Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

forgempp
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la forgempp » 09 apr 2026, 10:25

Vijesti iz komšiluka:

Dok omladinska reprezentacija Srbije slavi veliki uspeh i plasman na Evropsko prvenstvo pod komandom Gordana Petrića, iz Stare Pazove stižu vesti koje kvare idilu. Jedno ime koje je trebalo da bude stub budućnosti „Orlova“, defanzivni vezni sa „haubicom“ u levoj nozi, definitivno je reklo NE Srbiji.
Mirza Ćatović, biser Štutgarta rođen u Tutinu, bio je prioritet svih prioriteta. Ranko Stojić je potvrdio da je od 150 skautiranih igrača iz dijaspore jedino Ćatović odbio poziv. Iako je trenutno odabrao dres nemačkog „Elfa“, sudbina bi mogla da ga odvede na sasvim drugu stranu – pravo u zagrljaj Sergeja Barbareza.
Računica je jasna. Bosna i Hercegovina je obezbedila plasman na Mundijal narednog leta, a dvojac Barbarez – Spahić ne gubi vreme. Dok je Srbija „ispala iz igre“, mediji u BiH bruje o tome da je administracija već pokrenuta.
Ćatoviću se nudi nešto što se ne odbija lako – ulaznica za najveću svetsku smotru fudbala. Sa 190 centimetara visine i neverovatnim fizičkim predispozicijama, on je projektovan kao novi lider veznog reda „Zmajeva“.
Koliki je Mirza potencijal najbolje govori podatak da mu je zimus propao transfer u Salcburg težak 3.000.000 evra, i to samo zato što je Štutgart insistirao na povratnoj klauzuli od čak 12 miliona! Sličan recept po kojem Leverkuzen vraća svoje bisere.
Pitanje je dana kada će ovaj momak debitovati u Bundesligi, a kako stvari stoje, umesto u dresu Srbije, gledaćemo ga na Svetskom prvenstvu u bojama komšijske reprezentacije. Srbija je pokušala, filteri su prošli, ali je „viza za Mundijal“ očigledno bila jači argument od zavičaja.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Sport90
Kontakt:

Post Postao/la Sport90 » 09 apr 2026, 10:26

ElAn10 je napisao/la:
08 apr 2026, 22:12
Sport90 je napisao/la:
08 apr 2026, 22:08
MiranGlasnic je napisao/la:
08 apr 2026, 21:12

Od malena mu je bio san da igra za Bosnu…lista kroz stare foto albume…traži sliku u dresu Bosne… :mrgreen:
Kad si uspješan svi hoće kod tebe. Ja garantujem da 90% bosanskih Srba i Hrvata ne bi išli preko granice i igrali za njihove reprezentacije da znaju da igranje za BH im može donijeti nastupe na velikim takmičenjimama, da im može obezbijediti transfer u top lige.
Vecina leti tamo gdje je bolje, sasvim normalno u ovom svijetu.. zato uvijek kazem svaka cast ovim momcima koji su mogli u boljim repkama igrati ali su se odlucili za nas, njih trebamo cijeniti i kad im ne ide dobro (sto je normalno i desi se), kao recimo demirovica u zadnji par utakmica.
Da ali recimo da mi imamo kontinuitet od 4-5 velikih takmičenja zaredom, nekih zapaženih rezultata recimo veznjak Intera Sučić sad bi 100% bio nosioc našeg veznog reda i primjera takvih je jos puno. Samo treba dalje nastaviti dobro raditi i naša baza dobrih igrača ce biti sve veća i veca. A ovim momcima kapa do poda, i odrastanje u dijaspori iako zvuči čudno pravi veću ljubav prema domovini jer osjećaju ljudi to nedostajanje, ljubav, problemi koji su u BiH ih nedoticu i onda na djecu svoju prenose samo ljubav prema domovini i zato ta djeca toliko vole BiH.

