Osjeca, nastupao je za SarajevoGoalgetter je napisao/la: ↑07 apr 2026, 12:49Jesi li ti advokat od Kovacevica ili ti dodje nesto u rodu pa se osjecas prisiljenim da ga branis ovdje?
Svjetsko prvenstvo 2026
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Svjetsko prvenstvo 2026
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- PeppermintSA
- Kontakt:
U rangu Urugvaja iz prajma..? Ne bih rekao. Urugvaj iz prajma sa Suarezom, Cavanijem i Forlanom prema naprijed, u zadnjoj liniji dugogodišnjim kapitenom Atletico Madrida, Godinom, koji je godinama bio među boljim štoperima u Evropi, Garganom koji je držao vezni red Napolija itd. Na kraju krajeva, nisu bezveze bili treći na svijetu.Madal je napisao/la: ↑06 apr 2026, 23:28Jbg ti uzmes ove na dnu spiska za Brazil a la Vranjes. Mislim igraci poput Salihovica u tim godinama i Bicakcica su role igraci koji su sasvim pristojan privjesak vrlo kvalitetnom kosturu tima za koji smo se slozili da je vrhunski.PeppermintSA je napisao/la: ↑06 apr 2026, 22:46Ono je, po mome mišljenju i gledanju fudbala, bila polovna reprezentacija. Bičakčić, Hajrović, Salihović, Vranješ, de ba... sve je to bilo bezveze. Bešić je bio polovnjak, što je njegova kasnija karijera i pokazala. Mujdža je nakon povrede 2012. u Parizu bio, nažalost, gotov igrač.
Kažeš da je ono što smo poslali u Brazil vrhunski. Molim te, vrhunski za šta? Pa ne igraš sam sa sobom. Postoje i druge reprezentacije koje dođu s nekim tamo igračima. Zna se šta je vrhunska reprezentacija. Vrhunska reprezentacija je reprezentacija u kojoj svi igrači igraju u najboljim klubovima na svijetu i koji su među najboljim igračima na svojim pozicijama na svijetu.
Mi smo na tom Mundijalu bili reprezentacija B kategorije, ali bliži C nego A. Za Hrvatsku 2018. se može reći da je bila vrhunska, a onda uporedi njen roster s našim iz 2014. Njeni igrači bili nosioci igre u Realu, Barcelone, Liverpoolu, Interu, Atletico Madridu itd. Sve ispod toga nije vrhunski.
Jos uz to malo i smanji vrijednost Hajrovicu (odveo nas na SP u Zilini) i Besicu (ubio u utakmici s jednom Argentinom). I slazem se nisu dugo opstali niti su vrhunski kvalitet ali ako njih dvojicu s takvim doprinosom reprezentaciji onda malo i smanjimo vrijednost onda sasvim sigurno mozemo reci da smo bili odlicna reprezentacija.
A Hrvatska 2018god po igracima i pripada samoj kremi i eliti fudbala rame uz rame sa Francuskom, Spanijom i tom klapom sto su na kraju krajeva i rezultatima pokazali.
