Pritom i Siroki juce izgubio, znaci win-win situacija za Velez iako ce biti poraz. Pukne li Zeljo u Bijeljini danas, borba za opstanak do kraja: Zeljo, Radnik, Posusije i Sloga. Najprije da ce to biti Sloga ali ovo je BiHroccosiffredi je napisao/la: ↑11 apr 2026, 00:02Velez vjerovatno pusta Slogu, nekako mi se cini da je pao dogovor Kup = 3 boda. Ako izgube, na 4 boda su od ispadanjaMarokanci58 je napisao/la: ↑11 apr 2026, 00:00Ako sutra izgube ugroženi su i više nego što misle.roccosiffredi je napisao/la: ↑10 apr 2026, 23:58Jel se Željezničari spremaju za federalku. Rezultati se nekako namjestaju na njihovu stetu![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Biće dvica stavio je Miki Pirs pet maraka 
Onda cemo vam mi iznajmit Kosevo da igrate, ako cete teren poslije koncerta, da i grad ima neke koristi od vas. Ovako samo multimilionska ulaganja u klub koji se svake druge sezone bori za opstanak
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Eto zvanicno smo pokradeni na derbiju, rod i porod vam yebem
Jedino da nam ga Dino Merlin iznajmibvsic je napisao/la: ↑11 apr 2026, 09:52Onda cemo vam mi iznajmit Kosevo da igrate, ako cete teren poslije koncerta, da i grad ima neke koristi od vas. Ovako samo multimilionska ulaganja u klub koji se svake druge sezone bori za opstanak
Bolje Radnik nego cigani
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Lokomotifa
- Kontakt:
Uđoh na ovu temu i čitam i ne vjerujem da ima ljudi koji ozbiljno misle da bi Željo mogao ispasti iz lige hahahahah
Niste normalni ba, pa Vico više od svega voli kapital, odnosno pare, a i on dobro zna da bez Želje opada rejting lige, TV prava, posjeta i sve ostalo. Željo je brand koji nikad neće ispasti iz lige. Možda jedino ako zbog sudijskih lakrdija Željo odluči sam napustiti ovo kriminalno takmičenje, ali to je već nerealan scenario.
Puno veća briga od "ispadanja Želje" nam svima treba biti suđenje. Način na koji je Haris Halkić sudio u Prijedoru sinoć je za SIPA-e, ali ne zezam se. Ono je kriminalno šta smo vidjeli. I dalje se pitam je li Darko Čeferin postoji jer stanje u sudijskoj organizaciji gore nego ikada.
Niste normalni ba, pa Vico više od svega voli kapital, odnosno pare, a i on dobro zna da bez Želje opada rejting lige, TV prava, posjeta i sve ostalo. Željo je brand koji nikad neće ispasti iz lige. Možda jedino ako zbog sudijskih lakrdija Željo odluči sam napustiti ovo kriminalno takmičenje, ali to je već nerealan scenario.
Puno veća briga od "ispadanja Želje" nam svima treba biti suđenje. Način na koji je Haris Halkić sudio u Prijedoru sinoć je za SIPA-e, ali ne zezam se. Ono je kriminalno šta smo vidjeli. I dalje se pitam je li Darko Čeferin postoji jer stanje u sudijskoj organizaciji gore nego ikada.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Kako mislis iznajmiti nesto sto nije tvoje?bvsic je napisao/la: ↑11 apr 2026, 09:52Onda cemo vam mi iznajmit Kosevo da igrate, ako cete teren poslije koncerta, da i grad ima neke koristi od vas. Ovako samo multimilionska ulaganja u klub koji se svake druge sezone bori za opstanak
Što je najgore niko se bi ni očešao da ispadnemo, evo neko je prije stranicu ili dvije napisao da smo najviše pokradeni ove sezone, direktno za 7-8 bodova. Ispast nećemo, ali ne zbog njih, nego sebe, to ne treba ni dovodit u pitanje.Lokomotifa je napisao/la: ↑11 apr 2026, 10:10Uđoh na ovu temu i čitam i ne vjerujem da ima ljudi koji ozbiljno misle da bi Željo mogao ispasti iz lige hahahahah
Suđenje je svakako kriminalno već godinama, i to je dogovor njih unutar saveza, repka nama, liga njima.
