head88 je napisao/la: ↑08 apr 2026, 23:06Imamo mi dosta potencijalnih igraca, ali bih ja licno da sam Sergej pozvao za Svjetsko sto su iznijeli teret kvalifikacija. Ti momci zasluzuju a ako bi nekog ubacio to bi bio samo Janlet jer takvog igraca iz Engleske sve i jedna repka iz nase grupe zvala. Ostalo ostaviti za LN na jesen bit ce utakmica i nek se pozovu i Ćatovic i Pejcinovic i jos par imena sto se vrti.
Ali na prvenstvo samo sto su u kvalifikacijama bili tu. To momci zasluzuju i trebaju biti tamo.
Tako ce vjerovatno i biti, nema logike neke velike promjene raditi kad nam je atmosfera top u ekipi. Izbacili su zajedno, Rumune, Wales i Italiju i bili 10 minuta da posalju Austriju u baraz.
U LN je druga prica, onda se moze gledati ko je bolji itd.
"Na spisku mora biti od 35 do 55 igrača i to moramo poslati FIFA-i. Nikad mi neće biti lakše odabrati momke. Neću ispustiti one koji su bili dio ovog puta, pogotovo ove koji su igrali posljednje četiri utakmice. To bi bilo nekorektno. Imat će prednost i prioritet, ali ništa nije definitivno zaključeno ni kad se radi o pozivima", zaključio je Barbarez.
Znaci ide Karic? Igrao je protiv Austrije, isto tako Dennis, Mujakic je to isto. Bazdar isto. Ma ovo ce sve biti isto ako su svi zdravi.