell. Trenutno je aktivan preorder u kojem je paket od 50 paketića 75 €, a onaj od 100 paketića 150 €.19vendetta87 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 10:16![]()
Najjeftinije sličice očekivano će biti u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje bi jedan paket sa sedam sličica trebao koštati oko 1 dolar.
U Italiji, Njemačkoj i Španiji cijena paketa trebala bi biti oko 1 euro, dok će u Francuskoj iznositi oko 1,20 do 1,30 eura.
Među najskupljim državama bit će Velika Britanija, gdje će paket koštati između 1,70 i 2 funte.
Na Balkanu su tradicionalno cijene među najvišima zbog manjih tržišta i uvoza, pa se očekuje da će cijene biti veće nego u većini zemalja Evropske unije.
Nezvanične informacije govore da bi paketić u BiH mogao koštati oko 3 KM.
Vjerujem da će paketić biti 1.5 € u Njemačkoj i Austriji.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐𝘅𝟳
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐𝘅𝟳
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Zna li se kojih ce nasih 18 igraca biti u albumu
Pa jel dodje sedam ili pet u paklu
-
Edincapitano
- Kontakt:
Gdje si to naso brate? Moze li link?
Na paninistore.com 3 x 50 paketica + album tvrde korice 279.95eura. A preskupo realno da ga j e b e s, mada poznavajuci sebe opet cu kupit kad sam lud, al kontam probat naci gdje jeftinije…
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Nisu slicice u Americi dolar, vec $2 po paketu.
Ovaj set od 50 paketa slicica + album sa tvrdim koricama + limena kutija je ovde
https://www.amazon.com/2026-FIFA-World- ... B0GQK3FGVG
Ovaj set od 50 paketa slicica + album sa tvrdim koricama + limena kutija je ovde
https://www.amazon.com/2026-FIFA-World- ... B0GQK3FGVG
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- Riquelme1921
- Kontakt:
Iskreno se nadam da ne može biti 3.50KM jedan paket sličica. Pa ako je u Njemačkoj toliko ne može biti i kod nas, nije cijela Europa isti životni standard. Valjda im neko objasni da će ovom cijenom odbiti pola raje koja je planirala sakupljati..
Grupa iznad svakog pojedinca.
Ne znam šta reći..sve preko 2 KM je za naš standard baš preskupo.Ja lično sam strastveni kolekcionar albuma ,i mogu sebi priuštiti..ali po nekim nerealnim ciframa neću...znam da mnogi hoće i da su sličice 5 KM ..ja neću..to je neki moj sitni nevidljivi doprinos neslaganja sa paninijem..jbt.pa cilj bi bio da djeca skupljaju,mjenjaju a ne ja od pitaj boga koliko ljeta...vjerujte da će im i u Evropi opasti prodaja ako krenu sa tim nekim cijenama od 2 eura...izrada svega je prilično jeftina samo što ljudska pohlepa nema granicaRiquelme1921 je napisao/la: ↑07 apr 2026, 03:23Iskreno se nadam da ne može biti 3.50KM jedan paket sličica. Pa ako je u Njemačkoj toliko ne može biti i kod nas, nije cijela Europa isti životni standard. Valjda im neko objasni da će ovom cijenom odbiti pola raje koja je planirala sakupljati..
Bukvalno ćeš doći u situaciju da ti fali 120 igrača da dovršiš album, moraš da ih naručiš, platiš 50 eura a ne znaš niti jednog od njih. Zato sam ja odlučio kupiti manji broj sličica, premium paketa i printati sebi manju verziju albuma koristeći AIaqarius je napisao/la: ↑07 apr 2026, 07:39Ne znam šta reći..sve preko 2 KM je za naš standard baš preskupo.Ja lično sam strastveni kolekcionar albuma ,i mogu sebi priuštiti..ali po nekim nerealnim ciframa neću...znam da mnogi hoće i da su sličice 5 KM ..ja neću..to je neki moj sitni nevidljivi doprinos neslaganja sa paninijem..jbt.pa cilj bi bio da djeca skupljaju,mjenjaju a ne ja od pitaj boga koliko ljeta...vjerujte da će im i u Evropi opasti prodaja ako krenu sa tim nekim cijenama od 2 eura...izrada svega je prilično jeftina samo što ljudska pohlepa nema granicaRiquelme1921 je napisao/la: ↑07 apr 2026, 03:23Iskreno se nadam da ne može biti 3.50KM jedan paket sličica. Pa ako je u Njemačkoj toliko ne može biti i kod nas, nije cijela Europa isti životni standard. Valjda im neko objasni da će ovom cijenom odbiti pola raje koja je planirala sakupljati..
