Postao/la Lokomotifa » 07 apr 2026, 07:27
Nikad veće bačene pare nego za boravak i dnevnicu ovog Darka Čeferina u BiH. Frajer ne da je popravio suđenje nego nikad gore nije bilo. Koji mozak se mogao sjetiti da delegira Admira Musića za derbi, pa on očigledno mentalno nije stabilna ličnost. Na derbiju se jasno vidjelo da je nešto čuo na slušalicu i pokazao na centar i onda pitarluk klasični ha-hu nešto skaču, žale se i ode pogledati VAR. Pa jel iko normalan to vidio? Znači i kad se pokaže na centar treba klupa dići frku i promijenit će se odluka. E moj Admire nisi ti za ovo, a Čeferin nije glup on ovo sve vidi, ali pošto vidi i ne sankcioniše znači da se slaže sa ovakvim suđenjem.
Ne znam za vas, ali mene evo tri dana poslije utakmice nije prošla huja. Boli nepravda jer cijele sezone gledamo kako našeg velikana ponižavaju i ništa se ne dešava. Boli i to što osim nas par navijača niko ne reaguje, ni mediji, ni savez, ni "uprava".
Savo progovori jer ovo se više ne može trpiti, svi navijači će stati uz tebe pa makar bio suspendovan do kraja sezone.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."