Mi smo 2014 bili medju najboljima nakon tih monstruoznih reprezentacija. Ne da mi se traziti kakvi su tad bili ali ono u igrackom rangu Urugvaja iz prajma, Kolumbije, Čilea i slicnih. Od nekih i bolji, od nekih slabiji. I totalno smo underachivali. Fina je konverzacija pa bi evo volio da mi navedes od koga smo to sve bili losiji ako gledamo igracki i popunjenost na pozicijama a sto da ne i igrom tada ako izuzmemo one najbolje (zna se ko su da ih ne nabrajam sve)
Što se Čilea tiče, potpuno neuporedive reprezentacije. U ovakvim razgovorima se ne smije zanemariti profil igrača koji igraju u nekoj reprezentaciji. 2014. smo bili, mogu slobodno reći, najsporija reprezentacija na prvenstvu. Reprezentacija sastavljena od tempaša, dizelaša koji lopte nisu mogli osvojiti. Na kraju krajeva, razlog zbog kojeg ta generacija nije pravila rezultate je upravo to. Vezni red Misimović-Pjanić-Medjunjanin može se lijepo dodavati, ali će u 10 utakmica protiv ozbiljnih protivnika izgubiti 8 puta, što na kraju krajeva statistika i pokazuje. Na tom prvenstvu smo, kao i godinama prije i godinama poslije, igrali bez modernih krila, nismo imali NI JEDNOG JEDINOG igrača koji je pravio višak 1 na 1, a bez toga nema ni rezultata. Manchester City se godinu i po dana raspadao nakon odlaska De Bruynea jer nisu mogli pronaći zamjenu za igrača koji višak pravi jedan na jedan. Pjanić, Medunjanin, Višća, Ibišević, Salihović i Lulić su u zajedno u životu nekog predriblari dvaput. Miske možda triput. Hoću reći, takva reprzentacija koja je užasno sklopljena, u kojoj se ponavljaju isti profili igrača koje je moderni fudbal pregazio nije i ne može biti vrhunska. E sad, ovo je bio duži uvod. Čile, kojeg spominješ, taj problem nije imao. Pored svjetskih zvijezda poput Alexis Sancheza i Arturo Vidala, ekipa im je bila sastavljena od modernih, trkački vrhunskih fudbalera. Brdo ih je igralo klupski fudbal po južnoj Americi što možda nama ne znači puno, ali nisu bezveze u tom periodu dvaput osvajali Copa America, i to protiv Argentine s Messijem.
Naša reprezentacija 2014. je bila negdje u rangu Grčke ili Austrije danas, poimenično slabija od naprimjer Švicarske sa Šaćirijem, Xhakom, Mehmedijem, Džemailijem, Inlerom, Rodriguezom Itd., što na kraju krajeva pokazuje niz Švicarake na velikim takmičenjiima, dok smo mi hladili muda kući. Premda, ruku na srce, mislim da kvalitativno nisu bili puno ispred nas.
Postoji razlog zašto je ta generacija od 4 kvalifikacionih ciklusa uspjela da se plasira samo jednom (2010, 2012, 2014, 2016) - nedovoljan kvalitet jer kvalitet u fudbal na kraju krajeva ispliva ili ne ispliva. Hrvatsku nema ko nije vodio. I Čačić, i Štimac, i Niko Kovač, i Bilić, i prije toga Otto Barić i Cico Kranjčar, sada ih vodi Dalić - neki od njih su dobri treneri, neki su se ugasili kao sijalice, neki evo danas rade u našoj ligi, no Hrvatska je uvijek igrala velika takmičenja. Odigra očajne kvalifikacije, kiksa više puta, kao nosilac završi u baražu, ali kad dođe stani-pani, pregazi kao plitak potok tu posljednju stepenicu. Evo sada Talijani kmeče - ne valja Gattuso, ne valja predsjednik Saveza, ne valja trava u Zenici, sistem kvalifikacija, igrači ne igraju srcem, nemaju muda, atmosfera ne valja, u svlačionici vlada klubaštvo blah blah blah. No kad povuces liniju, ako se tri put zaredom ne plasiraš, prosto nemaš kvalitet.
Po mom mišljenju i viđenju fudbala mi sad imamo kvalitet, premda je ovo još uvijek reprezentacija u stvaranju. Alajbegović i Bajraktarević su najbolja krila koja smo ikad imali u reprzentaciji. Zašto? JER PRAVE VIŠAK jedan na jedan. Porediti njih sa Lulićem je kao porediti Ferrari sa Spačekom, da citiram Hadžibegića. Muharemović je po meni već sad najbolji štoper koji je igrao za našu reprzentaciju jer momak ima sve: brzinu, zatvaranje, skok igru, uklizivanje, pas igru, okretanje strane, fantastičnu lijevu nogu, iznošenje lopte. Pogledas highlightse protiv Italije i shvatiš zašto će sigurno, ali sigurno završiti u nekom Unitedu ili Cityju. Dedić je već sad bolji od raznoraznih mujdži, vršajevića i co. Hem u 23. godini već igra za klub poput Benfice u LŠ pod Murinjom, hem ima sve karakteristike vrhunskog beka - i defanzivna i ofanzivna svojstva, i brzinu, i igru u polju. I da sad ne idem dalje poimenično. Profilom, načinom na koji je za sad složena ova reprezentacija, premda je, kako rekoh, još uvijek u izgradnji, ona prosto bolja, ozbiljnija, konkurentnija. Kada se smjena generacija dovrši, tek ćemo govoriti o zaista vrhunskoj reprezentaciji. I da, ondašnji vezni red jeste bio kvalitetniji nego ovaj - ali samo u fazi imanja lopte. Fudbal se igra u dva pravca. Opet ponavljam, ako odigraš 4 ili 5 kvalifikacionih ciklusa i samo se jednom plasiraš, nisi dovoljno kvalitetan.
