Premijer liga BiH - aktuelno
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Raiola kad si bio na Grbavici zadnji putNoDi80 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 14:59Pitari njih deset nafata jednog lika i to im je najveci podvig godinama
Izvan sarajeva bitni ko sebilj, ne smiju otici ni u lukavicu, a kamoli negdje drugo
Grupa im je smijesna, picka do picke sa kompleksima prema manijacima i zelji i to je im je sustina postojanja
Ne idu na utakmice repke, izbjegavaju lesinare i slicne grupe
I dodje ovaj pise nisam ja nodi, nisi ti brate nodi, ti si **** ko i grupa ti
Sta je sa mambama Huskom i Trnokopom
Bio u Kardifu, u Zenici i na Grbavici duznost obavljema

Nije fakat idu mi na zivce price o belajima, kad znam da u Sarajevu disete na skrge, a izvan grada ne postojite i ne mozete se organizovati ni vojvode da napadnete, a kamoli nekog ozbiljnijeg
To po seheru vas 30 naidje na 5,10 ljudi i to vam je vrhunac
Meni kao nekom starijem je to smijesno za pricati, jer to moze svako i za mene su akcije kad odes ultrasima, ra u mostar, kad lesinare sacekas na kuprezu, vas na bijambarima, ali i to je smijesno i treba jos visocije ciljat
Nasi odu u grcku biju se sa navijacima olimpijakosa, odu u Brazil navijacima Argentine otmu trans ili rumuniju, a za vas misaona imenica otici u lukavicu
Imate komplekse sav rade vas grupe svodi se na mrznju prema Zelji i Manijacima, a ni tu nesto posebno ne mozete
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Puniš li 15 ove godine?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Da punim 30 ili 15 ne mozes mi reci da ovaj gore post nije istina
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ovim putem samo da čestitam dan grada Sarajeva, ove godine se slavi i u Brezi, Varešu, Travniku, Novom Pazaru kao i Prištini.
MNON
To Raiola nas, neka si podrzo repku. Trebas nam neke auslendere u vezni red da nabavis tanko ovo sto imamoNoDi80 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 15:18Bio u Kardifu, u Zenici i na Grbavici duznost obavljema
Nije fakat idu mi na zivce price o belajima, kad znam da u Sarajevu disete na skrge, a izvan grada ne postojite i ne mozete se organizovati ni vojvode da napadnete, a kamoli nekog ozbiljnijeg
To po seheru vas 30 naidje na 5,10 ljudi i to vam je vrhunac
Meni kao nekom starijem je to smijesno za pricati, jer to moze svako i za mene su akcije kad odes ultrasima, ra u mostar, kad lesinare sacekas na kuprezu, vas na bijambarima, ali i to je smijesno i treba jos visocije ciljat
Nasi odu u grcku biju se sa navijacima olimpijakosa, odu u Brazil navijacima Argentine otmu trans ili rumuniju, a za vas misaona imenica otici u lukavicu
Imate komplekse sav rade vas grupe svodi se na mrznju prema Zelji i Manijacima, a ni tu nesto posebno ne mozete
.
Nemoj mene svrstavati u te stvari, niti idem niti planiram. Misljenje sam svoje rekao par puta, trenutno jedino pametno sto mogu i moraju da urade je da se "udruze" i rijese FSKS, ostale klosarluke za sad po strani ostaviti.
A i ti kao neko ko ne ide na gostovanja niti na jug nema sta da komentarises to. Skautiraj nam zakazo si sa izvjestajima u zadnje vrijeme.
Đipke kloc dobio konkurenciju
mma_hz je napisao/la: ↑06 apr 2026, 08:06Kad sam na miru opet pregledao tekmu vidim da smo protiv ovih nesrecnika trebali hladno voditi 2:0,helem bili smo bolja ekipa dosta i njih je opet sadaka sacuvala..Oni su imali dvije sanse neke,plus cisto ponisten gol kad onaj ludjak punim udara Mujkica u zglob.Ja ne znam ovi nasi sto se uvlace u supak malima kad je cist faul.Ugl dosta smo bili bolji i zasluzili smo pobjedu.Zeljo je nesta na ho ruk pokusavao al tanki su bas.
- Kockoglavi
Statistika je svoje rekla na derbiju.
Mislim da se to ne zove tako, ali nema veze barem znam o čemu de radi.Combattente87 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 13:48fks74 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 13:18Šta ti je mauna ?Combattente87 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 08:01
Pričala je i jedna treba iz Sarajeva da će se pojaviti najbolji klub na balkanu, pa evo već 5 godina mauna, sad ne znam jel pričala istinu ili samo još malo treba sačekati !?![]()
![]()
-
12345678922
- Kontakt:
Kujanu, pobite se medjusobno još koji put dok ne dođemo hehe.Noke995 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 11:31Da ih bude 10 hiljada u kopu svaku utakmicu, ne mogu te komplekse izliječit nikako.
Prvo šatro slave prolaz repke a pozadina je da se malo prošetaju Titovom i Centrom jer znaju da neće bit nikakve reakcije. Ovo im je drugi put u zadnjih 20 godina da su dobacili do Centra.
Sad ove parole pa i objave na zvaničnoj bruka i sramota.
Svaki dan sebi ponavljajte mi smo Sarajlije, možda to jednog dana zaista budete i osjećali.
Koliko kompleksa prema najjačoj grupi u BiH..
čuj prošetajte se centrom slave prolaz repke, a ona zastava što je išla prema centru bila redom od San Marina, Kipra, Austrije i Welsa debilu glupi.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Momci sretan vam dan na koji su vam partizani oslobodili grad 1945 zajedno sa 29 hercegovačkom divizijom. Ti tifusari koji su 25.11.1943 ocrtali ove granice koje sada imamo sram ih bilo 
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Sto si zapjenio? Vi ste kur.ac a ne najjaca grupa u BiH.12345678922 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 18:32Kujanu, pobite se medjusobno još koji put dok ne dođemo hehe.Noke995 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 11:31Da ih bude 10 hiljada u kopu svaku utakmicu, ne mogu te komplekse izliječit nikako.
Prvo šatro slave prolaz repke a pozadina je da se malo prošetaju Titovom i Centrom jer znaju da neće bit nikakve reakcije. Ovo im je drugi put u zadnjih 20 godina da su dobacili do Centra.
Svaki dan sebi ponavljajte mi smo Sarajlije, možda to jednog dana zaista budete i osjećali.
čuj prošetajte se centrom slave prolaz repke, a ona zastava što je išla prema centru bila redom od San Marina, Kipra, Austrije i Welsa debilu glupi.
Nabroj jace, ali sve uzmi u obzir zadnje 3/4 godine?DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 20:59Sto si zapjenio? Vi ste kur.ac a ne najjaca grupa u BiH.12345678922 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 18:32Kujanu, pobite se medjusobno još koji put dok ne dođemo hehe.Noke995 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 11:31Da ih bude 10 hiljada u kopu svaku utakmicu, ne mogu te komplekse izliječit nikako.
Fk Željezničar.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Nije istina tebra, NoDi zivi u Austriji, vozi bengu, pun je keshovine.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Nisam to znao. Pisao je ovdje da voli da se drogira i pije pive, nije djelovao kao bogatas. No, treba mu se odati priznanje sto navija za plavu lokomotivu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.