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 09 apr 2026, 10:29

Sport90 je napisao/la:
09 apr 2026, 10:26
ElAn10 je napisao/la:
Sport90 je napisao/la:
08 apr 2026, 22:08

Kad si uspješan svi hoće kod tebe. Ja garantujem da 90% bosanskih Srba i Hrvata ne bi išli preko granice i igrali za njihove reprezentacije da znaju da igranje za BH im može donijeti nastupe na velikim takmičenjimama, da im može obezbijediti transfer u top lige.
Vecina leti tamo gdje je bolje, sasvim normalno u ovom svijetu.. zato uvijek kazem svaka cast ovim momcima koji su mogli u boljim repkama igrati ali su se odlucili za nas, njih trebamo cijeniti i kad im ne ide dobro (sto je normalno i desi se), kao recimo demirovica u zadnji par utakmica.
Da ali recimo da mi imamo kontinuitet od 4-5 velikih takmičenja zaredom, nekih zapaženih rezultata recimo veznjak Intera Sučić sad bi 100% bio nosioc našeg veznog reda i primjera takvih je jos puno. Samo treba dalje nastaviti dobro raditi i naša baza dobrih igrača ce biti sve veća i veca. A ovim momcima kapa do poda, i odrastanje u dijaspori iako zvuči čudno pravi veću ljubav prema domovini jer osjećaju ljudi to nedostajanje, ljubav, problemi koji su u BiH ih nedoticu i onda na djecu svoju prenose samo ljubav prema domovini i zato ta djeca toliko vole BiH.
Ne bi

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 09 apr 2026, 10:33

SanaBosna je napisao/la:
09 apr 2026, 10:22
Wolffire je napisao/la:
09 apr 2026, 10:16
aezakmi je napisao/la:
09 apr 2026, 09:35
Kome je ovo komentarisao Pejčinović?
Kerimu.
Po meni da ga povede na svjetsko sigurno nece poremetit nas trenutni izbor napadaca. Dzeko-Demorovic-Tabakovic. Sad da je FM u pitanju pozvao bih ga umjesto Bazdara, ali posto nije prednost dajem Bazdaru. I ovo bi trebalo biti posljednje guranje i ozivljavanje njegove karijere. Problem Bazdru moze biti sto se moze lahko desiti da ne dobije niti jedne munute na svjetskom.

Pejcinovic mi se cini slican tip igraca kao Demirovic. Moram priznat da ga nisam nikada gledao, osim ovihg nekih sazetaka. Znam da ga porede sa Dzekom ali eto meni vise kretnjom i svim podsjeca na Demirovica. Poslije svjetskog velike sanse su da ce Dzeko zavrsiti sa karijerom i onda bi njegovo dovodjenje dobilo na znacaju. Tabakovic bi mogao donekle da preuzme Dzekinu ulogu a Demirovic bi imao adekvatnu zamjenu.

Ne bi bilo lose da neki bas mladji napadac dobije priliku. Gdje bi onda napdacke pozicije bile fino popunjene.
Ako sve bude ok taj napadac bi trebao biti Deket
Da, i ja mislim. On i Jakupovic iz MLS. Tako da mogu uciti od ovih iskusnijih a ida nam se ne desi opet da imamo prazninu od 5-6 godina bez iti jednog kvalitetnog igraca.

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 09 apr 2026, 10:42

giannini je napisao/la:
09 apr 2026, 10:29
Sport90 je napisao/la:
09 apr 2026, 10:26
ElAn10 je napisao/la:

Ne bi
Kako ne bi? Lik vrijedi duplo vise nego svi nasi veznjaci zajedno.

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 09 apr 2026, 10:53

Pa koliko ima tih potencijalnih igraca, koji jos nisu odigrali minute za nas (ili malo kao npr Kospo) a kvalitetni su i mladi? Koliko se ovdje imena spominje cini mi se da bi se mogao jos jedan spisak sastaviti od 20 imena.