Toliko gluposti je frajer napisao da se ne isplati replicirati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kolegu @Peperminta je malo ponijela euforija. 
Kolko je lijepo sto uopste mozemo raspravljat o potencijalnim igracima, formacijama i svemu. Ovo mi ej djelovalo potpuno nerealno prije baraza. Wales i Italija, nisam iskreno ocekivao ni prvu stepenicu da ce prec.
Ljepse se probudit ujutro kad znas kakav uspjeh su napravili, pogotovo na nacin na koji jesmo prosli.
O ovome ce se pricat godinama. Mislim da jos uvijek nismo svjesni svega.
Ljepse se probudit ujutro kad znas kakav uspjeh su napravili, pogotovo na nacin na koji jesmo prosli.
O ovome ce se pricat godinama. Mislim da jos uvijek nismo svjesni svega.
Svidja mi se post buraz. Lepo napisano.PeppermintSA je napisao/la: ↑07 apr 2026, 12:59U rangu Urugvaja iz prajma..? Ne bih rekao. Urugvaj iz prajma sa Suarezom, Cavanijem i Forlanom prema naprijed, u zadnjoj liniji dugogodišnjim kapitenom Atletico Madrida, Godinom, koji je godinama bio među boljim štoperima u Evropi, Garganom koji je držao vezni red Napolija itd. Na kraju krajeva, nisu bezveze bili treći na svijetu.Madal je napisao/la: ↑06 apr 2026, 23:28Jbg ti uzmes ove na dnu spiska za Brazil a la Vranjes. Mislim igraci poput Salihovica u tim godinama i Bicakcica su role igraci koji su sasvim pristojan privjesak vrlo kvalitetnom kosturu tima za koji smo se slozili da je vrhunski.PeppermintSA je napisao/la: ↑06 apr 2026, 22:46Ono je, po mome mišljenju i gledanju fudbala, bila polovna reprezentacija. Bičakčić, Hajrović, Salihović, Vranješ, de ba... sve je to bilo bezveze. Bešić je bio polovnjak, što je njegova kasnija karijera i pokazala. Mujdža je nakon povrede 2012. u Parizu bio, nažalost, gotov igrač.
Kažeš da je ono što smo poslali u Brazil vrhunski. Molim te, vrhunski za šta? Pa ne igraš sam sa sobom. Postoje i druge reprezentacije koje dođu s nekim tamo igračima. Zna se šta je vrhunska reprezentacija. Vrhunska reprezentacija je reprezentacija u kojoj svi igrači igraju u najboljim klubovima na svijetu i koji su među najboljim igračima na svojim pozicijama na svijetu.
Mi smo na tom Mundijalu bili reprezentacija B kategorije, ali bliži C nego A. Za Hrvatsku 2018. se može reći da je bila vrhunska, a onda uporedi njen roster s našim iz 2014. Njeni igrači bili nosioci igre u Realu, Barcelone, Liverpoolu, Interu, Atletico Madridu itd. Sve ispod toga nije vrhunski.
Jos uz to malo i smanji vrijednost Hajrovicu (odveo nas na SP u Zilini) i Besicu (ubio u utakmici s jednom Argentinom). I slazem se nisu dugo opstali niti su vrhunski kvalitet ali ako njih dvojicu s takvim doprinosom reprezentaciji onda malo i smanjimo vrijednost onda sasvim sigurno mozemo reci da smo bili odlicna reprezentacija.
A Hrvatska 2018god po igracima i pripada samoj kremi i eliti fudbala rame uz rame sa Francuskom, Spanijom i tom klapom sto su na kraju krajeva i rezultatima pokazali.
