Resolute je napisao/la: ↑10 apr 2026, 23:04To su recimo maniri koji ni meni nisu jasni. Sta koji k psujes raji mater, provociras.. igras, das sve od sebe, pobjedis. Budes gospodin. Na svakom stadionu u BiH, pocevsi od naseg pa na dalje, ce biti grupa gradjana sa neartikulisanim ponasanjem. Ali oni kao sportisti, to trebaju lagano da iskuliraju.Zigazaga je napisao/la: ↑10 apr 2026, 22:53Sad dodjoh sa stadiona.Kiša oba puta pokvari krajiški derbi. Ipak solidna posjeta.
Veliki je petak pa ću se suzdržati od težih riječi za ono ćelavo smeće iz Sanskog Mosta zvano Halkić. Svaki sitni prekršaj je svirao u korist Borca. Ona ruka,bara,bara,recimo i da nije penal. Druga dva penala po meni. Ono ofsajd nije bio.Borcu ovo netreba,imaju baš dobru ekipu. O ponašanju rezervne klupe Borca,moglo bi se svašta reći. Svuda te sa tribina psuju,ti si profesionalac i trpiš. Kad je neko sa klupe Borca pokazao srednji prst istoku,onda je krenuo cirkus sa bacanjem svega i svačega u teren. Rudar će biti žestoko kažnjen žestoko,i za prošlo kolo i ovo.
Stojan Malbašić cijelu utakmicu psuje majku publici,namjerno provocira. I pred kraj uletila žandarmerija na istok,dobro nalupala i odvela par likova
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Znači da je pošteno suđeno Željo i Velež bi imali isto bodova i borili se za 4 to mjesto a za Radnik i Slogu bi se več moglo reči da su ispali iz lige.
A mašina melje, melje
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
roccosiffredi
- Kontakt:
Jel se Željezničari spremaju za federalku. Rezultati se nekako namjestaju na njihovu stetu 
-
Marokanci58
- Kontakt:
Ako sutra izgube ugroženi su i više nego što misle.roccosiffredi je napisao/la: ↑10 apr 2026, 23:58Jel se Željezničari spremaju za federalku. Rezultati se nekako namjestaju na njihovu stetu![]()
BRATSTVO GRAČANiCA
-
roccosiffredi
- Kontakt:
Velez vjerovatno pusta Slogu, nekako mi se cini da je pao dogovor Kup = 3 boda. Ako izgube, na 4 boda su od ispadanjaMarokanci58 je napisao/la: ↑11 apr 2026, 00:00Ako sutra izgube ugroženi su i više nego što misle.roccosiffredi je napisao/la: ↑10 apr 2026, 23:58Jel se Željezničari spremaju za federalku. Rezultati se nekako namjestaju na njihovu stetu![]()
Nas nisu izbacili iz trke za titulu ni radnik, ni sloga, ni rudar. Ali ne tako davno, vecina tih istih klubova nam je jeebala sve po spisku. Kad nam je bilo stani-pani, sta mislis ko nas je prvi guzio? Nije federacija..DoktorXabaras je napisao/la: ↑10 apr 2026, 23:23Nemam ja tu šta priznati, trenutno je tako i nadamo se da će se promjeniti.Resolute je napisao/la: ↑10 apr 2026, 22:50E odlicno, drago mi je da si priznao, ovo prvo.DoktorXabaras je napisao/la: ↑10 apr 2026, 22:43
A šta sam ja napisao, evo ponovit ću ti još jednom. Nije nama Borac kriv što nismo prvi, da imamo svojih problema i sami sebi smo neprijatelji. To je jasno ko dan, ne znam zašto si toliko uporan da pravdaš ove sudijske lakrdije koje se dešavaju na utakmicama Borca i sklanjanje pojedinih klubova da bi Borac došao do bodova nekom našom nesposobnošću da klub/klubovi normalno funkcionišu.
Jedno s drugim nema veze.
Ajmo dalje sad.
Da je bilo sudijske lakrdije, jeste. I to prosle, pretprosle sezone, to ne krijem ni ti pravdam. Ali ova sezona je cista, i niko je ne moze osporiti. Rezultati sve govore.
