Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Spahic98

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Spahic98 » 08 apr 2026, 14:41

Leotar je napisao/la:
08 apr 2026, 13:25
NoDi80 je napisao/la:
08 apr 2026, 13:19

I navijaci su igrace ponizavali **** su ahmedhodzicu zenu i dok je igrao za repku normalno

Evo Sehicu su **** mame, a za Vasilja se svi pravimo da nisu njegova dva gola
Sehic 55 utakmica primio 65 golova
Vasilj 25 utakmica pirmio 42 gola
Da je ovaj sehic **** bi mu sve bezobzira sto smo otisli na svjetsko, jer dupli standardi su postali kod nas normalna stvar
Podrska vasilju da se razumijemo, ali navijaci su gori od ahmedhodzica
Vasilj je rupa na golu, ali valjda nemamo boljeg pa ne talasaj.
Imamo boljeg

slika
BUCA POTOK

FUDBALSKI KLUB SARAJEVO

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 08 apr 2026, 15:39

Spahic98 je napisao/la:
08 apr 2026, 14:41
Leotar je napisao/la:
08 apr 2026, 13:25
NoDi80 je napisao/la:

I navijaci su igrace ponizavali **** su ahmedhodzicu zenu i dok je igrao za repku normalno

Da je ovaj sehic **** bi mu sve bezobzira sto smo otisli na svjetsko, jer dupli standardi su postali kod nas normalna stvar
Vasilj je rupa na golu, ali valjda nemamo boljeg pa ne talasaj.
Imamo boljeg

slika
slika
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 08 apr 2026, 15:51

InatSilniBosanski je napisao/la:
08 apr 2026, 11:59
dubrovnik je napisao/la:
08 apr 2026, 11:47
SanaBosna je napisao/la:
08 apr 2026, 11:23
Dobro i ja sam malo pretjerao sto se tice catovic itd i poziv za SP ali ako ima ili ako bude neko novo ime onda bi valjao Pejcinovic ili Mahmic ovo ostalo sacekati za ligu nacija, ali jedino ako ima prostor sto se tice spiska znaci neka povreda itd.

Bas gledam ovaj Pejcinovic je lud ako misli da ce dobiti poziv u A selekciju Njemacke, slusam danas kaze barbarez treba spisak od naj manje 35-55 igraca pa mogu ovako upasti kao rezerva to sirog spiska.
Plasman na SP je potrebno iskoristiti za prosirivanje baze igraca. Potencijalnim kandidatima treba prici mudro i uvjeriti ih da pokrenu promjenu sprtskog drzavljanstva i to je onda gotova prica. Ne bih rekao da se treba drzat obecanja striktno i upucivati im pozive pod moranjem. Male lazi za napredak reprezentacije se mogu tolerirati. Kospo je najbolji primjer za to. Ima vremena za poziv kad promjene zastavu saveza.
Ma ne razmisljaju ljudi tako pa zato ne shvataju neke stvari. Hrvati koju su nogometna sila ginu i dalje za svakog igraca, mi odemo jednom na SP i ne trebamo moliti nikoga itd.

Prica o zaslugama je komicna, cekam jos da mi neke napise koje su to zasluge Mujakica npr i da mi napise jedan razlog zasto Bazdar ispred Pejcinovica, samo fudbalski gledano.

Evo uzmi hipoteticki da se Anel vrati u reprezentaciju, da Barisic ode u neki slabiji klub lige 5 ili npr u Porto, sto je itekako realno, da Kospo se etablira kao igrac lige 5 sto bi bio neki njegov minimum naspram talenta i ocekivanja, da Nidal nastavi ovako rasti i zavrsi u nekom jos jacem klubu.
Sav ovaj scenarij je itekako realan, a siguran sam da se desi da bi bili komentiri o Katicevim zaslugama, borbenosti i sl. iako bi on u toj situaciji bio ocigledan visak.
Zasluga je ta što su bili dio tima, dio mentaliteta koji se izgradio. Što su svaki put kad bi igrali, bez obzira na nedostatke koje imaju, dali maksimum.