Mi smo 2014 bili medju najboljima nakon tih monstruoznih reprezentacija. Ne da mi se traziti kakvi su tad bili ali ono u igrackom rangu Urugvaja iz prajma, Kolumbije, Čilea i slicnih. Od nekih i bolji, od nekih slabiji. I totalno smo underachivali. Fina je konverzacija pa bi evo volio da mi navedes od koga smo to sve bili losiji ako gledamo igracki i popunjenost na pozicijama a sto da ne i igrom tada ako izuzmemo one najbolje (zna se ko su da ih ne nabrajam sve)
Što se Čilea tiče, potpuno neuporedive reprezentacije. U ovakvim razgovorima se ne smije zanemariti profil igrača koji igraju u nekoj reprezentaciji. 2014. smo bili, mogu slobodno reći, najsporija reprezentacija na prvenstvu. Reprezentacija sastavljena od tempaša, dizelaša koji lopte nisu mogli osvojiti. Na kraju krajeva, razlog zbog kojeg ta generacija nije pravila rezultate je upravo to. Vezni red Misimović-Pjanić-Medjunjanin može se lijepo dodavati, ali će u 10 utakmica protiv ozbiljnih protivnika izgubiti 8 puta, što na kraju krajeva statistika i pokazuje. Na tom prvenstvu smo, kao i godinama prije i godinama poslije, igrali bez modernih krila, nismo imali NI JEDNOG JEDINOG igrača koji je pravio višak 1 na 1, a bez toga nema ni rezultata. Manchester City se godinu i po dana raspadao nakon odlaska De Bruynea jer nisu mogli pronaći zamjenu za igrača koji višak pravi jedan na jedan. Pjanić, Medunjanin, Višća, Ibišević, Salihović i Lulić su u zajedno u životu nekog predriblari dvaput. Miske možda triput. Hoću reći, takva reprzentacija koja je užasno sklopljena, u kojoj se ponavljaju isti profili igrača koje je moderni fudbal pregazio nije i ne može biti vrhunska. E sad, ovo je bio duži uvod. Čile, kojeg spominješ, taj problem nije imao. Pored svjetskih zvijezda poput Alexis Sancheza i Arturo Vidala, ekipa im je bila sastavljena od modernih, trkački vrhunskih fudbalera. Brdo ih je igralo klupski fudbal po južnoj Americi što možda nama ne znači puno, ali nisu bezveze u tom periodu dvaput osvajali Copa America, i to protiv Argentine s Messijem.
Naša reprezentacija 2014. je bila negdje u rangu Grčke ili Austrije danas, poimenično slabija od naprimjer Švicarske sa Šaćirijem, Xhakom, Mehmedijem, Džemailijem, Inlerom, Rodriguezom Itd., što na kraju krajeva pokazuje niz Švicarake na velikim takmičenjiima, dok smo mi hladili muda kući. Premda, ruku na srce, mislim da kvalitativno nisu bili puno ispred nas.
Postoji razlog zašto je ta generacija od 4 kvalifikacionih ciklusa uspjela da se plasira samo jednom (2010, 2012, 2014, 2016) - nedovoljan kvalitet jer kvalitet u fudbal na kraju krajeva ispliva ili ne ispliva. Hrvatsku nema ko nije vodio. I Čačić, i Štimac, i Niko Kovač, i Bilić, i prije toga Otto Barić i Cico Kranjčar, sada ih vodi Dalić - neki od njih su dobri treneri, neki su se ugasili kao sijalice, neki evo danas rade u našoj ligi, no Hrvatska je uvijek igrala velika takmičenja. Odigra očajne kvalifikacije, kiksa više puta, kao nosilac završi u baražu, ali kad dođe stani-pani, pregazi kao plitak potok tu posljednju stepenicu. Evo sada Talijani kmeče - ne valja Gattuso, ne valja predsjednik Saveza, ne valja trava u Zenici, sistem kvalifikacija, igrači ne igraju srcem, nemaju muda, atmosfera ne valja, u svlačionici vlada klubaštvo blah blah blah. No kad povuces liniju, ako se tri put zaredom ne plasiraš, prosto nemaš kvalitet.