Prvi sam ovdje pisao da je katastrofa to sto Sloga protiv nas juniore izvodi. To je nepotrebno, i ne znam kome to donosi. Uzeli smo to, okej. Medjutim, ti imas utakmice gdje Borac tuce sarajeva 5-1, Zrinju 3-0, dominira grbavicom i dobija zelju, siroki razmontirava na gradskom.. koji sudija je tu kriv? Sta je tu pogurano? Ne vjerujem da hoces reci da se i ove ekipe stidljivo sklanjaju Borcu, pa ih nabijamo ko kantu..
Ponavljam, bilo je lakrdije u skoroj proslosti, toga smo svi svjesni, niko ne opravdava. Ali ova sezona je cista dominacija Borca. Jedino sto mogu uzeti jeste ta sloga sa 3 ekipom, po meni bezveze i nepotrebno. Sve ostalo je cista demonstracija sile najboljeg i najjceg kluba ove sezone u ligi, bez nekih sudijskih oscilacija kao prije.
PS: a i te sezone kad ste nas prozivali za te sudijske lakrdije, kojih jeste bilo da se ne lazemo, Borac ode u evropu i napravi istorijski uspjeh, kako za klub, tako i za ligU i drzavu.
Ne znam za tu dominaciju osim utakmice sa Zrinskim, ove male i ne računam, tih pet golova nama su nastali nakon našeg poništenog gola i crvenog za Jattu na kontrafaul, pobjedili ste Velež najneregularnijim golom u prvenstvu, Radnik,Sloga 18 bodova do sad bez ikakvog intenziteta, bilo bi malo sutra da su 100% išli u utakmice, pa Rudaru ste prošli put u Prijedoru dali gol iz isto tako najsmješnijeg penala u toku prvenstva. Evo ti Zrinski, njih iz utrke za titulu izbi Posušje i Široki, budi realan i reci da li bi se to ikad desilo sa Radnikom i Slogom.
Da sad ne detaljišemo, da igrate dobro, da bit ćete prvaci, da pokrili ste sve, sudije,klubove i tu više nema nikakvog komentarisanja.
PS. Zamisli Borac da ima ima utakmicu i suđenje kakvo smo mi imali prošle godine u Posušju, Širokom, Mostaru.
@Comb87. zašto onda slavite pobjede iz takvih utakmica???
Sve to dodje na svoje, kad tad.. da li je to ispravno? Vjerovatno nije, ali ova liga od kad postoji nije ispravna. Sjetimo se olimpika, radnika, zelje.. zepce, celik, zeleni sto. Sta je sve Borac progutao za sve ove godine, i na koje nacine je izbacivan( ispadao) iz lige, ovo mu dodje ko neka karma, da tako kazem.
Zeljo u preostalih 9 kola, moze se nadati max bodovima protiv posusja i sloge kuce. Ostalih 7 utakmica jako jako tesko. Gostuju i Zrinji, i nama i Sarajevu.roccosiffredi je napisao/la: ↑11 apr 2026, 00:02Velez vjerovatno pusta Slogu, nekako mi se cini da je pao dogovor Kup = 3 boda. Ako izgube, na 4 boda su od ispadanjaMarokanci58 je napisao/la: ↑11 apr 2026, 00:00Ako sutra izgube ugroženi su i više nego što misle.roccosiffredi je napisao/la: ↑10 apr 2026, 23:58Jel se Željezničari spremaju za federalku. Rezultati se nekako namjestaju na njihovu stetu![]()
![]()
Ako se neko ne smiluje da ih pusti, mozda Zrinja. Siroki, Velez, Sarajevo borbe vode za evropu, rudar ganja jos kakvu takvu sansu, i to posusje isto. Sloga jedino da zapne iz nekog ćejifa da ih mljance na grbi, ali tesko, losa je sloga.
Svasta ce biti u ovih 9 kola zaista, zeljo sam sebi doslovno kroji sudbinu. A trenutno mi ne izgledaju kao neko ko ima kapacitet da iznese ovakav raspored, ma sta god drugi mislili.
Hoce li biti saopstenje za koliko je vlasnik iznajmio cacilend arenu i jesu li mu navijaci odobrili taj potez

Svi odobravaju i niko nema problem, jer ce se zaraditi i uloziti u obnovu novog terena nakon koncerta
Uostalom mi radimo sta hocemo, mozemo sutra dovesti Dinu Merlina, a i ne moramo
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.