Druga stvar, ljudi ne zanosite se pricama, "da smo mi bolji i da imamo kontinuitet" svi (Srbi i Hrvati) bi hteli igrati za nas. to su budalastine. Za Hrvate sredisnje Bosne a pogotovo Hercegovine nikad se nece dovoditi u pitanje za koga ce igrati njihovi igraci. Izuzetaka ce naravno uvijek biti, ali na tome ce i ostati. Mogu oni pratiti sa zanimanjem, i navijati cak za BiH, ali igrati nece. Nazalost, ali je tako.
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 09 apr 2026, 11:10, ukupno mijenjano 1 put.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 09 apr 2026, 10:53

forgempp je napisao/la:
09 apr 2026, 10:25
Vijesti iz komšiluka:

Dok omladinska reprezentacija Srbije slavi veliki uspeh i plasman na Evropsko prvenstvo pod komandom Gordana Petrića, iz Stare Pazove stižu vesti koje kvare idilu. Jedno ime koje je trebalo da bude stub budućnosti „Orlova“, defanzivni vezni sa „haubicom“ u levoj nozi, definitivno je reklo NE Srbiji.
Mirza Ćatović, biser Štutgarta rođen u Tutinu, bio je prioritet svih prioriteta. Ranko Stojić je potvrdio da je od 150 skautiranih igrača iz dijaspore jedino Ćatović odbio poziv. Iako je trenutno odabrao dres nemačkog „Elfa“, sudbina bi mogla da ga odvede na sasvim drugu stranu – pravo u zagrljaj Sergeja Barbareza.
Računica je jasna. Bosna i Hercegovina je obezbedila plasman na Mundijal narednog leta, a dvojac Barbarez – Spahić ne gubi vreme. Dok je Srbija „ispala iz igre“, mediji u BiH bruje o tome da je administracija već pokrenuta.
Ćatoviću se nudi nešto što se ne odbija lako – ulaznica za najveću svetsku smotru fudbala. Sa 190 centimetara visine i neverovatnim fizičkim predispozicijama, on je projektovan kao novi lider veznog reda „Zmajeva“.
Koliki je Mirza potencijal najbolje govori podatak da mu je zimus propao transfer u Salcburg težak 3.000.000 evra, i to samo zato što je Štutgart insistirao na povratnoj klauzuli od čak 12 miliona! Sličan recept po kojem Leverkuzen vraća svoje bisere.
Pitanje je dana kada će ovaj momak debitovati u Bundesligi, a kako stvari stoje, umesto u dresu Srbije, gledaćemo ga na Svetskom prvenstvu u bojama komšijske reprezentacije. Srbija je pokušala, filteri su prošli, ali je „viza za Mundijal“ očigledno bila jači argument od zavičaja.
Kakav pogan od medija. Nigdje naveli nisu da je mali Bosnjak. Svaki sandzaklija koji ode igrati za Srbiju je meni ne jasan, bez obzira na sve.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 09 apr 2026, 10:54

Sindikat12 je napisao/la:
09 apr 2026, 10:42

Bio bi nosioc veznog reda Hrvatske opet, pa taman da smo redovno isli na sva SP i EP od 2014.godine.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Maverick
Kontakt:

Post Postao/la Maverick » 09 apr 2026, 11:36

Wolffire je napisao/la:
09 apr 2026, 10:33
SanaBosna je napisao/la:
09 apr 2026, 10:22
Wolffire je napisao/la:
09 apr 2026, 10:16

Kerimu.
Po meni da ga povede na svjetsko sigurno nece poremetit nas trenutni izbor napadaca. Dzeko-Demorovic-Tabakovic. Sad da je FM u pitanju pozvao bih ga umjesto Bazdara, ali posto nije prednost dajem Bazdaru. I ovo bi trebalo biti posljednje guranje i ozivljavanje njegove karijere. Problem Bazdru moze biti sto se moze lahko desiti da ne dobije niti jedne munute na svjetskom.

