Citas li ti ikad temu Barselone?signalidunapark je napisao/la: ↑08 apr 2026, 23:35Mentalna bolest u rangu MAGA pokreta.TonySosa je napisao/la: ↑08 apr 2026, 23:21Tako je prijatelju, pusti neznalice sto prate fudbal na facebooku, tiktoku i instagramu. Kaze Real trosi najvise, a ono Aston Villa vise para potrosila. Al dzaba, boj ne bije puska vec srce u junaka.resko1 je napisao/la: ↑08 apr 2026, 23:12Vidjam sinoc bilo slavlje kobasicara nakon pobjede, docekali nakon 14 godina![]()
Otad se cijeli svijet promjenio, Madrid otad prekuco ligu prvaka, vise ligi prvaka uzeo nego svi klubovi zajedno![]()
Katalonija likovala, nocas izgubi i to na Kampu Novom, jos imaju obraza nesto govorit nakon Negreire![]()
Madrid je svima toliko nabio komplekse pa se samo iz godine u godinu nesto izmislja protiv Madrida haha
Govorili su da krademo pa smo osvajali i sa varom, govorili su da unistavamo mlade talente pa zaboravise na Ramosa, Higuaina, Benzemu, Marcela....da ne nabrajam dalje koliko je se talenata razvilo u MadriduGovorili su da trosimo pa vise engleski osrednji timovi trose nego Madrid.
Zna se ko je najveci klub na svijetu, sve ostalo je prevara![]()
Mi ovdje jos uvijek cekamo oduzimanje trofeja u periodu 2004-2021, i naravno Messiju da se oduzmu svi individualni trofeji.
Navijanje za RM ima za posljedicu: manjak kritičkog razmišljanja, deluzije, soiciopatsko ponašanje, narcisoidni poremećaj ličnosti i patološko laganje. Lijeka nema.
Re: Champions League 2025/26
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
- Shategabri
Koševo Zapad
Ma ‘ajde…signalidunapark je napisao/la: ↑08 apr 2026, 23:35Mentalna bolest u rangu MAGA pokreta.TonySosa je napisao/la: ↑08 apr 2026, 23:21Tako je prijatelju, pusti neznalice sto prate fudbal na facebooku, tiktoku i instagramu. Kaze Real trosi najvise, a ono Aston Villa vise para potrosila. Al dzaba, boj ne bije puska vec srce u junaka.resko1 je napisao/la: ↑08 apr 2026, 23:12Vidjam sinoc bilo slavlje kobasicara nakon pobjede, docekali nakon 14 godina![]()
Otad se cijeli svijet promjenio, Madrid otad prekuco ligu prvaka, vise ligi prvaka uzeo nego svi klubovi zajedno![]()
Katalonija likovala, nocas izgubi i to na Kampu Novom, jos imaju obraza nesto govorit nakon Negreire![]()
Madrid je svima toliko nabio komplekse pa se samo iz godine u godinu nesto izmislja protiv Madrida haha
Govorili su da krademo pa smo osvajali i sa varom, govorili su da unistavamo mlade talente pa zaboravise na Ramosa, Higuaina, Benzemu, Marcela....da ne nabrajam dalje koliko je se talenata razvilo u MadriduGovorili su da trosimo pa vise engleski osrednji timovi trose nego Madrid.
Zna se ko je najveci klub na svijetu, sve ostalo je prevara![]()
Mi ovdje jos uvijek cekamo oduzimanje trofeja u periodu 2004-2021, i naravno Messiju da se oduzmu svi individualni trofeji.
Navijanje za RM ima za posljedicu: manjak kritičkog razmišljanja, deluzije, soiciopatsko ponašanje, narcisoidni poremećaj ličnosti i patološko laganje. Lijeka nema.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- Shategabri
Zadnja izmjena: Shategabri, dana/u 09 apr 2026, 08:57, ukupno mijenjano 1 put.
Koševo Zapad
- anonymousHD
- Kontakt:
Hoće li Cholo napokon do kraja i uzeti klempu? Mislim da je ovo njihova godina.
- Shategabri
Nije Real još ispoanonymousHD je napisao/la: ↑09 apr 2026, 08:57Hoće li Cholo napokon do kraja i uzeti klempu? Mislim da je ovo njihova godina.
