Ljudi koji to bolje prate od mene znaju sigurno
KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
S obzirom kako je Manojlovic iskoristio minute koje je do sada dobio, malo mi je krivo sto nam vec sad nije makar druga opcija na poziciji centra.
Kako god, za sljedecu sezonu je glavni prioritet dobar centar. A to je mozda i najlaksa pozicija za popuniti. U regionu ima dosta centara koji su slobodni vec sad, a pogotovo na kraju sezone i nadam se da cemo u sljedecu sezonu uci sa jakim pojacanjem na toj poziciji.
- svrakino1921
- Kontakt:
I da su tromiji, i da ne skacu, i da su bezobrazni u odbrani i neodgovorni u napadu i da vole ravnogorski cetnicki pokret.Badgley je napisao/la: ↑06 apr 2026, 20:35Ljudi koji to bolje prate od mene znaju sigurnomislim da nema puno rezervnih centara na trzistu koji imaju solidan šut za tri poena kao Šalić. Ako nece uzimati minute Manojloviću i ako ce dovesti kvalitetnog startnog centra nek ostane.
Nosi govedo od svetinje
Valjda ga zbog suta zele zadrzatiJarodwest je napisao/la: ↑07 apr 2026, 08:17I da su tromiji, i da ne skacu, i da su bezobrazni u odbrani i neodgovorni u napadu i da vole ravnogorski cetnicki pokret.
Nosi govedo od svetinje
Kao naprimjer?lonewolf je napisao/la: ↑06 apr 2026, 23:49S obzirom kako je Manojlovic iskoristio minute koje je do sada dobio, malo mi je krivo sto nam vec sad nije makar druga opcija na poziciji centra.
Kako god, za sljedecu sezonu je glavni prioritet dobar centar. A to je mozda i najlaksa pozicija za popuniti. U regionu ima dosta centara koji su slobodni vec sad, a pogotovo na kraju sezone i nadam se da cemo u sljedecu sezonu uci sa jakim pojacanjem na toj poziciji.
Citava Evropa kuburi sa centrima, drvo Milutinov uzima milione jer nema niko bolji.
Miletic koji je igrao dvije utakmice sa nama nedavno je ubjedljivo najbolji centar lige i kupljen vec od Partizana da bude EL centar iduce sezone. Da igra kod nas, je.bali bi mu vec sve od-do.
ZELJEZNICAR 1921!
Blazevic, Shittu… da ne nabrajam daljehamzaTM87 je napisao/la: ↑07 apr 2026, 09:14Kao naprimjer?
Citava Evropa kuburi sa centrima, drvo Milutinov uzima milione jer nema niko bolji.
Miletic koji je igrao dvije utakmice sa nama nedavno je ubjedljivo najbolji centar lige i kupljen vec od Partizana da bude EL centar iduce sezone. Da igra kod nas, je.bali bi mu vec sve od-do.
Dario Gjerga raskinuo ugovor sa klubom, odlicna prilika da ga dovedemo u Bosnu
a Pasalic nek ostane kao prvi asistent.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.