Pejcinovic mi se cini slican tip igraca kao Demirovic. Moram priznat da ga nisam nikada gledao, osim ovihg nekih sazetaka. Znam da ga porede sa Dzekom ali eto meni vise kretnjom i svim podsjeca na Demirovica. Poslije svjetskog velike sanse su da ce Dzeko zavrsiti sa karijerom i onda bi njegovo dovodjenje dobilo na znacaju. Tabakovic bi mogao donekle da preuzme Dzekinu ulogu a Demirovic bi imao adekvatnu zamjenu.

Ne bi bilo lose da neki bas mladji napadac dobije priliku. Gdje bi onda napdacke pozicije bile fino popunjene.
Ako sve bude ok taj napadac bi trebao biti Deket
Da, i ja mislim. On i Jakupovic iz MLS. Tako da mogu uciti od ovih iskusnijih a ida nam se ne desi opet da imamo prazninu od 5-6 godina bez iti jednog kvalitetnog igraca.
Malika treba pozvat da bude gost repke u USA. Upoznat ga sa svima, dat da odradi trening s Dzekom. Osigurat malog dok smo mu u mahali.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ

EdinjoBos
Kontakt:

Post Postao/la EdinjoBos » 09 apr 2026, 11:52

Nas glavni prioritet za vracanje pod BiH zastavu moraju biti sledecih 5 igraca:
Jakupovic
Busuladzic
Pejcinovic
Licina
Catovic

svi ostali, poput Mahmica, Musica, jasica, topalovica, saljica, ... anela husica, emina hasica, ... su u "drugom redu" po vaznosti. ne nevazni.

PS: Rado bih volio, da u LN barbarez dadne makar jednu sansu ajdinu hasicu, mislim da nam moze valjati, pogotovo sto voli potagnuti i sa 15-20 metara, onda bi u tom segmentu uz alajbegovica i bajraktarevica imali i dodatni kvalitet, makar sa klupe... .

Selam svima

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 09 apr 2026, 11:54

19vendetta87 je napisao/la:
09 apr 2026, 10:54

Bio bi nosioc veznog reda Hrvatske opet, pa taman da smo redovno isli na sva SP i EP od 2014.godine.
Nije tačno. Sučić je krivica ljudi u savezu. Od porodice se tražio novac za njegov nastup dok je bio u Zrinjskom, oni nisu htjeli/imali novca, poziv je izostao, uletila Hrvatska i to je to. Možda je iz Saveza to namjerno tako odrađeno za nečije interese...

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 09 apr 2026, 11:58

LeCoq je napisao/la:
09 apr 2026, 08:56
Pejčinović je nakon napunjene 21. godine, igrao oficijelnu tekmu za švapsku U21. Je li imao naše državljanstvo tada?
Ako nije, po pravilimaa valjda ne može igrati za nas.
Tačno tako. Moramo to prvo istražiti prije nego što pišemo dalje o njemu. Javno dostupne informacije kažu da ima crnogorsko i njemačko državljanstvo, što bi značilo da je teško da ima i bosansko.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 09 apr 2026, 12:00

EdinjoBos je napisao/la:
09 apr 2026, 11:52
Nas glavni prioritet za vracanje pod BiH zastavu moraju biti sledecih 5 igraca:
Jakupovic
Busuladzic
Pejcinovic
Licina
Catovic

svi ostali, poput Mahmica, Musica, jasica, topalovica, saljica, ... anela husica, emina hasica, ... su u "drugom redu" po vaznosti. ne nevazni.

PS: Rado bih volio, da u LN barbarez dadne makar jednu sansu ajdinu hasicu, mislim da nam moze valjati, pogotovo sto voli potagnuti i sa 15-20 metara, onda bi u tom segmentu uz alajbegovica i bajraktarevica imali i dodatni kvalitet, makar sa klupe... .

Selam svima
Ma svi su oni u istom redu, nezgogno je trenutno predikciju davati kakvu ce neko karijeru napraviti. Premladi su ovo sve momci.