Katićeva zasluga je recimo što je dvije injekcije primio da odigra protiv Italije, pa sad neće igrati do kraja sezone za Schalke.

Ti misliš da je sve to nebitno, ali ni Barbarez, ni igrači, a ni mi navijači ne mislimo da je nebitno. Dođe ti Alajbegović i popiša se samouvjerenošću po Donnarummi. Dođe Muharemović i kaže da ćemo pojesti Italijane. Dođe Esmir i smije se Gattusu u facu, rabone radi u 105. minuti najveće utakmice u historiji reprezentacije.

I ti misliš da je to tek onako, eto, slučajno. Svi su oni dio ovog uspjeha i zasluge se apsolutno ne smiju i ne mogu zaboraviti, jer su temelj poštenih odnosa i samopouzdanja koje vlada u reprezentaciji.

Zamisli skineš sa spiska Baždara za nekog Pejčinovića za kojeg ne postoji garancija da će uopšte biti bolji igrač.

Tih dijasporskih megazvijezda smo se nagledali kroz cijelu historiju reprezentacije, a svi su predstavljani kao Maradone. Prcić, Vrančići, Milošević, pa onda nesuđeni, mlađi Hajrović, Arslanagić, Kučuković...

Meni je Burnić najlošiji igrač reprezentacije, ali ja bih ga životom branio da sad iskoči bilo gdje nekakav talentovan lijevi bek i da do kraja sezone odigra vrhunski.

Ne može biti pasjaluka tog tipa, ako se otvori radi povreda mjesto među 26 onda ok, ali da Pejčinović koji se premišljao dobije poziv, a Baždar koji je jedva dočekao da zaigra za nas ne dobije, to je pasjaluk i to bi se osjetilo na atmosferi milion posto.

Postoji vrijeme, mjesto i način za proširivanje kadra, Svjetsko prvenstvo to nije.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 08 apr 2026, 15:54

legendarnadruga je napisao/la:
08 apr 2026, 14:20

Ne možeš mjeriti Barbareza i Bazdarevica nikako. Barbarez od 8 utakmica izgubio je od 2x Njemačke,Holandije, Engleske,Italije ,Madjarske, Austrije i Slovenije dok pod Mesom nismo uopste igrali sa takvim silama
Bazdarevic je izgubio protiv Spanije, Beglije x3, Irske i Kipra
Kipar i Irska su kiks realno
Pobjedjivao je i on Wels 2:0, remi protiv Austrije u Becu 1:1
Igrao je protiv Svicarske, Grcke, Japana,Albanije, Danske…
Barbarez je imao srece portiv Rumunije, Kipra i Welsa
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 08 apr 2026, 15:58

NoDi80 je napisao/la:
MiranGlasnic je napisao/la:
07 apr 2026, 15:40
Sada kad smo na Svjetskom…i kada smo okusili slast uspjeha…vakat je da sve razj.ebemo i pozovemo igrače koji su reprezentativce, reprezentaciju, i državu ponižavali. :bih:

Ako ćemo po tome onda Dzeko je odma posle debija trebao ici u penziju od repke. Nikoga nisu pljuvali ko njega. Od roditelja, sestre, zene, ženine kćerke, djece… druže znaci prije 15 godina se još trebao oprostiti. Sto nije on glumio budalu i otisao?
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 08 apr 2026, 16:01

soccerfan je napisao/la:
08 apr 2026, 15:58

Ako ćemo po tome onda Dzeko je odma posle debija trebao ici u penziju od repke. Nikoga nisu pljuvali ko njega. Od roditelja, sestre, zene, ženine kćerke, djece… druže znaci prije 15 godina se još trebao oprostiti. Sto nije on glumio budalu i otisao?
Nisamo svi isti brate, svi drugacije razmisljamo, svi drugacije reagujemo na uvrede
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

MiranGlasnic
Kontakt:

Post Postao/la MiranGlasnic » 08 apr 2026, 16:10

NoDi80 je napisao/la:
08 apr 2026, 16:01
soccerfan je napisao/la:
08 apr 2026, 15:58

