Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Catovic je ozbiljan talenat ali koliko ozbiljan to niko ne zna jer jos nije poceo igrati ozbiljan seniorski fudbal.
Ako predje na ljeto u Salzburg ili neki drugi manji klub onda bi mogli vidjeti koliko je dobar.
Ovo sto je pokazao u omladinskim ekipama je vrlo dobro nebi Salzburg za svakog igraca od 17 godina ponudio 4 miliona.
Ako predje na ljeto u Salzburg ili neki drugi manji klub onda bi mogli vidjeti koliko je dobar.
Ovo sto je pokazao u omladinskim ekipama je vrlo dobro nebi Salzburg za svakog igraca od 17 godina ponudio 4 miliona.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Ma Mujakic ide 99%, tu je svako okupljanje i Sergej ga previse gotivi. Mislim da otpada Celik ili Barisic zavisno forme/igranja itd.Daduli je napisao/la: ↑08 apr 2026, 20:42Evo MOJIH 26 iz kvalifikacija (jednog ili dvojicu na rezervni spisak ako se pojavi neko spektakularan a to po meni mogu biti samo Janelt ili Pejčinović; koliko je sve to nerealno drugi je padež):
Golmani (3)
Nikola Vasilj
Martin Zlomislić
Osman Hadžikić
Odbrana (9)
Sead Kolašinac
Dennis Hadžikadunić
Amar Dedić
Jusuf Gazibegović
Adrian Leon Barišić
Nikola Katić
Nidal Čelik
Tarik Muharemović
Vezni (7)
Benjamin Tahirović
Armin Gigović
Haris Hajradinović
Ivan Šunjić
Amar Memić
Ivan Bašić
Amir Hadžiahmetović
Dženis Burnić
Napad (7)
Edin Džeko
Ermedin Demirović
Samed Baždar
Haris Tabaković
Esmir Bajraktarević
Jovo Lukić
Kerim Alajbegović
REZERVE:
Jurkas
Karić
Nihad Mujakić
Malić
Dario Šarić
Radeljić
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ja sam ga gledao za Stuttgart II i moram reći da je ostavio jako dobar dojam. Po profilu je najsličniji Pavloviću iz Bayerna. Visok 190, ljevak, dug korak, odbrambeno odličan i agresivan, tačnog pasa. Prošao sve omladinske selekcije Njemačke, već bio na klupi Stuttgarta u Evropa ligi i debitovao u kupu. Povezivao se s Manchester Cityjem. Navodno naljeto ide u Red Bull Salzburg.DjaniTarik je napisao/la: ↑08 apr 2026, 20:50Ljudi pisu za ovoga catovica, a kakvo je to pojacanje. Jer momsk uopste ima utakmicu u nogama?
Zar one neigra u stuttgart 2?
- Goalgetter
- Kontakt:
On je vjerovatno slicnih karakteristika kao Kerim, ne treba mu duga adapcija gdje god da ode i vjerovatno od ljeta vec bi bio starter u RB Salzburgu. Sjebao ga je Stuttgart, jer su prekasno poslali papire, inace bi vec sada igrao za Salzburg.
Da li je ispravna odluka povesti ga na SP - ne znam, ja ne bih bio za to, ali ocito da strucni stab ima plan sa njim + kao sto je neko napisao, tanki smo u veznom redu.
Da li je ispravna odluka povesti ga na SP - ne znam, ja ne bih bio za to, ali ocito da strucni stab ima plan sa njim + kao sto je neko napisao, tanki smo u veznom redu.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Kako je prošao sve omladinske selekcije Njemačke ako je tek nedavno dobio njihov pasoš? Žao mi je što nije prešao u Salzburg…bilo bi lijepo da je ovih 6 mjeseci proveo sa Kerimom…to bi već sad bila gotova stvar.PeppermintSA je napisao/la: ↑08 apr 2026, 20:59Ja sam ga gledao za Stuttgart II i moram reći da je ostavio jako dobar dojam. Po profilu je najsličniji Pavloviću iz Bayerna. Visok 190, ljevak, dug korak, odbrambeno odličan i agresivan, tačnog pasa. Prošao sve omladinske selekcije Njemačke, već bio na klupi Stuttgarta u Evropa ligi i debitovao u kupu. Povezivao se s Manchester Cityjem. Navodno naljeto ide u Red Bull Salzburg.DjaniTarik je napisao/la: ↑08 apr 2026, 20:50Ljudi pisu za ovoga catovica, a kakvo je to pojacanje. Jer momsk uopste ima utakmicu u nogama?
Zar one neigra u stuttgart 2?
- Goalgetter
- Kontakt:
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Donedavno samo je Bičakčića pratio…Goalgetter je napisao/la: ↑08 apr 2026, 21:06Prati Demirovica, Alajbegovica i Bicakcica na Instagramu, nisam siguran da li ih je pratio prije.