- robertkosar
- Kontakt:
Vidim upisali su vam 3 bobe sa derbijaGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑11 apr 2026, 10:07Eto zvanicno smo pokradeni na derbiju, rod i porod vam yebem
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ispada jedan klub tj Rudar, ulazi jedan iz rs. Iz prve federalne neće niko ući.MikiPirs je napisao/la: ↑11 apr 2026, 09:34Pritom i Siroki juce izgubio, znaci win-win situacija za Velez iako ce biti poraz. Pukne li Zeljo u Bijeljini danas, borba za opstanak do kraja: Zeljo, Radnik, Posusije i Sloga. Najprije da ce to biti Sloga ali ovo je BiHroccosiffredi je napisao/la: ↑11 apr 2026, 00:02Velez vjerovatno pusta Slogu, nekako mi se cini da je pao dogovor Kup = 3 boda. Ako izgube, na 4 boda su od ispadanja![]()
![]()
Celik?fks74 je napisao/la: ↑11 apr 2026, 10:30Ispada jedan klub tj Rudar, ulazi jedan iz rs. Iz prve federalne neće niko ući.MikiPirs je napisao/la: ↑11 apr 2026, 09:34Pritom i Siroki juce izgubio, znaci win-win situacija za Velez iako ce biti poraz. Pukne li Zeljo u Bijeljini danas, borba za opstanak do kraja: Zeljo, Radnik, Posusije i Sloga. Najprije da ce to biti Sloga ali ovo je BiHroccosiffredi je napisao/la: ↑11 apr 2026, 00:02
Velez vjerovatno pusta Slogu, nekako mi se cini da je pao dogovor Kup = 3 boda. Ako izgube, na 4 boda su od ispadanja![]()
![]()
Ko ih je sad pokrao?
Da nije opet kao nedavno u Širokom kad su čiste ofsajde osporavali i predstavljali kao krađu?
Da nije opet kao nedavno u Širokom kad su čiste ofsajde osporavali i predstavljali kao krađu?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Cuj pogresna odluka, a odinaka pao nakon kontakta ne bi li faul iznudio. Glupan ne zna da nije njegova lopta bila.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
HercegovinaCali
- Kontakt:
Je li moguće da su u onoj situaciji potencijalnog penala dosudili zaleđe
Doduše ništa ne čudi kada su u VARu bili Njegomirović&Kazlagić.
Jedva čekam spektakl večeras na Koševu, glavni Gigović a u VARu Jelić.
Doduše ništa ne čudi kada su u VARu bili Njegomirović&Kazlagić.
Jedva čekam spektakl večeras na Koševu, glavni Gigović a u VARu Jelić.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
robertkosar je napisao/la: ↑11 apr 2026, 10:21Vidim upisali su vam 3 bobe sa derbijaGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑11 apr 2026, 10:07Eto zvanicno smo pokradeni na derbiju, rod i porod vam yebem![]()
![]()
![]()
![]()
7-8bodova imamo manje nego sto bi trebali, da je sudija normalan bio sad bi se gombali sa velezom za evropu
Da nisu osteceni srbi sa cacilend arene bi vec osigurali titulu i nebi se borili za opstanak 
Uplatio 10 istih tiketa sve po 5 maraka..da se više puta obraduje
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Računaj i bodove, gdje ste vi nekoga pokrali.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑11 apr 2026, 13:33robertkosar je napisao/la: ↑11 apr 2026, 10:21Vidim upisali su vam 3 bobe sa derbijaGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑11 apr 2026, 10:07Eto zvanicno smo pokradeni na derbiju, rod i porod vam yebem![]()
![]()
![]()
![]()
7-8bodova imamo manje nego sto bi trebali, da je sudija normalan bio sad bi se gombali sa velezom za evropu
Trenutno korisnika/ca: Arma00, Krajina1999, roccosiffredi, rodjeeni1922, svrakino1921 i 48 gostiju.