FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
pocasti nas muratovic dobro sa ovom dvojicom, zali Boze ne mogu stvarno da vjerujem od 400 djece ili koliko vec ima u skoli da svake godine ili bar svake 2-3 ne mozes 2 igraca napraviti, pa evo bar na bekovima , eno usao rascic nikakva razlika od velike zvjezde galceva 900 hiljada eura transfermarkt ovo ono
Sta treba objasniti?
Kod dva trenera ne igra, niti ulazi ikako.
Prokop isto tako, pisljivi otpisani Radovac ispred Prokopa a ovaj ne moze ni krilo ni spica.
Dva razocarenja definitivno.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
sanjinusto
- Kontakt:
Prokop je dobro odigrao kad god je dobio priliku.
Ja govorim od prvog dana, daj priliku 4-5 utakmica za redom pa ces vidjeti. Neka pocne igrati po 60-70 minuta. Pa ovo je cirkus po 5 minuta dobivati prilike. I opet za te sto je igro ima 2 asistencije Huskovic. Pa to je cirkus sto dijete ne dobiva priliku od 1 Minute
Nadam se da dobiti priliku jer evo kod drugog trenera ne igra. Ocito ima i do njega, Savo gura mlade definitivno.Hazre je napisao/la: ↑06 apr 2026, 18:44Ja govorim od prvog dana, daj priliku 4-5 utakmica za redom pa ces vidjeti. Neka pocne igrati po 60-70 minuta. Pa ovo je cirkus po 5 minuta dobivati prilike. I opet za te sto je igro ima 2 asistencije Huskovic. Pa to je cirkus sto dijete ne dobiva priliku od 1 Minute
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Citam i ne vjerujem sta ljudi pisu. Znaci covjek profesor-doktor za sve nase veznjake. Ne racunam Madzida. Frajer za minut proveden na terenu uradio vise nego Deni za 70 minuta.
Kod nasih trenera bi Inijesta grijao klupu jer **** nije ratnik i slab je u odbrani.
Ne komentarisem uopste Savu,samo pricam generalno.
Dominik Prokop je trenutno najkvalitetniji igrac Zelje,i ne razumijem zasto prije njega igra i Milosevic i Radovac .
Neko ce reci eto ja pametniji od 3 trenera,nisam vrlo sam glup,veze nemam samo sam jako tvrdoglav. Uticaj Djipketa sta li.....ko ce ga znati.
Slazem se sve, samo valjda nesto treba i na treningu zasluzit, Savo nije trener koji nema iskustva pogotovo u ovakvim ligama nazalost Radovac i Deni su vjv pokazali da mogu duze i intenzivnije trcat sto je odlucilo ko ce igrat. Takodje Hodzic da se nije povrijedio vjerovatno bi to izgledalo Pejic-Hodzic a ispred Prokop i na kraju svega sasvim ne bitno u Želji kakav si vezni u fazi napada jer nemas kome sansu kreirat...BarbareZeljin je napisao/la: ↑06 apr 2026, 20:28Citam i ne vjerujem sta ljudi pisu. Znaci covjek profesor-doktor za sve nase veznjake. Ne racunam Madzida. Frajer za minut proveden na terenu uradio vise nego Deni za 70 minuta.
Kod nasih trenera bi Inijesta grijao klupu jer **** nije ratnik i slab je u odbrani.
Ne komentarisem uopste Savu,samo pricam generalno.
Dominik Prokop je trenutno najkvalitetniji igrac Zelje,i ne razumijem zasto prije njega igra i Milosevic i Radovac .
Neko ce reci eto ja pametniji od 3 trenera,nisam vrlo sam glup,veze nemam samo sam jako tvrdoglav. Uticaj Djipketa sta li.....ko ce ga znati.
- dubioza144
- Kontakt:
Sve je dobro dok ljudi na klupi vide fudbalera u yebenom Šabiću evo treba mu cestitat ovih 50 utakmica ejj 50 utakmica i jos mu nisu ispisnicu dali, pa daj upiste ga na neki fakultet dajte mu stipendiju al da ga ja ne gledam na terenu
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ovog Kororu odmah u prvih 11 baciti da igra ili poluvrijeme mu davati svaku utakmicu, kao onaj Deket što igra.
Nije gori od ovih proljev parmaka što nam sad igraju u napadu.