Nisamo svi isti brate, svi drugacije razmisljamo, svi drugacije reagujemo na uvrede
Ove rasprave treba ostaviti za poslije Svjetskog…totalno glupo da se o ovome sada priča i da se kvari atmosfera…

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 08 apr 2026, 16:51

MiranGlasnic je napisao/la:
08 apr 2026, 16:10

Ove rasprave treba ostaviti za poslije Svjetskog…totalno glupo da se o ovome sada priča i da se kvari atmosfera…
:thumbup:
Puna podrska ekipi na svjetskom :bih:
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 08 apr 2026, 16:54

NoDi80 je napisao/la:
08 apr 2026, 16:51
Valja li sta ovaj mali i vrijedi li ga povesti na svjetsko?

https://sportsport.ba/fudbal/bih-reprez ... vic/519722

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 08 apr 2026, 16:55

izdzezveubrazil je napisao/la:
08 apr 2026, 15:51
08 apr 2026, 11:59
dubrovnik je napisao/la:
08 apr 2026, 11:47

Plasman na SP je potrebno iskoristiti za prosirivanje baze igraca. Potencijalnim kandidatima treba prici mudro i uvjeriti ih da pokrenu promjenu sprtskog drzavljanstva i to je onda gotova prica. Ne bih rekao da se treba drzat obecanja striktno i upucivati im pozive pod moranjem. Male lazi za napredak reprezentacije se mogu tolerirati. Kospo je najbolji primjer za to. Ima vremena za poziv kad promjene zastavu saveza.
Ma ne razmisljaju ljudi tako pa zato ne shvataju neke stvari. Hrvati koju su nogometna sila ginu i dalje za svakog igraca, mi odemo jednom na SP i ne trebamo moliti nikoga itd.

Prica o zaslugama je komicna, cekam jos da mi neke napise koje su to zasluge Mujakica npr i da mi napise jedan razlog zasto Bazdar ispred Pejcinovica, samo fudbalski gledano.

Evo uzmi hipoteticki da se Anel vrati u reprezentaciju, da Barisic ode u neki slabiji klub lige 5 ili npr u Porto, sto je itekako realno, da Kospo se etablira kao igrac lige 5 sto bi bio neki njegov minimum naspram talenta i ocekivanja, da Nidal nastavi ovako rasti i zavrsi u nekom jos jacem klubu.
Sav ovaj scenarij je itekako realan, a siguran sam da se desi da bi bili komentiri o Katicevim zaslugama, borbenosti i sl. iako bi on u toj situaciji bio ocigledan visak.
Zasluga je ta što su bili dio tima, dio mentaliteta koji se izgradio. Što su svaki put kad bi igrali, bez obzira na nedostatke koje imaju, dali maksimum.

Katićeva zasluga je recimo što je dvije injekcije primio da odigra protiv Italije, pa sad neće igrati do kraja sezone za Schalke.

Ti misliš da je sve to nebitno, ali ni Barbarez, ni igrači, a ni mi navijači ne mislimo da je nebitno. Dođe ti Alajbegović i popiša se samouvjerenošću po Donnarummi. Dođe Muharemović i kaže da ćemo pojesti Italijane. Dođe Esmir i smije se Gattusu u facu, rabone radi u 105. minuti najveće utakmice u historiji reprezentacije.

I ti misliš da je to tek onako, eto, slučajno. Svi su oni dio ovog uspjeha i zasluge se apsolutno ne smiju i ne mogu zaboraviti, jer su temelj poštenih odnosa i samopouzdanja koje vlada u reprezentaciji.

Zamisli skineš sa spiska Baždara za nekog Pejčinovića za kojeg ne postoji garancija da će uopšte biti bolji igrač.

Tih dijasporskih megazvijezda smo se nagledali kroz cijelu historiju reprezentacije, a svi su predstavljani kao Maradone. Prcić, Vrančići, Milošević, pa onda nesuđeni, mlađi Hajrović, Arslanagić, Kučuković...

