Premijer liga BiH - aktuelno

svrakino1921
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la svrakino1921 » 10 apr 2026, 22:24

Simbol generacije

Ekskluzivno: The Prodigy stiže u Sarajevo! Stadion Grbavica 13. augusta postaje mjesto spektakla

"The Prodigy" stiže 13. augusta
2min

Sarajevo će 13. augusta 2026. godine ugostiti The Prodigy, jedan od najutjecajnijih bendova u historiji elektronske muzike, koji na Stadion Grbavica dolazi u organizaciji Garden of Dreams kolektiva.

slika

Opaaaa LJEPOTICE

Resolute
Kontakt:

Post Postao/la Resolute » 10 apr 2026, 22:28

DoktorXabaras je napisao/la:
10 apr 2026, 22:23
Resolute je napisao/la:
10 apr 2026, 22:08
10 apr 2026, 21:52

Pa vidiš da 80% navijača Sarajeva ne podržava ovo trenutno stanje i upravljanje klubom, vidiš li da nam se smučilo više od ovog trećeg mjesta, živimo od utakmice do utakmice. Šta ti treba više???
Ti ako podržavaš ove titule Borca i osajanje bodova na način na koji to Borac radi, svaka ti čast samo nastavi tako.
Na koji nacin?
Da si ti meni ziv i zdrav, Borac omjer golova ima 65-16. To se namjestiti ne moze. Borac je najbolji i najjaci klub, htjeli vi to priznati ili ne.
I opet kazem, logicno je da ce i Borac i Zrinjski biti povlasteniji kod sudija nego ostali, jer su dve najbolje ekipe u drzavi i bore se za titulu. To sto zelji nece da svira kontakt na centru, ili neki sumnjivi penal, nije Borac kriv.. nego nego ko sjedi u fotelji na stadionu grbavica, igraci itd.

A imali smo ovdje ekipe, kojima se namjestalo, pa ni namjesteno nisu znali dobiti.. znate vi ovdje sve to vrlo dobro.
O kakavom povlaštenom suđenju ti pričaš, ovde se radi oo drskom kasapljenju ekipa protiv kojih Borac igra, o 36 bodova sa kojima Borac započinje prvenstvo. Kakve veze sa tim imaju Sarajevo, Velež, Željezničar šta pričaš bolan, mi smo krivi što nam sudije nisu naklonjene i što nam se klubovi ne sklanjaju. Jbt pa šta se sa vama dešava.
Ne, vasi klubovi su krivi sto si gole rineKa.
To sarajevo je milione puklo, trebali su ligu preorati zadnje 2 sezone, a nabija ih radnik sjeebani. Derbi je neki dan bio, pa svima su oci krvarile od antifudbala.

Zeljo ko zeljo, lozenje na pocetku sa budzetom od 15.50 km,i najavom seika u toku sezone, do toga da im vico guzove spasava.

Velez je prica za sebe.

I sta je Borac tu kriv? Pa nece titulu bilo kome od navedenih klubova zavisiti kako ce protiv Borca proci. Ima jos 9 klubova, koje nabrojani nisu u stanju dobiti.. Vi ste sami sebi najveci neprijatelji, za pocetak.

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 10 apr 2026, 22:29

NoDi80 je napisao/la:
10 apr 2026, 22:24
MikiPirs je napisao/la:
10 apr 2026, 22:19
NoDi80 je napisao/la:
10 apr 2026, 22:15
Federacija je za vas simbol demokratije, slobode i raznokolisti
Sarajevo je ono na sta trebate da se ugledate, jer kod nas i sda izgubi na izborima, a kod vas dijtatura, hijerahija i jednoumlje
Ti stvarno vijerujes u ove gluposti sto pises?

P.S. kada smo kod politike, Dodik zadnje izbore u BL dobio prije vise od 10 godina ;)
Nisu gluposti to su cinjenice reci mi ijednog covjeka da nije srbin, a da se nesto pita u rsu
Dodik je tata vaseg entiteta i bez njega nista ne moze
To da se sve crveni kmeri pitaju je cinjenica, nazalost. Ali reci kako je FBiH simbol raznolikosti gdje je Srba za 70% ukupno manje nego 1991 ili ti sada participiraju sa cca 5% od ukupnog stanovnista, je za mene izvini ali notorna glupost i provociranje.

