Dodikove prcije imaju sigurne bodove od srpskih klubova; borac za titulu, šeljeśćar za opstanak
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sta uradise od lige dan te jebbo.
Dodikove prcije imaju sigurne bodove od srpskih klubova; borac za titulu, šeljeśćar za opstanak
Ti si druže ozbiljno bolestan, pun mržnje. Željo je oštećen u svim utakmicama i trebao je biti barem na 3 mjestu, a mi, da nam nije sudija, bi bili tu negdje sa Rudarom. Vi i zrinja ste dva najbolja kluba u BiH.. Doduše haveri iz međugorja ne štuju državu, okreću leđa himni.. ali su nekako gospoda za nas. A uša glupsonebhsport je napisao/la: ↑11 apr 2026, 18:21Ko je dobio Zrinjski ove godine?Tuce11 je napisao/la: ↑11 apr 2026, 18:12Šta mlatiš živ bio? Mi smo pod BB igrali 1:1, s vama se sprdali na Grbavici. Zadnju smo izgubili 1:0, gdje smo bili u najmanju ruku ravnopravan rival. A kad smo kod sudija, kako onu prvim kolima, dok je Adžem bio, očiti penal za Rudar ne sviraše? De bola malo realnoati. Velež je apsulutno zasluženo na 4 mjestu. E sad što ste mijenjali trenere, uprave.. nije kriv niko drugi. Ima još dosta kola, sve je otvoreno. I da, nemojte zaboraviti spustiti zastave na pola koplja kad uzmememo kup.bhsport je napisao/la: ↑11 apr 2026, 17:12
3 utakmice, 4 penala za crvene.
Laktovi Hrkaca i kompanije na Grbavici bez sankcije ikakve.
Zato je Peljto svirao smjesan penal za vas. Nama u Posušju 10 puta očigledaniji se ne svira.
Koliko ce sada svirati penala za Velez?
Kakvi vi da dobijete Zrinju. Mi smo ih dobili a vi imate 2 pobjede u zadnjih skoro 20 utakmica.
Utakmice sa Velezom tri, penala protiv nas - četiri.
Od toga mozda jedan ispravan. U Vrapčićima cirkus od penala, na Grbavici poklon Peljte, i u drugoj u Vrapčičima prvi OK, drugi cirkus.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Znam da si u žalosti zbog enormno izgubljenog iznosa za standard u RS-u ali počeo si sada još više mlatitMikiPirs je napisao/la: ↑11 apr 2026, 18:30Dali ste vi samo Sloga nije znala zabiti, to je bio problemThreeplanetrees je napisao/la: ↑11 apr 2026, 18:00Možda da nam vi prenesete iskustva iz prošle sezone kada ste ubicama Vedrana prodali tri boda u prvenstvu za kup. Usput naprčim se majke svakome ko je pisao da ćemo dati Slogi tri bodaDoktorXabaras je napisao/la: ↑11 apr 2026, 17:54Veležovci, kako je igrati finale namještenog kup-a.![]()
Povedi Sarajevo Ademe 
Ccc prodali se Slogi za finale kupa, pravi pijacariThreeplanetrees je napisao/la: ↑11 apr 2026, 18:33Znam da si u žalosti zbog enormno izgubljenog iznosa za standard u RS-u ali počeo si sada još više mlatitMikiPirs je napisao/la: ↑11 apr 2026, 18:30Dali ste vi samo Sloga nije znala zabiti, to je bio problemThreeplanetrees je napisao/la: ↑11 apr 2026, 18:00
Možda da nam vi prenesete iskustva iz prošle sezone kada ste ubicama Vedrana prodali tri boda u prvenstvu za kup. Usput naprčim se majke svakome ko je pisao da ćemo dati Slogi tri boda![]()
Nisi mi odgovorio na pitanje.Tuce11 je napisao/la: ↑11 apr 2026, 18:33Ti si druže ozbiljno bolestan, pun mržnje. Željo je oštećen u svim utakmicama i trebao je biti barem na 3 mjestu, a mi, da nam nije sudija, bi bili tu negdje sa Rudarom. Vi i zrinja ste dva najbolja kluba u BiH.. Doduše haveri iz međugorja ne štuju državu, okreću leđa himni.. ali su nekako gospoda za nas. A uša glupsonebhsport je napisao/la: ↑11 apr 2026, 18:21Ko je dobio Zrinjski ove godine?Tuce11 je napisao/la: ↑11 apr 2026, 18:12
Šta mlatiš živ bio? Mi smo pod BB igrali 1:1, s vama se sprdali na Grbavici. Zadnju smo izgubili 1:0, gdje smo bili u najmanju ruku ravnopravan rival. A kad smo kod sudija, kako onu prvim kolima, dok je Adžem bio, očiti penal za Rudar ne sviraše? De bola malo realnoati. Velež je apsulutno zasluženo na 4 mjestu. E sad što ste mijenjali trenere, uprave.. nije kriv niko drugi. Ima još dosta kola, sve je otvoreno. I da, nemojte zaboraviti spustiti zastave na pola koplja kad uzmememo kup.