Meni je Burnić najlošiji igrač reprezentacije, ali ja bih ga životom branio da sad iskoči bilo gdje nekakav talentovan lijevi bek i da do kraja sezone odigra vrhunski.

Ne može biti pasjaluka tog tipa, ako se otvori radi povreda mjesto među 26 onda ok, ali da Pejčinović koji se premišljao dobije poziv, a Baždar koji je jedva dočekao da zaigra za nas ne dobije, to je pasjaluk i to bi se osjetilo na atmosferi milion posto.

Postoji vrijeme, mjesto i način za proširivanje kadra, Svjetsko prvenstvo to nije.
“Ni vi navijaci” ocito onda ja nisam navijac i moram imati misljenje kao ti da bi bio. Izgleda se ni Barbarez ne slaze puno s tim pa se Catovic uveliko sreduje. Valjda ces njemu oprostiti.

Samo mi onda reci kad te zasluge prestaju vrijediti, posto treba zrtvovati u buducnosti boljeg igraca kakav ce recimo Celik 100% biti zbog Katica.

To za Pejcinovica i Bazdara sto si uporedio je smjesno pa ne vidim potrebu da ikako odgovaram. Daj Boze da Bazdar ikada dostigne nivo na kojem je Pejcinovic danas.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 apr 2026, 16:56

Iznenadilo bi me da ga povedu na SP.

Ali izuzetno dobra stvar za buducnost ako smo pridobili Catovica, on tek treba da napravi iskorak, sto slijedi u sljedecoj sezoni (propao mu je transfer u Salzburg na zimu z zadnjoj sekundi).

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 08 apr 2026, 16:56

NoDi80 je napisao/la:
08 apr 2026, 15:54
legendarnadruga je napisao/la:
08 apr 2026, 14:20

Ne možeš mjeriti Barbareza i Bazdarevica nikako. Barbarez od 8 utakmica izgubio je od 2x Njemačke,Holandije, Engleske,Italije ,Madjarske, Austrije i Slovenije dok pod Mesom nismo uopste igrali sa takvim silama
Bazdarevic je izgubio protiv Spanije, Beglije x3, Irske i Kipra
Kipar i Irska su kiks realno
Pobjedjivao je i on Wels 2:0, remi protiv Austrije u Becu 1:1
Igrao je protiv Svicarske, Grcke, Japana,Albanije, Danske…
Barbarez je imao srece portiv Rumunije, Kipra i Welsa
Yu fosili nisu materijal za BiH reprezentaciju. Nitu je osjecaju niti imaju socijalnu inteligenciju da je vode. Sto ga u Zelju ne dovedete. Radije nece radit nego trenirati klub koji ga je stvorio. Nula bodova. Kakav crni Bazdarevic. Ista prica kao Susic ili Hadzibegic.

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 08 apr 2026, 17:04

Hahahaha, a na kojem je to nivou Pejčinović legendo?

Na nivou da se isplati zbog njega dovesti atmosferu u reprezentaciji u pitanje?

https://en.wikipedia.org/wiki/Mustafa_K ... kovi%C4%87

Evo ti jedan Pejčinović od prije dvadesetak godina.

Zasluge prestaju kada Barbarez i Spahić odluče da prestaju. I da, Nikola apsolutno mora imati prednost u odnosu na Čelika sve dok postoji šansa da Čelik ne postane bolji igrač od njega. Kada Čelik postane bolji, pa nije niko idiot da ga drži na klupi. Ali trenutno to nije, a neće sigurno biti ni na Svjetskom prvenstvu.

Da li će ikad biti? Pa ja se nadam da hoće, to bi bilo odlično za reprezentaciju.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 08 apr 2026, 17:05

Po onom sto sam juce čuo od Barbe u svim intervjuima, igrači koji su tu zadnje 4 tekme ( od novembra) plus još par dodati i to je to za ekipu na prvenstvu.
Slazem se apsolutno da je to prava ekipa
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 08 apr 2026, 17:10

soccerfan je napisao/la:
08 apr 2026, 17:05
Po onom sto sam juce čuo od Barbe u svim intervjuima, igrači koji su tu zadnje 4 tekme ( od novembra) plus još par dodati i to je to za ekipu na prvenstvu.
Slazem se apsolutno da je to prava ekipa
Ma zadnji spisak +trojka iz Sturma,Hadzikadunic,Barisic,Hajradinovic,mozda jos neko ko mi nije pao na pamet ce biti opticaju. Neko od njih ce otpasti i to je to. Imam svoje zelje ali ko god iz ovog kruga igraca bude na spisku meni je ok.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 08 apr 2026, 17:14