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
Edincapitano
- Kontakt:
Pametan si ti, ali fakat mrsko mi to raditi hahahadenimen99 je napisao/la: ↑07 apr 2026, 08:31Bukvalno ćeš doći u situaciju da ti fali 120 igrača da dovršiš album, moraš da ih naručiš, platiš 50 eura a ne znaš niti jednog od njih. Zato sam ja odlučio kupiti manji broj sličica, premium paketa i printati sebi manju verziju albuma koristeći AIaqarius je napisao/la: ↑07 apr 2026, 07:39Ne znam šta reći..sve preko 2 KM je za naš standard baš preskupo.Ja lično sam strastveni kolekcionar albuma ,i mogu sebi priuštiti..ali po nekim nerealnim ciframa neću...znam da mnogi hoće i da su sličice 5 KM ..ja neću..to je neki moj sitni nevidljivi doprinos neslaganja sa paninijem..jbt.pa cilj bi bio da djeca skupljaju,mjenjaju a ne ja od pitaj boga koliko ljeta...vjerujte da će im i u Evropi opasti prodaja ako krenu sa tim nekim cijenama od 2 eura...izrada svega je prilično jeftina samo što ljudska pohlepa nema granicaRiquelme1921 je napisao/la: ↑07 apr 2026, 03:23Iskreno se nadam da ne može biti 3.50KM jedan paket sličica. Pa ako je u Njemačkoj toliko ne može biti i kod nas, nije cijela Europa isti životni standard. Valjda im neko objasni da će ovom cijenom odbiti pola raje koja je planirala sakupljati..
Ja cu samo uzeti 100 paketa i album, i dobijem sta dobijem
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ja planiram skupljati cijeli, ali ipak u glavi mi je neka psihološka granica da ću ići do 2.50KM maksimalno..Mislim na kraju krajeva baš to što si rekao valjda je cijela ta romantika u tome da djeca to skupljaju i ne samo djeca već cijela planeta..Zamisli sad 48 država na planeti na svim koninentima skupljaju sličice..Naravno to bi bilo moguće da je cíjena malo normalnija, ovako..aqarius je napisao/la: ↑07 apr 2026, 07:39Ne znam šta reći..sve preko 2 KM je za naš standard baš preskupo.Ja lično sam strastveni kolekcionar albuma ,i mogu sebi priuštiti..ali po nekim nerealnim ciframa neću...znam da mnogi hoće i da su sličice 5 KM ..ja neću..to je neki moj sitni nevidljivi doprinos neslaganja sa paninijem..jbt.pa cilj bi bio da djeca skupljaju,mjenjaju a ne ja od pitaj boga koliko ljeta...vjerujte da će im i u Evropi opasti prodaja ako krenu sa tim nekim cijenama od 2 eura...izrada svega je prilično jeftina samo što ljudska pohlepa nema granicaRiquelme1921 je napisao/la: ↑07 apr 2026, 03:23Iskreno se nadam da ne može biti 3.50KM jedan paket sličica. Pa ako je u Njemačkoj toliko ne može biti i kod nas, nije cijela Europa isti životni standard. Valjda im neko objasni da će ovom cijenom odbiti pola raje koja je planirala sakupljati..
Grupa iznad svakog pojedinca.
A prije je bilo ides mijenjas slicice ko ima duplake ko nema . Sjecam se peljalo se sa slicicama pa ko pobijedi dobije protivnicku . Ali 3.5 maraka paket od 7 slicica a treba ti oko 1200 da sastavis album jer je sad 48 reprezentacija po 25 slicica ako se dobro sjecam . To da nikad ne dobijes nijednog duplaka treba ti 600 maraka da ga upotpunis citav album .Riquelme1921 je napisao/la: ↑07 apr 2026, 14:10Ja planiram skupljati cijeli, ali ipak u glavi mi je neka psihološka granica da ću ići do 2.50KM maksimalno..Mislim na kraju krajeva baš to što si rekao valjda je cijela ta romantika u tome da djeca to skupljaju i ne samo djeca već cijela planeta..Zamisli sad 48 država na planeti na svim koninentima skupljaju sličice..Naravno to bi bilo moguće da je cíjena malo normalnija, ovako..aqarius je napisao/la: ↑07 apr 2026, 07:39Ne znam šta reći..sve preko 2 KM je za naš standard baš preskupo.Ja lično sam strastveni kolekcionar albuma ,i mogu sebi priuštiti..ali po nekim nerealnim ciframa neću...znam da mnogi hoće i da su sličice 5 KM ..ja neću..to je neki moj sitni nevidljivi doprinos neslaganja sa paninijem..jbt.pa cilj bi bio da djeca skupljaju,mjenjaju a ne ja od pitaj boga koliko ljeta...vjerujte da će im i u Evropi opasti prodaja ako krenu sa tim nekim cijenama od 2 eura...izrada svega je prilično jeftina samo što ljudska pohlepa nema granicaRiquelme1921 je napisao/la: ↑07 apr 2026, 03:23Iskreno se nadam da ne može biti 3.50KM jedan paket sličica. Pa ako je u Njemačkoj toliko ne može biti i kod nas, nije cijela Europa isti životni standard. Valjda im neko objasni da će ovom cijenom odbiti pola raje koja je planirala sakupljati..
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Ma skupit jedno 50%, pa ganjati FB grupe i OLX za razmjenu. Nema druge.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: General505, jasmin10, ovisnik, perun i 61 gost.