Utakmice sa Velezom tri, penala protiv nas - četiri.
Od toga mozda jedan ispravan. U Vrapčićima cirkus od penala, na Grbavici poklon Peljte, i u drugoj u Vrapčičima prvi OK, drugi cirkus.
Ko je dobio Zrinjskog ove sezone?
Ko je izbio titulu Borcu prosle?
Kome su sudjena 4 penala u 3 utakmice ove sezone, Želji ili Veležu?
Ja nisam rekao gdje biste vi bili to su tvoje riječi.
Ako bude odlučivala ta utakmica za evropu koliko ce vam penala trebati?
Sta ce Kaplan poduzeti?
Ako moze odgovor molim i argumenti a ne nagadjanja.
Jos cekamo i saopstenje za tuču nasih igraca u tunelu stadiona rodjeni od strane Veleza kao i kazne za boksera tj fizioterapeuta.
Zadnja izmjena: bhsport, dana/u 11 apr 2026, 18:38, ukupno mijenjano 2 puta.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
sta je sa terenom na Koševu
Slobo slobo

- Threeplanetrees
- Kontakt:
Znam pao si trećinu RS dnevnice ali nismo ti mi krivi što te za rukav uhvatio seoski kockarski đavo
Izrefat ćeš to na traktoru i strnjištima
Zadnja izmjena: Threeplanetrees, dana/u 11 apr 2026, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.
-
epidemijaZ
- Kontakt:
Hahahaha to gigovicu mater ti j.ebem
Četnik iz gradiške gura četnike sa koševa protiv ustaša
Je li realno da ih nema ni 1.500 na stadionu? 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Krajina1999
- Kontakt:
Nerealno šta penal nije svirao ,obranio čovjek gol
Joj ovog Manuela Nojera na golu sarajeva.. pa gdje ces panjino
Mogu li ovi pitari savuvati prednost bar 15-20 minuta, ili stalno moraju ekspresno primiti go?
Mogu li ovi pitari savuvati prednost bar 15-20 minuta, ili stalno moraju ekspresno primiti go?
-
KosevoZove
- Kontakt:
Pasa moj prirodni polozaj ruke je bila sta ti nije jasno?
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- LondonBlues
- Kontakt:
Bilbija ko u najboljim danima, navika je cudo.
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
-
epidemijaZ
- Kontakt:
Gledaj sta traze da ofsajd namjeste .. majku ti chetnicku
Makedonski kloc se bavi trofejima 
- MostarskiBijeli1
- Kontakt:
Čist penal, Sarajevo očajno u defanzivi, zreli su za još koji do poluvremena
Ala Sarajevo izgleda loše na terenu...ako se ne dohavizaju okrenut će ih Zrinja minimum dva razlike
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, COYGBiH, Jet2Holiday, mnon46, MrkiMedo, Shategabri, Tuce11 i 40 gostiju.