Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
-
Marokanci58
- Kontakt:
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Nema lošu ekipu Tuzla, nemamo ni mi, Poturalića udaraju kao neprijatelja ali jučer realan rezultat 2-2 realno, nevjerovatno suđenje 80-20.Siguran sam da ništa neće prepustiti slučaju i da neće ispasti, vidjećete vi iz Bihaća ako koji bude otišao u Simin han pa neka napiše kako je bilo. I naši su skontali jučer da je dogorilo pa ćemo ici u Zenicu premirani. Ko zna šta može biti.
BRATSTVO GRAČANiCA
-
Marokanci58
- Kontakt:
Ja što napišem to je info prva ruka.BosnianRahatluk je napisao/la: ↑08 apr 2026, 22:39Haj nemoj zajebavati, uozbilji se maloMarokanci58 je napisao/la: ↑08 apr 2026, 20:06Šta da kažem, bio sam na Barama danas. Tuzla će ostati sigurno jer se sudije kupuju a i protivnici uskoro. Pokradeni smo, mnogo smo bili bolji. Još ako u Zenici izgubimo teška situacija. Sloga dobija Jedinstvo 1000%. Vjerujem da će nas Čelik podcjeniti, igračima će biti obećane premije to je završeno večeras i valjda mogu okrenuti sezonu pobjedom u Zenici.
BRATSTVO GRAČANiCA
Ajd ne lupaj, i ćorava koka ubode zrno.Marokanci58 je napisao/la: ↑11 apr 2026, 18:11Ja što napišem to je info prva ruka.BosnianRahatluk je napisao/la: ↑08 apr 2026, 22:39Haj nemoj zajebavati, uozbilji se maloMarokanci58 je napisao/la: ↑08 apr 2026, 20:06Šta da kažem, bio sam na Barama danas. Tuzla će ostati sigurno jer se sudije kupuju a i protivnici uskoro. Pokradeni smo, mnogo smo bili bolji. Još ako u Zenici izgubimo teška situacija. Sloga dobija Jedinstvo 1000%. Vjerujem da će nas Čelik podcjeniti, igračima će biti obećane premije to je završeno večeras i valjda mogu okrenuti sezonu pobjedom u Zenici.
Tu se pare dizu na kladionici kad se znaju rezultati unaprijed.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Nisam se referirao samo na to boldano, vec opcenito na cijeli komentar.Marokanci58 je napisao/la: ↑11 apr 2026, 18:11Ja što napišem to je info prva ruka.BosnianRahatluk je napisao/la: ↑08 apr 2026, 22:39Haj nemoj zajebavati, uozbilji se maloMarokanci58 je napisao/la: ↑08 apr 2026, 20:06Šta da kažem, bio sam na Barama danas. Tuzla će ostati sigurno jer se sudije kupuju a i protivnici uskoro. Pokradeni smo, mnogo smo bili bolji. Još ako u Zenici izgubimo teška situacija. Sloga dobija Jedinstvo 1000%. Vjerujem da će nas Čelik podcjeniti, igračima će biti obećane premije to je završeno večeras i valjda mogu okrenuti sezonu pobjedom u Zenici.
Uostalom , trebao si uplatiti npr 2000 KM na kako ti kazes Slogu i opariti se...Ili mozda jesi
-
Marokanci58
- Kontakt:
U vjeri sam brateBosnianRahatluk je napisao/la: ↑11 apr 2026, 18:42Nisam se referirao samo na to boldano, vec opcenito na cijeli komentar.
Uostalom , trebao si uplatiti npr 2000 KM na kako ti kazes Slogu i opariti se...Ili mozda jesi![]()
BRATSTVO GRAČANiCA
pikće je boyac federalke
Moji Čelikovci će rastjerati ovo navijača za 55 minuta zbog onog zbog čega se ko fol bore...koja štimaljka..od 2-0 odjednom niko ne zna lopte primiti,potrčati,samo izbiti..mislim ako šteliš nemoj baš tako ofirno.. samo rizikuju SIPU ..da im dođe ispitivati neke sumnjive novčane prihode..živio w-win
Kakav ciganluk majko draga. Pa ovo nigdje nema. Cim zagusti odma penaltik bez obzira gdje igraju. Prava Vicina fuksa i zenicka prcija. Nece se hljeba najesti u PL. Napravio Vicaga sebi kantu za nabijanje u iducoj sezoni, da Bojac opet uzme titulu.aqarius je napisao/la: ↑11 apr 2026, 21:28Moji Čelikovci će rastjerati ovo navijača za 55 minuta zbog onog zbog čega se ko fol bore...koja štimaljka..od 2-0 odjednom niko ne zna lopte primiti,potrčati,samo izbiti..mislim ako šteliš nemoj baš tako ofirno.. samo rizikuju SIPU ..da im dođe ispitivati neke sumnjive novčane prihode..živio w-win
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Vrlo " interesantno " je bilo u Zenici
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Lako preko foruma prozivati?
Večeras hrkljuš i na terenu i na zapadu.
Sudija navlačio Čeliku bez potrebe, za penal nisam siguran ali i bez istog je bio nejednak kriterij, definitivno nije zaslužio prolaznu ocijenu.
Naštimano nije sigurno, da jeste uradili bi prelaz kao Tuzla i Sloboda, da je trebala dvica neko bi Mašića i Amoaha uputio.
Marokanac je bio u pravu, ovi njegovi su igrali kao da im je neko obećao fine pare, jedina ekipa koja je na Bilinom izašla visoko i po pobjedu, vratiti se onako nakon 2-0 u Zenici nije lako ali ide tu dosta zasluga i Čelikovoj odbrani kojoj je ovo najgora utakmica ove sezone. Onaj visoki napadač je odigrao strašnu utakmicu, svaki duel dobio brat, golman Bratstva glavom dira prečku, Donaruma patuljak za njega.
Kako god utakmica potvrdila ono što svi koji pratimo Čelika znamo, kvalitet za Premijer ligu ova ekipa nema, par pojedinaca mogu igrati ali 80% ekipe nije za više od ovog ranga i to je realnost.
Čestitke gostima na bodu, djelovalo je da žele i više od toga ali su u zadnjih dvadesetak minuta ipak se zadovoljili jednim bodom, svake tri minute jedan legne na travu.
Vrlo zanimljivo, krezubi se tuku sa zastitarima jedan dobio fasungu sav krvav, kakvi bolidi majmo moja
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trpanje prcije u PL ce biti uzivancija za gledati. 
U ostalim vjestima izdvajamo igrače Slobode kako slave tri boda u Travniku kao da su osvojili svoj prvi trofej u historiji kluba, toliko su originalni da su zapjevali Halidove ljiljane.
S druge strane i razumijemo ih, rijetke su njihove pobjede u ovoj ligi a da nisu unaprijed dogovorene.
S druge strane i razumijemo ih, rijetke su njihove pobjede u ovoj ligi a da nisu unaprijed dogovorene.
više nisu pikće, sad su federalni boyac
Rece krezubas sa tribine najusljivijeg stadiona na planeti. Smisao zivota im biti iznad Slobode, pa bar jednom u 20 godina. Kompleksi prema vecem klubu. Sretno u PL, da vas sto jace karaju Bojac, Svinjski i Seljo. Evropu i borbu za titulu mozete samo sanjati. Jednom prcija uvijek prcija, kantonalac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.