Nije slucajnost ovo ocito.![]()
A vidim mu kod mame zastava Crne Gore i Njemacke na profilu.Goalgetter je napisao/la: ↑08 apr 2026, 21:06Prati Demirovica, Alajbegovica i Bicakcica na Instagramu, nisam siguran da li ih je pratio prije.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Sad ce reci da mu je Bosna uvijek bio prvi izbor kad ga nece njemci a i mi otisli na SPMiranGlasnic je napisao/la: ↑08 apr 2026, 21:08Donedavno samo je Bičakčića pratio…Goalgetter je napisao/la: ↑08 apr 2026, 21:06Prati Demirovica, Alajbegovica i Bicakcica na Instagramu, nisam siguran da li ih je pratio prije.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Od malena mu je bio san da igra za Bosnu…lista kroz stare foto albume…traži sliku u dresu Bosne…Edincapitano je napisao/la: ↑08 apr 2026, 21:09Sad ce reci da mu je Bosna uvijek bio prvi izbor kad ga nece njemci a i mi otisli na SPMiranGlasnic je napisao/la: ↑08 apr 2026, 21:08Donedavno samo je Bičakčića pratio…Goalgetter je napisao/la: ↑08 apr 2026, 21:06
Prati Demirovica, Alajbegovica i Bicakcica na Instagramu, nisam siguran da li ih je pratio prije.
![]()
Kome od nasih igraca je komentarisao to majstore?
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Kad si uspješan svi hoće kod tebe. Ja garantujem da 90% bosanskih Srba i Hrvata ne bi išli preko granice i igrali za njihove reprezentacije da znaju da igranje za BH im može donijeti nastupe na velikim takmičenjimama, da im može obezbijediti transfer u top lige.MiranGlasnic je napisao/la: ↑08 apr 2026, 21:12Od malena mu je bio san da igra za Bosnu…lista kroz stare foto albume…traži sliku u dresu Bosne…Edincapitano je napisao/la: ↑08 apr 2026, 21:09Sad ce reci da mu je Bosna uvijek bio prvi izbor kad ga nece njemci a i mi otisli na SP![]()
![]()
Vecina leti tamo gdje je bolje, sasvim normalno u ovom svijetu.. zato uvijek kazem svaka cast ovim momcima koji su mogli u boljim repkama igrati ali su se odlucili za nas, njih trebamo cijeniti i kad im ne ide dobro (sto je normalno i desi se), kao recimo demirovica u zadnji par utakmica.Sport90 je napisao/la: ↑08 apr 2026, 22:08Kad si uspješan svi hoće kod tebe. Ja garantujem da 90% bosanskih Srba i Hrvata ne bi išli preko granice i igrali za njihove reprezentacije da znaju da igranje za BH im može donijeti nastupe na velikim takmičenjimama, da im može obezbijediti transfer u top lige.MiranGlasnic je napisao/la: ↑08 apr 2026, 21:12Od malena mu je bio san da igra za Bosnu…lista kroz stare foto albume…traži sliku u dresu Bosne…Edincapitano je napisao/la: ↑08 apr 2026, 21:09
Sad ce reci da mu je Bosna uvijek bio prvi izbor kad ga nece njemci a i mi otisli na SP![]()
![]()
- PeppermintSA
- Kontakt:
-
Edincapitano
- Kontakt:
Eto, to vam kaze sve
Bujrum, dobar je napadac ali poslje SP, taman kad Dzeko ode u penziju poslje SP, otvara se mjesto
Kada izlazi spisak?
Sto se tice Pejcinovica, Nicolo Tresoldi je trenutno projekat saveza. Mada on moze da bira izmedju Italije i Njemacke. Woltemade je prvi napadac reprezentacije svakako, zato sto je izvorni. Pejcinovic je trenutno 5. napadac tamo. Zna i on koliko bi ga raja u Bosni gotivila, ali bolje na CV-u stoji napadac Njemacke nego napadac Bosne.
U INAT SVIMA
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Na CV-u najbolje stoji 0 pored NASTUPI NA VELIKIM TAKMIČENJIMA..Atlanta je napisao/la: ↑08 apr 2026, 22:49Sto se tice Pejcinovica, Nicolo Tresoldi je trenutno projekat saveza. Mada on moze da bira izmedju Italije i Njemacke. Woltemade je prvi napadac reprezentacije svakako, zato sto je izvorni. Pejcinovic je trenutno 5. napadac tamo. Zna i on koliko bi ga raja u Bosni gotivila, ali bolje na CV-u stoji napadac Njemacke nego napadac Bosne.
Imamo mi dosta potencijalnih igraca, ali bih ja licno da sam Sergej pozvao za Svjetsko sto su iznijeli teret kvalifikacija. Ti momci zasluzuju a ako bi nekog ubacio to bi bio samo Janlet jer takvog igraca iz Engleske sve i jedna repka iz nase grupe zvala. Ostalo ostaviti za LN na jesen bit ce utakmica i nek se pozovu i Ćatovic i Pejcinovic i jos par imena sto se vrti.
Ali na prvenstvo samo sto su u kvalifikacijama bili tu. To momci zasluzuju i trebaju biti tamo.
Ali na prvenstvo samo sto su u kvalifikacijama bili tu. To momci zasluzuju i trebaju biti tamo.
Ma sumnjam da ce ga povest, ovaj portal je u zadnjih par sedmica 4 puta jednostavno slagao. Prvo pocetnih 11 u oba susreta, onda stepen povrede Dzeke i gdje ce biti kamp. Znaci samo bubaju.Goalgetter je napisao/la: ↑08 apr 2026, 21:01On je vjerovatno slicnih karakteristika kao Kerim, ne treba mu duga adapcija gdje god da ode i vjerovatno od ljeta vec bi bio starter u RB Salzburgu. Sjebao ga je Stuttgart, jer su prekasno poslali papire, inace bi vec sada igrao za Salzburg.
Ali nadajmo se da ce zaigrat za nas svakako.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, aezakmi, denza, HariTz, Lavcina, mercurial, Proximic, RobijasiZenica1988 i 72 gosta.