P.S. nadam se da kmeri padaju na sljedecim izborima ;)

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 10 apr 2026, 22:30

Combattente87 je napisao/la:
10 apr 2026, 22:06
AvantiBL je napisao/la:
10 apr 2026, 22:05
10 apr 2026, 22:03

gledamo tu ljepotu već godinama.

slika
Zato grupnu fazu nećete nikad...
Možda ni tada !
U grupe može samo prvak države, kako se dolazi do titule i ne moramo nikada biti u grupama. J.beš titulu ako ti neko pomaže da dođeš do nje. :salut:

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 10 apr 2026, 22:32

fks74 je napisao/la:
10 apr 2026, 22:30
AvantiBL je napisao/la:

Možda ni tada !
U grupe može samo prvak države, kako se dolazi do titule i ne moramo nikada biti u grupama. J.beš titulu ako ti neko pomaže da dođeš do nje. :salut:
Sarajevo nikada nije došlo do titule uz "nečiju" pomoć?
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

ŽIŽOVIĆ MLADEN

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 10 apr 2026, 22:32

fks74 je napisao/la:
AvantiBL je napisao/la:

Možda ni tada !
To je sada neka nova doktrina iz Sarajeva? Pitam, posto nije tako bilo prije par godina ;)

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 10 apr 2026, 22:37

Srbi imaju pravo na srpski jezik i na sve ostalo kao svi ostali gradjani Federacije, mnogi su uhljebljeni na drzvanim, a mnogi i na federalnim pozicijama
Djokovic je Srbin, a vi ste nazor i Vico je pojasnio neki dan “svojom voljom idu Srbiji”

slika
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 10 apr 2026, 22:40

Nodi, traži doktora dok nije kasno.

ŽIŽOVIĆ MLADEN

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 10 apr 2026, 22:40

NoDi80 je napisao/la:
10 apr 2026, 22:37
Srbi imaju pravo na srpski jezik i na sve ostalo kao svi ostali gradjani Federacije, mnogi su uhljebljeni na drzvanim, a mnogi i na federalnim pozicijama
Djokovic je Srbin, a vi ste nazor i Vico je pojasnio neki dan “svojom voljom idu Srbiji”

slika
Prijatelju, ja bih tebi savjetovao da se manes propagande i zapaljivih retorika ;)

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 10 apr 2026, 22:41

AvantiBL je napisao/la:
10 apr 2026, 22:32
fks74 je napisao/la:

Možda ni tada !
Vjerovatno su imali svi neki poguranac ali ovo što radite vi je u domenu naučne fantastike. Ovo niko i nikada na svijetu nije uradio, ja sam siguran u to. Borac je uradio to, da se liga smučila svima. Mene bi bilo stid, vjeruj mi .

Resolute
Kontakt:

Post Postao/la Resolute » 10 apr 2026, 22:42

svrakino1921 je napisao/la:
Simbol generacije

Ekskluzivno: The Prodigy stiže u Sarajevo! Stadion Grbavica 13. augusta postaje mjesto spektakla

2min

Sarajevo će 13. augusta 2026. godine ugostiti The Prodigy, jedan od najutjecajnijih bendova u historiji elektronske muzike, koji na Stadion Grbavica dolazi u organizaciji Garden of Dreams kolektiva.

slika

Opaaaa LJEPOTICE
Veliki rispekt za Prodigy, na ovome vam zavidim.
Ali da ce grbavica proci ko bosa po trnju, hoce. Teren je ionako ocajan, sta ce tek biti poslije nastupa…

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 10 apr 2026, 22:43

Resolute je napisao/la:
10 apr 2026, 22:28
Resolute je napisao/la:
10 apr 2026, 22:08

Na koji nacin?
Da si ti meni ziv i zdrav, Borac omjer golova ima 65-16. To se namjestiti ne moze. Borac je najbolji i najjaci klub, htjeli vi to priznati ili ne.
I opet kazem, logicno je da ce i Borac i Zrinjski biti povlasteniji kod sudija nego ostali, jer su dve najbolje ekipe u drzavi i bore se za titulu. To sto zelji nece da svira kontakt na centru, ili neki sumnjivi penal, nije Borac kriv.. nego nego ko sjedi u fotelji na stadionu grbavica, igraci itd.