Po mom mišljenju i viđenju fudbala mi sad imamo kvalitet, premda je ovo još uvijek reprezentacija u stvaranju. Alajbegović i Bajraktarević su najbolja krila koja smo ikad imali u reprzentaciji. Zašto? JER PRAVE VIŠAK jedan na jedan. Porediti njih sa Lulićem je kao porediti Ferrari sa Spačekom, da citiram Hadžibegića. Muharemović je po meni već sad najbolji štoper koji je igrao za našu reprzentaciju jer momak ima sve: brzinu, zatvaranje, skok igru, uklizivanje, pas igru, okretanje strane, fantastičnu lijevu nogu, iznošenje lopte. Pogledas highlightse protiv Italije i shvatiš zašto će sigurno, ali sigurno završiti u nekom Unitedu ili Cityju. Dedić je već sad bolji od raznoraznih mujdži, vršajevića i co. Hem u 23. godini već igra za klub poput Benfice u LŠ pod Murinjom, hem ima sve karakteristike vrhunskog beka - i defanzivna i ofanzivna svojstva, i brzinu, i igru u polju. I da sad ne idem dalje poimenično. Profilom, načinom na koji je za sad složena ova reprezentacija, premda je, kako rekoh, još uvijek u izgradnji, ona prosto bolja, ozbiljnija, konkurentnija. Kada se smjena generacija dovrši, tek ćemo govoriti o zaista vrhunskoj reprezentaciji. I da, ondašnji vezni red jeste bio kvalitetniji nego ovaj - ali samo u fazi imanja lopte. Fudbal se igra u dva pravca. Opet ponavljam, ako odigraš 4 ili 5 kvalifikacionih ciklusa i samo se jednom plasiraš, nisi dovoljno kvalitetan.
3 boda uz cak i negativnu razliku -1 ce prema svim proracunima biti dovoljno za prolaz. Uz gol razliku 0, to je 100% prolaz.PSV je napisao/la: ↑07 apr 2026, 11:45Likovi vec sve izracunali. Isto kao da imamo iskustva na velikim prvenstvima, pa ono lako cemo.19vendetta87 je napisao/la: ↑07 apr 2026, 11:36A sto vi svi mislite da ce Juzna Koreja biti druga u svojoj grupi?![]()
Trebamo biti svi sretni sto smo se napokon (uz dosta srece koja je ranije nedostajala) plasirali. Momcima ne treba ni zrno pritiska davati, kako god odigraju, dobro je. Ma da bi bilo odlicno kad bi kao npr. treci prosli u knockout fazu.![]()
Znaci dovoljna je pobjeda protiv katara, uz poraze protiv kanade i svicarske.
Naravno ne smije biti opustanja, ali uz ovakvu formu koju imamo i pozitivnu energiju, bilo bi iznenadjenje da ne ostvarimo barem to trece mjesto.
Morpheus je napisao/la: ↑07 apr 2026, 12:53Advokat sam. Sad kad znaš ko sam, sad mi lijepo odgovori na pitanje.Goalgetter je napisao/la: ↑07 apr 2026, 12:49Jesi li ti advokat od Kovacevica ili ti dodje nesto u rodu pa se osjecas prisiljenim da ga branis ovdje?Zašto je četnik?
Evo ja ga ne znam licno niti znam razlog zasto se nije odazvao. Odazvanje samo kao tako ne moze biti razlog zasto je "cetnik" (sta je to uopste?).
Dakle 2026 nam preostaje da od javne licnosti analiziramo trag koju ostavlja na drustvenim mrezama i recimo 3minute mi je trebalo da vidim da Vladan recimo prati i lajkuje stranice koji sire cudne stvari u najmanju ruku (da ne kazem velikosrbske budalestine).
Tipa serbstreet recimo koji se ubi pisajuci o "The illegal NATO bombing 1999" i "never forget 1999" ili stranica koja za 9. januar objavljuje "Dan Republike Srpske" uz cudne slike itd ili "Brat za Brata REPUBLIC OF SRPSKA" neki vojnici, ili daju pocast nekim cudnim generalima, spominje "hrvatsko-muslimansku ofanzivu" uz emotivan video nekog matora sto je kao bjezao iz neke vukoje.bine itd. Kao da Sunjic postavlja nesto u vezi nekih ofanziva ili Dzeko ili sta ja znam.