Mahmic, Pejcinovic i Busuladzic bi trebali biti naredne akvizicije zbog toga sto igraju vec ozbiljan seniorski nogomet.

Ja bi volio jedan prozor lige nacije odigrati sa nekom U25 ekipom gdje bi Memic recimo bio najstariji. Iskreno ne bi bio sekunde iznenadjen da ta djeca ubiju Rumune npr. Vjerujem da dosta forumasa ovdje nije gledalo nikako te momke, pa nemaju predstavu o kakvim talentima se radi.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 09 apr 2026, 12:04

obagol je napisao/la:
09 apr 2026, 11:54
19vendetta87 je napisao/la:
09 apr 2026, 10:54

Nije tačno. Sučić je krivica ljudi u savezu. Od porodice se tražio novac za njegov nastup dok je bio u Zrinjskom, oni nisu htjeli/imali novca, poziv je izostao, uletila Hrvatska i to je to. Možda je iz Saveza to namjerno tako odrađeno za nečije interese...
Kako se samo od Hrvata i Srba trazi za nastupe u reprezentaciji? Jel to ista prica kao i za Ibrahimovica.

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 09 apr 2026, 12:10

Vucevich je napisao/la:
09 apr 2026, 11:58
LeCoq je napisao/la:
Pejčinović je nakon napunjene 21. godine, igrao oficijelnu tekmu za švapsku U21. Je li imao naše državljanstvo tada?
Tačno tako. Moramo to prvo istražiti prije nego što pišemo dalje o njemu. Javno dostupne informacije kažu da ima crnogorsko i njemačko državljanstvo, što bi značilo da je teško da ima i bosansko.
Ako se dobro sjećam, u onom intervjuu za klub, kad je i rekao da smo mu treća opcija, rekao je i da ima naše državljanstvo.

DonRamiz
Kontakt:

Post Postao/la DonRamiz » 09 apr 2026, 12:11

Coolpanda24 je napisao/la:
09 apr 2026, 12:10
Vucevich je napisao/la:
09 apr 2026, 11:58
LeCoq je napisao/la:
Ako se dobro sjećam, u onom intervjuu za klub, kad je i rekao da smo mu treća opcija, rekao je i da ima naše državljanstvo.
:thumbup:

"Moj dugoročni cilj je jasan. Želim igrati za seniorsku reprezentaciju Njemačke", rekao je Pejčinović za medije u Njemačkoj i dodao:

"Ako u nekom trenutku ne budem dovoljno kvalitetan za to, onda ću razmisliti o igranju za Crnu Goru ili Bosnu i Hercegovinu. Djed i baka s očeve strane su iz BiH tako da i ja imam to državljanstvo, ali zasad sam njemački reprezentativac i želim učiniti sve što mogu da uspijem"

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 09 apr 2026, 12:17

Ne može samo kriterij za odlazak na SP biti taj da to budu samo igrači koji su bili na spisku. Prvo imamo određene deficitarne pozicije a drugo imamo igrače koji su na spisku a to igrama u reprezentaciji kao i u klubu odavno nisu zaslužili a to se prvenstveno odnosi na Baždara. Imaš igrače koji kvalitetom odskaču od drugih i oni će uvijek igrati, neovisno o formi ili statusu u klubu. Ostali se moraju dokazati kroz igre u klubu kao i dobrim igrama u reprezentaciji. Baždar u ovih godinu dana nema ništa od toga, drastično nazadovao u karijeri a u reprezentaciji je dobijao dovoljno prilika za igru i nije dobro odigrao. Ja tu ne vidim obavezu selektora i stručnog štaba da ga vode na Svjetsko prvenstvo. Pričamo o napadaču koji ne može da se izbori za poziciju startnog napadača u poljskoj, da ne pričam o nečemu drugom. Pa Hamuli je za polusezonu posto najbolji napadač lige i odmah otišao i ligu 5.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 09 apr 2026, 12:18