08 apr 2026, 17:04

Zasluge prestaju kada Barbarez i Spahić odluče da prestaju. I da, Nikola apsolutno mora imati prednost u odnosu na Čelika sve dok postoji šansa da Čelik ne postane bolji igrač od njega. Kada Čelik postane bolji, pa nije niko idiot da ga drži na klupi. Ali trenutno to nije, a neće sigurno biti ni na Svjetskom prvenstvu.

Da li će ikad biti? Pa ja se nadam da hoće, to bi bilo odlično za reprezentaciju.
Brate lose ti je poredjenje vjeruj mi. Ne pravim ja od Pejcinovica Lewu, ali on sa 20 godina ima ozbiljne minute u Bundesligi. To nama treba itekako biti primamljivo. Bazdar igra na kapaljku Poljsku ligu, plus je stariji godinu. Poredjenje njih dvojice trenutno je neozbiljno. Nadji mi jednog spica u zadnjih 10 godina koji je sa 20 imao ovakvu minutaza nu ovom nivou, a da nije napravio bar ok karijeru.

Ja nisam govorio da treba neko nekome zauzeti mjesto, ali da trebamo intezivno sad stisnuti sve te momke tvrdim. To da je Bazdar jedva cekao da igra za nas je diskutabilno, isto kao i 5,6 igraca u koje se kunete. Ne kazem nista lose za njih naprotiv, hvala im za svaku kap znoja, ali pricamo kao da takve vec nemamo u reprezentaciji.

Mali Catovic je igracina, porediti ga sa ovim gore nabrojanim je smjesno. Govorim ti iz ugla nekoga ko ga prati. Zimus mu je za dlaku propao transfer u Slazburg. Sa 19 ce igrati ozbiljan seniorski fudbal. Isto kao i Celik, Busuladzic, Kerim itd. Sve U20 igraci oko koji se mora vec sada graditi ekipa. To je ono sto ja govorim.

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 08 apr 2026, 17:24

Bilo bi krajnje nefer izbaciti momke koji su od početka kvalifikacija zbog nekih koji vagaju za koju državu igrati. Pejčinović svakako ne bi mogao prismrditi terenu jer postoje 3 bolja napadača od njega, kao što ni Baždar ne može. Taj Baždar kakav god da je ima doprinos u stvaranju ove priče.

Jedino bih na SP poveo klasu za naše standarde, a to je Vitaly Janelt. Ovi ostali nisu taj kvalitet da ih se ubaci. Barba neće ponavljati Safetove greške. I ta famozna atmosfera nije jednostavna za održati, a poziv nekog novog koji je sličnog kvaliteta kao neko što je od početka tu nema smisla.

Kako je sam Pejčinović rekao da će možda biti naš igrač ako ne bude dovoljno dobar za Švabe, trenutno mu mora biti jasno da su se karte promijenile. On ima realno lošiju sezonu od očekivane, a mi smo na SP. Bolje karte u rukama ima Barba u odnosu na njega, tako da će on vrlo brzo sam htjeti biti dio ove priče. Međutim, sigurno neće to biti na Mundijalu.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 08 apr 2026, 17:28

08 apr 2026, 17:14

Brate lose ti je poredjenje vjeruj mi. Ne pravim ja od Pejcinovica Lewu, ali on sa 20 godina ima ozbiljne minute u Bundesligi. To nama treba itekako biti primamljivo. Bazdar igra na kapaljku Poljsku ligu, plus je stariji godinu. Poredjenje njih dvojice trenutno je neozbiljno. Nadji mi jednog spica u zadnjih 10 godina koji je sa 20 imao ovakvu minutaza nu ovom nivou, a da nije napravio bar ok karijeru.