Mrsko mi dalje spominjat ima jos par takvih stranica.
Nisam spreman za tvoj "whataboutism" da prati i Sergeja i FK Sarajevo i sta ja znam.
Ovo gore mi pokazuje da je poprilicno glup prije svega. Budes malo pametan, ja da imam BILO kakav politcki stav sigurno kao fudbaler, milioner, necu ni trag toga iznjet u javnost. On ocigledno ima taj mentalni sklop da je veliki Srbin pa eto izvoli.
Nema mjesta u reprezentaciji, jer Vladan sigurno ne voli BiH. Ne treba uopšte razgovarati o tom momku.Amarinho je napisao/la: ↑07 apr 2026, 13:18Morpheus je napisao/la: ↑07 apr 2026, 12:53Advokat sam. Sad kad znaš ko sam, sad mi lijepo odgovori na pitanje.Goalgetter je napisao/la: ↑07 apr 2026, 12:49Jesi li ti advokat od Kovacevica ili ti dodje nesto u rodu pa se osjecas prisiljenim da ga branis ovdje?Zašto je četnik?
Evo ja ga ne znam licno niti znam razlog zasto se nije odazvao. Odazvanje samo kao tako ne moze biti razlog zasto je "cetnik" (sta je to uopste?).
Dakle 2026 nam preostaje da od javne licnosti analiziramo trag koju ostavlja na drustvenim mrezama i recimo 3minute mi je trebalo da vidim da Vladan recimo prati i lajkuje stranice koji sire cudne stvari u najmanju ruku (da ne kazem velikosrbske budalestine).
Tipa serbstreet recimo koji se ubi pisajuci o "The illegal NATO bombing 1999" i "never forget 1999" ili stranica koja za 9. januar objavljuje "Dan Republike Srpske" uz cudne slike itd ili "Brat za Brata REPUBLIC OF SRPSKA" neki vojnici, ili daju pocast nekim cudnim generalima, spominje "hrvatsko-muslimansku ofanzivu" uz emotivan video nekog matora sto je kao bjezao iz neke vukoje.bine itd. Kao da Sunjic postavlja nesto u vezi nekih ofanziva ili Dzeko ili sta ja znam.
Mrsko mi dalje spominjat ima jos par takvih stranica.
Nisam spreman za tvoj "whataboutism" da prati i Sergeja i FK Sarajevo i sta ja znam.
Ovo gore mi pokazuje da je poprilicno glup prije svega. Budes malo pametan, ja da imam BILO kakav politcki stav sigurno kao fudbaler, milioner, necu ni trag toga iznjet u javnost. On ocigledno ima taj mentalni sklop da je veliki Srbin pa eto izvoli.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
pozoves zadnji spisak plus hajradinovic i barisic i to je to
nek crknu dusmani, najjaci smo
Meni je presmiješno da se dovodi Gavrilo u bilo kakvu vezu sa reprezentacijom BiH.
Kreiraš veliko jedinstvo u reprezentaciji, gdje patriotizam/domoljublje dominira i onda hoćeš da dovedeš tamo nekog Gavrila Kovačevića da ti remeti svojim prisustvom sve ovo. Zar vi mislite da bi njemu prijatno bilo da sluša "država Bosna" i gleda one silne ljiljanke?
Nema jakog napretka za reprezentaciju, bez izrazito jakog nacionalnog naboja. To smo pokazali i završimo priču u vezi Gavrila.
Kreiraš veliko jedinstvo u reprezentaciji, gdje patriotizam/domoljublje dominira i onda hoćeš da dovedeš tamo nekog Gavrila Kovačevića da ti remeti svojim prisustvom sve ovo. Zar vi mislite da bi njemu prijatno bilo da sluša "država Bosna" i gleda one silne ljiljanke?
Nema jakog napretka za reprezentaciju, bez izrazito jakog nacionalnog naboja. To smo pokazali i završimo priču u vezi Gavrila.
Hajradinovic meni nidje veze, niti imaKajkutenjoyer je napisao/la: ↑07 apr 2026, 13:39pozoves zadnji spisak plus hajradinovic i barisic i to je to
poziciju u ovoj formacij koju trenutno igramo niti je u takmocarskoj formi.