Coolpanda24 je napisao/la:
09 apr 2026, 12:10
:thumbup: Odlična vijest, u tom slučaju mislim da je ovo odlična prilika za nas. Nije toliko velika konkurencija u Njemačkoj na toj poziciji i ovaj Tresoldi, koji im je jedan od najperspektivnijih na toj poziciji, može igrati za Italiju i Argentinu.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 09 apr 2026, 12:23

Mahmic i Djuric bolji trennutno nego Catovic i Busuladzic
Catovic nahajpan jer igrao za Njemacku zato je na velikom glasu, a u stvarnosti Djuric bolji vezni nego svi ovi nasi na spisku ukljucujuci ove nove sto se spominju
Onaj Dulic izabro Njemacku odmah postao najskuplji igrac lige, a ja gledao Djuric ga vozo ko malo dijete 5:1 dobili Minkena
Haj mlad je nego kako sad odjednom moze igrac trece lige i on je defanzivni vezni valjda nam treba neki ofanzivni?
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 09 apr 2026, 12:37, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 09 apr 2026, 12:37

Bazen igrača se prosto mora širiti, a sad je savrsena prilika za to. Kao prvo, ne postoje uvijek ovakvi igrači po dijaspori. Znalo nam se desiti da se po 5-6 godina ne pojavi ni jedan jedini iole ozbiljniji igrač vani. Ova bujica koja je sad nastupila je doslovno čudnovata, da u neke dvije godine najednom, odnikud bukne cijela jedna generacija igrača koja ili već igra na zavidnom nivou ili pak od koje se očekuju velike karijere. Uvijek se moramo mentalno vraćati na ona vremena kada igrača nije bilo i podsjećati se kako izgleda suša. Kao drugo, ne smijemo se voditi nekakvom sujetom, odnosno pričom jesmo li nekom prvi ili drugi izbor. I sam Barbarez je o tome pričao u jednom od intervjua neki dan. Danas se reprezentativni fudbal jako promijenio, u skladu s generalnim promjenama u životu na Zapadu. Danas nije rijetkost da imaš igrača čija mati je, lupam, Francuskinja, otac Englez, a on odrastao u Njemačkoj. Ili igrača čiji su roditelji Španci, on rođen i odrastao u Francuskoj, a fudbalski se razvijao u Italiji. Pitanje nacionalnog identiteta je stoga fluidno. Naravno, uvijek će hvala bogu postojati alajbegovići i muharemovići koji znaju ko su i šta su i kod kojih nema dvojbe za koga da igraju. Ali isto tako, biće sve više igrača koji će reprezentaciju gledati kroz neke druge naočale. I to je ok. Ovo sve pišem apropo ovih ponjava o Pejčinoviću i njegovom izboru. Apsolutno je svejedno šta je izjavaljivao. Njegov kvalitet nam je potreban. Džeko samo što se nije oprostio. Tabaković je već prebacio 32. godinu. Demirović u reprezentaciji prosto ne daje golove. Zašto? Ne znam, ali statistika je tu neumoljiva, a nije zaigrao juče. Uzorak je dovoljan da se to prosto utvrdi. Baždar, kao i sami što pišete je limitiran. Iduća dva velika napadačka talenta, Jakupović i Deket, tek imaju 16 godina i u vrlo su varljivom prelaznom periodu. Koliko god bili ogromni talenti, ne možemo znati hoće li uopšte postati ozbiljni igrači. Moramo imati neko prelazno rješenje. Pejčinović ima 20 godina, dakle vrlo je mlad. Igra Bundesligu, zabija tamo golova, najmlađi je strijelac hettrika u istoriji tog takmičenja. Nema šta tu više analizirati. Nama, ponavljam, treba što više kvalitete. Ako dođemo u situaciju da za 3 godine imamo 5 centarforeva u ligama petice i da neki ne dobijaju poziv, tim bolje. Rješavati iz sve.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Iobit, jasmin10, Pensioner26 i 20 gostiju.