Ja nisam govorio da treba neko nekome zauzeti mjesto, ali da trebamo intezivno sad stisnuti sve te momke tvrdim. To da je Bazdar jedva cekao da igra za nas je diskutabilno, isto kao i 5,6 igraca u koje se kunete. Ne kazem nista lose za njih naprotiv, hvala im za svaku kap znoja, ali pricamo kao da takve vec nemamo u reprezentaciji.

Mali Catovic je igracina, porediti ga sa ovim gore nabrojanim je smjesno. Govorim ti iz ugla nekoga ko ga prati. Zimus mu je za dlaku propao transfer u Slazburg. Sa 19 ce igrati ozbiljan seniorski fudbal. Isto kao i Celik, Busuladzic, Kerim itd. Sve U20 igraci oko koji se mora vec sada graditi ekipa. To je ono sto ja govorim.
Svi su kontaktirani vec ranije. Neka pokrenu proceduru i cekaju poziv. Niko ih u tome ne sprijecava niti postavlja barikade. Pejcinovicu su cak i sa ocem vodjeni razgovori.
Sve je na njima ali ne moze biti uslovljeno instant pozivom. Inace slazem se sa tobom da je odlican momenat za prosirit bazu igraca i vjerujem da se na tome radi.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 08 apr 2026, 17:39

Poslije ovog malog iz Stuttgarta, all in na licinu, topalovica, busuladzica I mahmica.

Sa tankom vezom smo dosli do sp, a ovi gore nabrojani spadaju u igrace koji su izuzetno talentirani i na radaru su velikih klubova iz liga petice.

Licina mi djeluje kao zicer, mahmic također. Nisam siguran kakva je situacija sa busuladzicom, a topalovic bi mogao biti najteži zalogaj... Mada kontam, nisu se djaba slovenci trznuli da cemo ga oteti.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 08 apr 2026, 17:44

dubrovnik je napisao/la:
08 apr 2026, 17:28
08 apr 2026, 17:14

Svi su kontaktirani vec ranije. Neka pokrenu proceduru i cekaju poziv. Niko ih u tome ne sprijecava niti postavlja barikade. Pejcinovicu su cak i sa ocem vodjeni razgovori.
Sve je na njima ali ne moze biti uslovljeno instant pozivom. Inace slazem se sa tobom da je odlican momenat za prosirit bazu igraca i vjerujem da se na tome radi.
Pa tako se upravo danas vode pregovori. Imate Vahin intervju nedavno gdje govori kako je Yamala htio vec sa 15 godina i kako su tekli pregovori. Rijetki su oni poput Muharemovica koji su izriciti kad je izbor repke u pitanju. Taj isti Muharemovic je debitovao za A tim kao igrac iz Primavere. Kakvo je on prevagu u tom trenutku mogao donijeti, a isto smo itekako htjeli rezultat.

Mi bazu igraca moramo siriti, ako zelimo nastaviti rasti. Mene zaboli qurac na kraju dana za svim tim momcima, ja nisam menadzer govorim u kontekstu reprezentacije koja me itekako zanima. Pokusavam samo objasniti svoje gledanje na te stvari. Mi nismo Francuska pa da nas boli briga i da mozemo cekati da igraci postanu ozbiljni u svjetskom fudbalu pa da ih onda zovemo.

Trenutno je ogromna prednost na strani saveza, imamo repku u usponu i rezultat. Predpostavka je da ce sve to rasti jos vise. Stavim sebe da sam na poziciji igraca koji se dvoumi i da mi neko stavi papir gdje vidim repku koja je profilisala nekoliko vrhunski fudbalera kao nagradu za to sto su je izabrali, pa onda da mi pokaze jednog Miku Bieretha koji izborom Danske u strmoglavom padu, a za repku moze igrati jedino ako Hojlund pogine negdje. Kod nas bi bio prvi napadac…

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beduin, Bordo10, GoldenLilies, izdzezveubrazil, random11, Sensei i 59 gostiju.