Ali bit ce tu jbg vidis da je bilo guzovace na balkonu.
Haver Dzekin naravno da ce ici na SP. Tako je i IbricicAmarinho je napisao/la: ↑07 apr 2026, 13:41Hajradinovic meni nidje veze, niti imaKajkutenjoyer je napisao/la: ↑07 apr 2026, 13:39pozoves zadnji spisak plus hajradinovic i barisic i to je to
Država nam se plasirala na SP a ono na temi ljudi razvezali o nebitnom i yebenom četniku Kovačeviću

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Hazre je napisao/la: ↑07 apr 2026, 13:45Haver Dzekin naravno da ce ici na SP. Tako je i IbricicAmarinho je napisao/la: ↑07 apr 2026, 13:41Hajradinovic meni nidje veze, niti imaKajkutenjoyer je napisao/la: ↑07 apr 2026, 13:39pozoves zadnji spisak plus hajradinovic i barisic i to je to
Pokidao krizne ligamente u septembru 2025, zapravo sami kraj septembra 29.09 to je skoro oktobar. Uzmes u obzir da igracu treba nekih 8-9 mjeseci da se vrati... bas nema smisla ali eto...
- imekorisnicko
- Kontakt:
Baš zbog toga što se ne uklapa u ovo što igramo i što je specifičan veznjak kakvih nemamo,on bi nama bio koristan na spisku od 26. Dao je i doprinos u kvalifikacijama. Međutim lik nije odigrao nijednu utakmicu ove godine,a teško i da će,pa nisam baš siguran da treba voditi igrača koji je zadnju utakmicu odigrao u Septembru prošle godine.Amarinho je napisao/la: ↑07 apr 2026, 13:41Hajradinovic meni nidje veze, niti imaKajkutenjoyer je napisao/la: ↑07 apr 2026, 13:39pozoves zadnji spisak plus hajradinovic i barisic i to je to
Mi smo ove dvije (uspjesne) utakmice poceli u flat 4-4-2 sa dva prodorna, brza krila, jedan razbijac u sredini i jedan malo bolji kreator koji je i trkac/box to box.imekorisnicko je napisao/la: ↑07 apr 2026, 13:50Baš zbog toga što se ne uklapa u ovo što igramo i što je specifičan veznjak kakvih nemamo,on bi nama bio koristan na spisku od 26. Dao je i doprinos u kvalifikacijama. Međutim lik nije odigrao nijednu utakmicu ove godine,a teško i da će,pa nisam baš siguran da treba voditi igrača koji je zadnju utakmicu odigrao u Septembru prošle godine.Amarinho je napisao/la: ↑07 apr 2026, 13:41Hajradinovic meni nidje veze, niti imaKajkutenjoyer je napisao/la: ↑07 apr 2026, 13:39pozoves zadnji spisak plus hajradinovic i barisic i to je to
Eto ne znam ako mozes tu uvrstit Hajradinovica u bilo sta bujrum onda se bas uklapa sto se mene tice.
edit: glup sam halali i sam kazes da se ne uklapa.
Ma ne bi trebao biti ali ici ce. Jel to njegova zena slucajno ova sto je bila po ital. medijama jer je voditeljica neka na FTV? Ma ide 100% brat.
Nisam to znao... Znači i on redovno piše.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Ide Vladan. Fali nam Srba.
Kakvi retardi ovi sto prizivaju Kovacevica jer ih ne mozes drugacije nazvati , evo pitanje zbog cega je bitno da se pozove kad svakako ne bi branio jer je Vasilj duplo bolji , samo bi narusio atmosferu jer su i Hadzikic i Zlomislic tu od pocetka i vec se stvorila grupa od tri golmana koja se top slazu , sto je najsmjesnije ovako je bilo i za sp u Brazilu budale se bunile treba li Avdukic ili ko je vec bio treci golman dobit poziv poslije prvog plasmana na svjetsko , danas se niko ni ne sjeca Avdukica
, tacno samo da se nesto prica , kao da gledam kad izadje spisak za sp tacno ce se mjesec dana pisati o onom 25. igracu da li je trebao biti pozvan ili ne kakvi ljudi nestvarno
.