Nije gori od ovih proljev parmaka što nam sad igraju u napadu.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
dubioza144 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 20:43Sve je dobro dok ljudi na klupi vide fudbalera u yebenom Šabiću evo treba mu cestitat ovih 50 utakmica ejj 50 utakmica i jos mu nisu ispisnicu dali, pa daj upiste ga na neki fakultet dajte mu stipendiju al da ga ja ne gledam na terenu
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Neku mu penziju dati i nek mu je sretnodubioza144 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 20:43Sve je dobro dok ljudi na klupi vide fudbalera u yebenom Šabiću evo treba mu cestitat ovih 50 utakmica ejj 50 utakmica i jos mu nisu ispisnicu dali, pa daj upiste ga na neki fakultet dajte mu stipendiju al da ga ja ne gledam na terenu
- dubioza144
- Kontakt:
Jos sam tad bio decko mlad pamtim sve i sad školu ovce prodao sam sve za Željine treningee Šabić dinamitas idol mi je bio ugovore mlatio clanarine nije platio
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Već smo zaboravili nepriznati gol. Niko vise ne govori o tome. Niko vise ne spominje sudiju. Šutimo i Trpimo. Katastrofa.
To je to.Dan dva maksimala i sve se zaboravi u stilu.Sta ces zasticeni,nemamo nikog i bla bla bla.A mali papcic negdje sjedi pije fuka i smije se u facu10.000 navijaca.A na testaruri svi zajebani opasni.
Šteta je da nismo nilada više od 15 minuta uparili zajedno Denija i Prokopa. To bi bila dobitna kombinacija sa Pejićem iza njih.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Cim prestane biti zasticeno godiste, ide on stopama Gasala i Beće.dubioza144 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 20:43Sve je dobro dok ljudi na klupi vide fudbalera u yebenom Šabiću evo treba mu cestitat ovih 50 utakmica ejj 50 utakmica i jos mu nisu ispisnicu dali, pa daj upiste ga na neki fakultet dajte mu stipendiju al da ga ja ne gledam na terenu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- WeekendOffender
- Kontakt:
Evo par clanaka o smradu Admiru Musicu, vec je 2 puta u proslosti dokazao da ce suditi po instrukcijama
2023 godina - Lakrdija u režiji sudije Musića, Borcu dosuđen nepostojeći penal
https://www.klix.ba/sport/nogomet/lakrd ... /230825154
16.3.2026 - Sudija iz Sarajeva pokazao na bijelu tačku za Posušje protiv Zrinjskog pa momentalno promijenio odluku
https://www.klix.ba/sport/nogomet/sudij ... /260316163
Curva Sud
- Lokomotifa
- Kontakt:
Nikad veće bačene pare nego za boravak i dnevnicu ovog Darka Čeferina u BiH. Frajer ne da je popravio suđenje nego nikad gore nije bilo. Koji mozak se mogao sjetiti da delegira Admira Musića za derbi, pa on očigledno mentalno nije stabilna ličnost. Na derbiju se jasno vidjelo da je nešto čuo na slušalicu i pokazao na centar i onda pitarluk klasični ha-hu nešto skaču, žale se i ode pogledati VAR. Pa jel iko normalan to vidio? Znači i kad se pokaže na centar treba klupa dići frku i promijenit će se odluka. E moj Admire nisi ti za ovo, a Čeferin nije glup on ovo sve vidi, ali pošto vidi i ne sankcioniše znači da se slaže sa ovakvim suđenjem.
Ne znam za vas, ali mene evo tri dana poslije utakmice nije prošla huja. Boli nepravda jer cijele sezone gledamo kako našeg velikana ponižavaju i ništa se ne dešava. Boli i to što osim nas par navijača niko ne reaguje, ni mediji, ni savez, ni "uprava".
Savo progovori jer ovo se više ne može trpiti, svi navijači će stati uz tebe pa makar bio suspendovan do kraja sezone.
Ne znam za vas, ali mene evo tri dana poslije utakmice nije prošla huja. Boli nepravda jer cijele sezone gledamo kako našeg velikana ponižavaju i ništa se ne dešava. Boli i to što osim nas par navijača niko ne reaguje, ni mediji, ni savez, ni "uprava".
Savo progovori jer ovo se više ne može trpiti, svi navijači će stati uz tebe pa makar bio suspendovan do kraja sezone.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Fukara i ker.WeekendOffender je napisao/la: ↑07 apr 2026, 01:33Evo par clanaka o smradu Admiru Musicu, vec je 2 puta u proslosti dokazao da ce suditi po instrukcijama
2023 godina - Lakrdija u režiji sudije Musića, Borcu dosuđen nepostojeći penal
https://www.klix.ba/sport/nogomet/lakrd ... /230825154
16.3.2026 - Sudija iz Sarajeva pokazao na bijelu tačku za Posušje protiv Zrinjskog pa momentalno promijenio odluku
https://www.klix.ba/sport/nogomet/sudij ... /260316163
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.