Koševo Zapad
Re: Re: Champions League 2025/26
Argumenti i ovi Pokemoni iz Madrida ne idu skupa. Sategrabi, Toni, debilmen, dingospi, gudrina... ko da su iz iste mentalne ustanove pobjegli
I pazi bezobrazluka, pisali UEFA koji tačno sudija (imenom i prezimenom) treba da sudi uzvrat.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Najosnovnije fudbalsko pravilo da igraci moraju biti van peterca dok golman ne izvede.denimen99 je napisao/la: ↑09 apr 2026, 09:31Nije bio penal jer Lamine ne poznaje osnove igre. Ne možeš biti u boxu dok golman izvodi goal aut. Sada kada je i to objašnjeno, Herr Flick i placicipke mogu nastaviti da kmeče.
I pazi bezobrazluka, pisali UEFA koji tačno sudija (imenom i prezimenom) treba da sudi uzvrat.
Jos vise bi kmecali da je situacija bila obrnuta i da je naprimjer dosudio penal za Atletico. Nista novo sto izgovore traze svugdje osim sebe, i sto im se po ko zna koji put dogadja crveni karton radi prekrsaja zadnjeg igraca.
I lahoz i svatko na svijetu kaze da je penal,i penal je,pi.cke iz madrida zadrzavaju loptu i musso je vec izveo...denimen99 je napisao/la: ↑09 apr 2026, 09:31Nije bio penal jer Lamine ne poznaje osnove igre. Ne možeš biti u boxu dok golman izvodi goal aut. Sada kada je i to objašnjeno, Herr Flick i placicipke mogu nastaviti da kmeče.
A crveni karton mozda nije trebao biti,treba pogledati ostale perspektive,je li giuliano imao kontrolu nad loptom,ne kazem da cubarsi nije zadnji igrac,zakacio ga je malo,ali po meni sad kad ponovo pogledam situaciju giuliano nema kontrolu nad loptom,vise mu je iza(tako kaze i mađioničar Thiery Henry)
navijači Arsenala i Bayerna su male mace koliko naša dva fanbasea uspiju da smaraju majko mila
Ali isti q,kad barca u napadu ima hebenog trashfordaMarkinhio je napisao/la: ↑09 apr 2026, 09:50I lahoz i svatko na svijetu kaze da je penal,i penal je,pi.cke iz madrida zadrzavaju loptu i musso je vec izveo...denimen99 je napisao/la: ↑09 apr 2026, 09:31Nije bio penal jer Lamine ne poznaje osnove igre. Ne možeš biti u boxu dok golman izvodi goal aut. Sada kada je i to objašnjeno, Herr Flick i placicipke mogu nastaviti da kmeče.
A crveni karton mozda nije trebao biti,treba pogledati ostale perspektive,je li giuliano imao kontrolu nad loptom,ne kazem da cubarsi nije zadnji igrac,zakacio ga je malo,ali po meni sad kad ponovo pogledam situaciju giuliano nema kontrolu nad loptom,vise mu je iza(tako kaze i mađioničar Thiery Henry)
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Čuj najosnovnije, tek prije koju godinu uvedeno da igrači mogu biti unutar šesnaesterca.TonySosa je napisao/la: ↑09 apr 2026, 09:38Najosnovnije fudbalsko pravilo da igraci moraju biti van peterca dok golman ne izvede.denimen99 je napisao/la: ↑09 apr 2026, 09:31Nije bio penal jer Lamine ne poznaje osnove igre. Ne možeš biti u boxu dok golman izvodi goal aut. Sada kada je i to objašnjeno, Herr Flick i placicipke mogu nastaviti da kmeče.
Jos vise bi kmecali da je situacija bila obrnuta i da je naprimjer dosudio penal za Atletico. Nista novo sto izgovore traze svugdje osim sebe, i sto im se po ko zna koji put dogadja crveni karton radi prekrsaja zadnjeg igraca.
Yamal nema pravo biti u 16-ercu dok se izvodi goal aut. Pubill ga je vidio i ponovo izveo goal aut. Znam, teško je, opet su ispali, ali tražiti Ituralde Gonzalesa da sudi uzvrat, imenom i prezimenom, to je neki novi level štimačine za koji još nisam čuo do sada. Općepoznato je da je Gonzalez glavni Negreirin pulen.
Da su tražili Marcinjaka, razumio bih, tog sudiju svaka budala priziva i to mi je ok.
