Pasa moj rukama obranio udarac ,Al svejedno oducit ce ih Zrinjski ,par levela su iznad SarajevaKosevoZove je napisao/la: ↑11 apr 2026, 18:47Pasa moj prirodni polozaj ruke je bila sta ti nije jasno?
Premijer liga BiH - aktuelno
-
Krajina1999
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kakav penal, nide veze sa penalomKrajina1999 je napisao/la: ↑11 apr 2026, 18:49Pasa moj rukama obranio udarac ,Al svejedno oducit ce ih Zrinjski ,par levela su iznad SarajevaKosevoZove je napisao/la: ↑11 apr 2026, 18:47Pasa moj prirodni polozaj ruke je bila sta ti nije jasno?
-
KosevoZove
- Kontakt:
**** te svinjski ako ne volis sarajevo sta mi ih branis, mi svakako smo u padu forme hahha ma jasta oni su bayern vaziKrajina1999 je napisao/la: ↑11 apr 2026, 18:49Pasa moj rukama obranio udarac ,Al svejedno oducit ce ih Zrinjski ,par levela su iznad SarajevaKosevoZove je napisao/la: ↑11 apr 2026, 18:47Pasa moj prirodni polozaj ruke je bila sta ti nije jasno?
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- BosniaBoston
- Kontakt:
Fizicka sprema sarajeva na nivou, beskontaktna povreda svakih 10 minuta
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ristovski mašina.
-
Strelcevina
- Kontakt:
Svinja je bula koja te oprasilaKosevoZove je napisao/la: ↑11 apr 2026, 18:52**** te svinjski ako ne volis sarajevo sta mi ih branis, mi svakako smo u padu forme hahha ma jasta oni su bayern vaziKrajina1999 je napisao/la: ↑11 apr 2026, 18:49Pasa moj rukama obranio udarac ,Al svejedno oducit ce ih Zrinjski ,par levela su iznad SarajevaKosevoZove je napisao/la: ↑11 apr 2026, 18:47Pasa moj prirodni polozaj ruke je bila sta ti nije jasno?![]()
![]()
Sve jedan penal čist. Ti si ozbiljno zaslijepljen.. zbog takvih navijača vam i jest klub u stalnim turbulencijama.Izmakli Borcu titulu a kolo prije toga naguzili se štovateljima, fasovali 5 kom.E jaki ste ko zemlja..bhsport je napisao/la: ↑11 apr 2026, 18:37Nisi mi odgovorio na pitanje.Tuce11 je napisao/la: ↑11 apr 2026, 18:33Ti si druže ozbiljno bolestan, pun mržnje. Željo je oštećen u svim utakmicama i trebao je biti barem na 3 mjestu, a mi, da nam nije sudija, bi bili tu negdje sa Rudarom. Vi i zrinja ste dva najbolja kluba u BiH.. Doduše haveri iz međugorja ne štuju državu, okreću leđa himni.. ali su nekako gospoda za nas. A uša glupsone
Ko je dobio Zrinjskog ove sezone?
Ko je izbio titulu Borcu prosle?
Kome su sudjena 4 penala u 3 utakmice ove sezone, Želji ili Veležu?
Ja nisam rekao gdje biste vi bili to su tvoje riječi.
Ako bude odlučivala ta utakmica za evropu koliko ce vam penala trebati?
Sta ce Kaplan poduzeti?
Ako moze odgovor molim i argumenti a ne nagadjanja.
Jos cekamo i saopstenje za tuču nasih igraca u tunelu stadiona rodjeni od strane Veleza kao i kazne za boksera tj fizioterapeuta.
-
KosevoZove
- Kontakt:
J*** ti majku mrtvu i svaku crkvu u kojoj se molis J*** mrtve!!!!!Strelcevina je napisao/la: ↑11 apr 2026, 18:54Svinja je bula koja te oprasilaKosevoZove je napisao/la: ↑11 apr 2026, 18:52**** te svinjski ako ne volis sarajevo sta mi ih branis, mi svakako smo u padu forme hahha ma jasta oni su bayern vaziKrajina1999 je napisao/la: ↑11 apr 2026, 18:49
Pasa moj rukama obranio udarac ,Al svejedno oducit ce ih Zrinjski ,par levela su iznad Sarajeva![]()
![]()
![]()
Oprasim ti seku ako imas
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Admini, ima li vas? Sta je ovo, kakve su ovo psovke, sta pisu ovi neandertalci? Taman fino naislo da niko nikom mrtve ne spominje, i dodje ovaj mongloid.. koji bi svakako trebao biti na kosevu u ova doba.
Elem, 1p gg3+… ko je igrao, odlicno je prosao
Elem, 1p gg3+… ko je igrao, odlicno je prosao
-
KosevoZove
- Kontakt:
J*** mu mrtve opet sta je problem ko ti je bolan mongloid on ce meni oprasivanje neko spominjati???
Moze nekome drugom i to je to….
Otkud ti znas jesam li na kosevu jel se to ne smije pratiti forum, i napisati nesto?
Zadnja izmjena: KosevoZove, dana/u 11 apr 2026, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
KosevoZove je napisao/la: ↑11 apr 2026, 19:04**** mu mrtve opet sta je problem ko ti je bolan mongloid on ce meni oprasivanje neko spominjati???
Cajnoslu makar otidji pogledaj nekad fks
-
KosevoZove
- Kontakt:
Vidi ovoga znao sam da ce se javitiGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑11 apr 2026, 19:05KosevoZove je napisao/la: ↑11 apr 2026, 19:04**** mu mrtve opet sta je problem ko ti je bolan mongloid on ce meni oprasivanje neko spominjati???
Cajnoslu makar otidji pogledaj nekad fks
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- Combattente87
- Kontakt:
Čestitke Miloševiću na utezanju ekipe, a svakako i sve pohvale za Živkovića iz redova Sarajeva 
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Zadnja izmjena: GrbavicaHrammm, dana/u 11 apr 2026, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
-
KosevoZove
- Kontakt:
Dobar ziza za kone necu komentarisati ne zanimaju meCombattente87 je napisao/la: ↑11 apr 2026, 19:06Čestitke Miloševiću na utezanju ekipe, a svakako i sve pohvale za Živkovića iz redova Sarajeva![]()
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- Combattente87
- Kontakt:
Nekako ovaj kraj parole ničim izazvano upada u oči "tata"....GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑11 apr 2026, 19:09Kakve yade majko moja![]()
Ne mogu parole podici, moro se Mirva pridruziti, teska parola
![]()
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Koja je cijena karata?
Ali forumski debili danima trube da ćemo pustiti Slogi tri boda i kad je završilo x lagano se prešaltaju da je bod dogovoren
Dodaj na to halucinacije željezničara i cirkus je potpun.
Dodaj na to halucinacije željezničara i cirkus je potpun.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.