A imali smo ovdje ekipe, kojima se namjestalo, pa ni namjesteno nisu znali dobiti.. znate vi ovdje sve to vrlo dobro.
O kakavom povlaštenom suđenju ti pričaš, ovde se radi oo drskom kasapljenju ekipa protiv kojih Borac igra, o 36 bodova sa kojima Borac započinje prvenstvo. Kakve veze sa tim imaju Sarajevo, Velež, Željezničar šta pričaš bolan, mi smo krivi što nam sudije nisu naklonjene i što nam se klubovi ne sklanjaju. Jbt pa šta se sa vama dešava.
To sarajevo je milione puklo, trebali su ligu preorati zadnje 2 sezone, a nabija ih radnik sjeebani. Derbi je neki dan bio, pa svima su oci krvarile od antifudbala.

Zeljo ko zeljo, lozenje na pocetku sa budzetom od 15.50 km,i najavom seika u toku sezone, do toga da im vico guzove spasava.

Velez je prica za sebe.

I sta je Borac tu kriv? Pa nece titulu bilo kome od navedenih klubova zavisiti kako ce protiv Borca proci. Ima jos 9 klubova, koje nabrojani nisu u stanju dobiti.. Vi ste sami sebi najveci neprijatelji, za pocetak.
A šta sam ja napisao, evo ponovit ću ti još jednom. Nije nama Borac kriv što nismo prvi, da imamo svojih problema i sami sebi smo neprijatelji. To je jasno ko dan, ne znam zašto si toliko uporan da pravdaš ove sudijske lakrdije koje se dešavaju na utakmicama Borca i sklanjanje pojedinih klubova da bi Borac došao do bodova nekom našom nesposobnošću da klub/klubovi normalno funkcionišu.
Jedno s drugim nema veze.

Resolute
Kontakt:

Post Postao/la Resolute » 10 apr 2026, 22:43

fks74 je napisao/la:
10 apr 2026, 22:41
AvantiBL je napisao/la:
fks74 je napisao/la:

Vjerovatno su imali svi neki poguranac ali ovo što radite vi je u domenu naučne fantastike. Ovo niko i nikada na svijetu nije uradio, ja sam siguran u to. Borac je uradio to, da se liga smučila svima. Mene bi bilo stid, vjeruj mi .
Jel te bilo stid korona titule? Ili moozda kupa i penal serije, koju je Borac protiv vas toliko ocajno sutao i ofirno, da bi i ti i ja bolje sutali?

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 10 apr 2026, 22:44

fks74 je napisao/la:
10 apr 2026, 22:41
AvantiBL je napisao/la:
fks74 je napisao/la:

Čekaj, ne okolišaj, pusti vjerojatno, da li je Sarajevo imalo poguranac ili ne?

ŽIŽOVIĆ MLADEN

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 10 apr 2026, 22:46

MikiPirs je napisao/la:
10 apr 2026, 22:40
NoDi80 je napisao/la:
10 apr 2026, 22:37

slika
Prijatelju, ja bih tebi savjetovao da se manes propagande i zapaljivih retorika ;)
Evo gradonacenik istocnog sarajeva

Uciteljica u Sarajevu

Ne mogu da nadjem ima jedan influenser iz Prijedora preselio se u Sarajevo i stalno objavljuje “Srbi ugrozeni u Sarajevu”

Rodjeni beogradjanin general Armije BiH

Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 10 apr 2026, 22:48

Resolute je napisao/la:
10 apr 2026, 22:42
svrakino1921 je napisao/la:
Simbol generacije