Da su tražili Marcinjaka, razumio bih, tog sudiju svaka budala priziva i to mi je ok.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Ok,ma koji god sudac bude, nece proc,kad su u klubu budale,rashford,lewa,torres,olmo,araujo,martin...denimen99 je napisao/la: ↑09 apr 2026, 10:10Yamal nema pravo biti u 16-ercu dok se izvodi goal aut. Pubill ga je vidio i ponovo izveo goal aut. Znam, teško je, opet su ispali, ali tražiti Ituralde Gonzalesa da sudi uzvrat, imenom i prezimenom, to je neki novi level štimačine za koji još nisam čuo do sada. Općepoznato je da je Gonzalez glavni Negreirin pulen.
Na snimku se jasno vidi da Yamal nije u 16.
Ne znam koliko retardiran moraš biti da nekog uvjeravaš da ono što je očito - nije.
Znajući kategoriju posebne potrebe, tj.ovu gurbetaniju što navija za real, ne iznenađuje me.
Jedini gori od njih su oni koji misle da se takvim retardima mora i treba nešto pojašnjavati.
Ne znam koliko retardiran moraš biti da nekog uvjeravaš da ono što je očito - nije.
Znajući kategoriju posebne potrebe, tj.ovu gurbetaniju što navija za real, ne iznenađuje me.
Jedini gori od njih su oni koji misle da se takvim retardima mora i treba nešto pojašnjavati.
Džeri Drejk
Mislim da bi rodjak volio da Marcinjak sudi, on tog sudiju gugla, poznaje njegove metode rada, braću i sestre.Markinhio je napisao/la: ↑09 apr 2026, 10:16Ok,ma koji god sudac bude, nece proc,kad su u klubu budale,rashford,lewa,torres,olmo,araujo,martin...denimen99 je napisao/la: ↑09 apr 2026, 10:10Yamal nema pravo biti u 16-ercu dok se izvodi goal aut. Pubill ga je vidio i ponovo izveo goal aut. Znam, teško je, opet su ispali, ali tražiti Ituralde Gonzalesa da sudi uzvrat, imenom i prezimenom, to je neki novi level štimačine za koji još nisam čuo do sada. Općepoznato je da je Gonzalez glavni Negreirin pulen.
Lewa vam je neki dan titulu osigurao, sinoć čitam šta mu se sve piše i psuje po forumu. Čudna neka fan baza u najmanju ruku. Uostalom jedini je u ekipi koji je osvojio LP, tako da... manjak poštovanja prema svom najboljem strjelcu i igraču btw.
I evo usudim se reći da će Yamal preći u PSG i to na stražnja vrata, baš kao i Messi, Rivaldo, Ronaldinho i ostale legende Barce.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Ocito voli celave glave.denimen99 je napisao/la: ↑09 apr 2026, 10:22Mislim da bi rodjak volio da Marcinjak sudi, on tog sudiju gugla, poznaje njegove metode rada, braću i sestre.Markinhio je napisao/la: ↑09 apr 2026, 10:16Ok,ma koji god sudac bude, nece proc,kad su u klubu budale,rashford,lewa,torres,olmo,araujo,martin...denimen99 je napisao/la: ↑09 apr 2026, 10:10Yamal nema pravo biti u 16-ercu dok se izvodi goal aut. Pubill ga je vidio i ponovo izveo goal aut. Znam, teško je, opet su ispali, ali tražiti Ituralde Gonzalesa da sudi uzvrat, imenom i prezimenom, to je neki novi level štimačine za koji još nisam čuo do sada. Općepoznato je da je Gonzalez glavni Negreirin pulen.
Lewa vam je neki dan titulu osigurao, sinoć čitam šta mu se sve piše i psuje po forumu. Čudna neka fan baza u najmanju ruku. Uostalom jedini je u ekipi koji je osvojio LP, tako da... manjak poštovanja prema svom najboljem strjelcu i igraču btw.
I evo usudim se reći da će Yamal preći u PSG i to na stražnja vrata, baš kao i Messi, Rivaldo, Ronaldinho i ostale legende Barce.
Sve se vidi.
Kaže naša devojčica, kako je Pubill vidio, da je prilikom dodavanja golmana njemu Yamal bio u 16 m.
Pa nije lepotice. Snimak očito drugačije govori, nije bio u 16 m.
Bio je "na" 16m, jer je nagazio
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Wilshere10 i 15 gostiju.