Može, ali uz određene uslove. To je da bude back up, a ne starter, pogotovo ne u ovakvim utakmicama (silom prilika doduše). Da plata i obeštećenje budu razumni i u skladu s njim kao 4. opcijom. Sve ostalo bi bilo bacanje para.let3 je napisao/la: ↑09 apr 2026, 17:46Samo se nadam da Barca nece otpkupiti Trashforda, a sinoc je jasno pokazao svoje domete.
Dobio je sansu da uskoci umjesro Raphinhe, da pokaze sta zna na najvisoj sceni u vrlo vaznoj utakmici, dobio je mogucost da zasija i povuce ekipu u polufinale - i posro se po svemu.
Price kako je dobar momak, kako marljivo trenira i suti, kako je jeftin (svega 30 miliona otkup) i slicno- to je socijala prica. Nije Barca humanitarna ustanova.
Moze se i za manje para naci neki mlađi sa vecim potencijalom, koji ce biti klupa Raphinhi.
FC Barcelona
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
cubarsi pocesto grijesi, rekao bih previse cak i za mladog, neiskusnog igraca
ipak, nadam se najboljem, 19 god ima (najbolja opcija je biti strpljiv i razvijati ga, no, njegova glupava faca ne obecava)
ipak, nadam se najboljem, 19 god ima (najbolja opcija je biti strpljiv i razvijati ga, no, njegova glupava faca ne obecava)
Odbrambeni igraci Barcelone grijese, prije svega jer je stil Barcelona takav da su na vjetrohebini. Jako cesto ostaju 1 na 1 i ganaju protivnicke napadace u teanziciji.
Za stil igre Barcelone, koji se bitno nece mjenjati ko god da bude trener, ne postoji bolji odbrambeni igrac od Cubarsia trenutno.
Lako je biti odbrambeni igrac u ekipi koja igru zasniva na postavljenoj odbrani.
Za stil igre Barcelone, koji se bitno nece mjenjati ko god da bude trener, ne postoji bolji odbrambeni igrac od Cubarsia trenutno.
Lako je biti odbrambeni igrac u ekipi koja igru zasniva na postavljenoj odbrani.
Najbolji mladi obrambeni igrac na svijetu,jedna greska i navijete se,a martin svaku utakmicu grjesi,on stao iza ledja sorlotha kod drugog gola
Takav je stil i nijedan defanzivac nemoze sustic krilo u punom naletu,to je rizik visoke linije,gabriel i saliba su najbolji jer igraju ispred gola,a nasi obrambeni stoje na cemtru
Sta je bilo bilo je, ekipa treba skupiti snagu i muda i otrest atletico u revansu, samo jak presing je pravi recept, vidjelo smo i sonoc kad je dobar presing nema tih lopti iza ledja nasih stopera, to je flikova ideja visoke odbrane da protivnik nema kad ni smiriti loptu, podici glavu i uputiti pas, sve je to funkcionisalo dok leva nije olako pustio svog igraca jer mu je bilo mrsko uklizati i onda je i uslijedio taj pas i kobna situacija
Zato sam misljenja da ja za srijedu feran bolja opcija od njega kako god, ne ide ga gol, no ne znaci da nece procepiti, al u svakom slucaju puno bolje radi presing, puno bolje se krece, bolji pas ima i te neke stvari barem
Atletico se bas pogubi kad ih nasi presingom stisnu i prave dosta gresaka is koji se lako izrode prilike i golovi
Zato sam misljenja da ja za srijedu feran bolja opcija od njega kako god, ne ide ga gol, no ne znaci da nece procepiti, al u svakom slucaju puno bolje radi presing, puno bolje se krece, bolji pas ima i te neke stvari barem
Atletico se bas pogubi kad ih nasi presingom stisnu i prave dosta gresaka is koji se lako izrode prilike i golovi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Poljak je radio odlican pressing kad se sjetim zadnjeg EC,treba ga razljutit i on ce rusiti,treba olmo ic na false 9Romariooo je napisao/la: ↑09 apr 2026, 21:38Sta je bilo bilo je, ekipa treba skupiti snagu i muda i otrest atletico u revansu, samo jak presing je pravi recept, vidjelo smo i sonoc kad je dobar presing nema tih lopti iza ledja nasih stopera, to je flikova ideja visoke odbrane da protivnik nema kad ni smiriti loptu, podici glavu i uputiti pas, sve je to funkcionisalo dok leva nije olako pustio svog igraca jer mu je bilo mrsko uklizati i onda je i uslijedio taj pas i kobna situacija
Olmo ce morati u vezni red, olmo pedri i fermin su jedino sto nam je ostalo , gavi moze uci ko rezerva, mozda bernal ili de jong ako budu spremni al tek pred kraj
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.