2min

slika

Opaaaa LJEPOTICE
Veliki rispekt za Prodigy, na ovome vam zavidim.
Ali da ce grbavica proci ko bosa po trnju, hoce. Teren je ionako ocajan, sta ce tek biti poslije nastupa…
Teren ce biti sacuvan za razliku od ahbaba merlina, a nemas kome vam zavidjeti, na ovome su radili ljudi sa obje strane Miljacke. Ovo je Sarajevska prica.
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80

WeekendOffender
Kontakt:

Post Postao/la WeekendOffender » 10 apr 2026, 22:48

Udjem da vidim moze li se procitat kakva je utakmica bila u Prijedoru - ne moze.
Curva Sud

Resolute
Kontakt:

Post Postao/la Resolute » 10 apr 2026, 22:50

10 apr 2026, 22:43
Resolute je napisao/la:

Velez je prica za sebe.

A šta sam ja napisao, evo ponovit ću ti još jednom. Nije nama Borac kriv što nismo prvi, da imamo svojih problema i sami sebi smo neprijatelji. To je jasno ko dan, ne znam zašto si toliko uporan da pravdaš ove sudijske lakrdije koje se dešavaju na utakmicama Borca i sklanjanje pojedinih klubova da bi Borac došao do bodova nekom našom nesposobnošću da klub/klubovi normalno funkcionišu.
E odlicno, drago mi je da si priznao, ovo prvo.
Ajmo dalje sad.

Da je bilo sudijske lakrdije, jeste. I to prosle, pretprosle sezone, to ne krijem ni ti pravdam. Ali ova sezona je cista, i niko je ne moze osporiti. Rezultati sve govore.
Prvi sam ovdje pisao da je katastrofa to sto Sloga protiv nas juniore izvodi. To je nepotrebno, i ne znam kome to donosi. Uzeli smo to, okej. Medjutim, ti imas utakmice gdje Borac tuce sarajeva 5-1, Zrinju 3-0, dominira grbavicom i dobija zelju, siroki razmontirava na gradskom.. koji sudija je tu kriv? Sta je tu pogurano? Ne vjerujem da hoces reci da se i ove ekipe stidljivo sklanjaju Borcu, pa ih nabijamo ko kantu..

Ponavljam, bilo je lakrdije u skoroj proslosti, toga smo svi svjesni, niko ne opravdava. Ali ova sezona je cista dominacija Borca. Jedino sto mogu uzeti jeste ta sloga sa 3 ekipom, po meni bezveze i nepotrebno. Sve ostalo je cista demonstracija sile najboljeg i najjceg kluba ove sezone u ligi, bez nekih sudijskih oscilacija kao prije.

PS: a i te sezone kad ste nas prozivali za te sudijske lakrdije, kojih jeste bilo da se ne lazemo, Borac ode u evropu i napravi istorijski uspjeh, kako za klub, tako i za ligU i drzavu.

Combattente87
Kontakt:

Post Postao/la Combattente87 » 10 apr 2026, 22:51

10 apr 2026, 22:43
Resolute je napisao/la:

Velez je prica za sebe.

Nađi evo samo jedan post, od bilo kojeg forumaša iz BL da jeikada pravdao sudijske lakrdije...
Nikada niti jedan navijač Borca ovdje a vjeruj mi ni na stadionu ma koliko ljufi bilo na njemu nikada nije opravdavao bilo kakvu krađu...
U gradu da pitaš bilo koju osobu koja prati fudbal i da je iole upućena u fudbal u BIH neće ti reći da opravdava bilo kakve lakrdije...
Samo u vašim poremećenim glavama je da se mi sladimo ili opravdavamo namještanje, a realnost je potpuno suprotna..
Na kraju krajeva šta mi imamo sa tim, isto kao i u politici niti se šta pitamo niti možemo šta da promjenimo...
Trenutno Borac igra najbolji fudbal u BIH i to bez premca, sviđalo se to nekome ili ne, ali to ti je realno stanje, zbog kojeg vam je možda malo mukica al jbg, tako je kako je ;)
Zadnja izmjena: Combattente87, dana/u 10 apr 2026, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 10 apr 2026, 22:52

:bih:
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 10 apr 2026, 22:52, ukupno mijenjano 2 puta.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: MikiPirs, Redfire16, roccosiffredi, ronaldo99 i 44 gosta.