Boli a?
La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: La Liga
Ti sad vec pricas o prosloj sezoni.Zeko87 je napisao/la: ↑12 apr 2026, 20:06A što ne pričaš o previdima ranije na osnovu kojih je Barsa došla na čelo tabele, kad su npr Realu davali golove igrači koji su trebali dobiti crveni karton zbog divljačkih startova sa leđa, Belingem dobijao nekakve crvene zbog gluposti, jer sudija ne zna engleski, sviran kraj utakmice nakon što lopta leti prema golu isl.Petardaa je napisao/la: ↑12 apr 2026, 19:52Izgubili bi je i mnogo ranije da se nije desio onaj previd u korist Reala npr. Protiv Celte ili onaj previd na stetu Barce npr. Protiv Girone gdje se ne sudi cist faul na Kundeu kod gola... Sudije su citavu sezonu davale sve od sebe da ih odrze u borbi za titulugodrina je napisao/la: ↑12 apr 2026, 18:40
Prvi dio posta, apsolutno isto vazi i za tebe jel tako ?Jel relevatan ili nije ?
Dalje ove gluposti sam poceo samo i neda mi se. Fazon je svi guraju Reala i onda im u kljucnom dijelu sezone ocitu al ocitu stvar ne sviraju. Ima logike nema sta.
Ono je sinonim za kradju ili ocit sudijski previd. Najsvjezije.
Nekoliko puta sam pisao, Madrid je imao bas losih intervala i nisu bili nimalo uvjerljivi i dominantni ali opet da bi se titula izgubila definitivno desio se onaj previd.
Real je zakinut za barem 5 bodova prije nego je barsa došla na čelo tabele, a taj el klasiko je bio nakon što je fešta završena. Real ne bi bio prvak čak ni da ga je pobijedio, to je možda La liga htjela zakuhati da ostane praćeno do zadnjeg kola.
Sto ti ne pricas o previdima ranije na osnovu kojih je Real dosao na celo tabele? Ponisten gol Lewandovskom protiv Sociedada, pa osteceni za penal protiv Getafea, pa se Betisu sudi penal u 90+ minuti protiv Barce, a 3 dana poslije ne sude isti takav Barci protiv Las Palmasa u 90 minuti i sl. I prosle sezone su Alavesu, Celti, Osasuni itd sudili vise penala nego Barci, o Realu da i ne pricam. Te sezone niko nije shvatao Barcelonu da su ozbiljan kandidat za titulu sve dok nisu dali po 4 gola Realu i Bayernu. I onda je uslijedio sudijski masakr u nekoliko utakmica zaredom.
Iskreno, nisam ni ja mislio da ce Barca osvojiti prosle sezone. Real doveo Mbappea, Flick tek dosao... Kvota na Real bila 1,50 , a na Barcu 5 na kladionicama. I danas dan mi krivo sto ne uplati
- Shategabri
Ma ja, bitni su samo previdi na stetu Barselone, ako je na stetu Reala, nista to. Pravicemo se blesavi.
Koševo Zapad
Realno Mbape se zaletio ko sivonja da iznudi penal. Uopće nije gledao loptu nego lakat da se zakuca.
Znaci veliki dio sezone im sudije poklanjaju bodove, navlace sve zivo, Pero drzi sve u saci i onda im na njihovom stadionu prek kraj utakmice pri nerijesenom rezultatu par kola do kraja ne svira ocit penal.Petardaa je napisao/la: ↑12 apr 2026, 19:52Izgubili bi je i mnogo ranije da se nije desio onaj previd u korist Reala npr. Protiv Celte ili onaj previd na stetu Barce npr. Protiv Girone gdje se ne sudi cist faul na Kundeu kod gola... Sudije su citavu sezonu davale sve od sebe da ih odrze u borbi za titulugodrina je napisao/la: ↑12 apr 2026, 18:40Prvi dio posta, apsolutno isto vazi i za tebe jel tako ?Petardaa je napisao/la: ↑12 apr 2026, 08:56
Trebas se dogovoriti sa sobom. Jel sada treba vjerovati stranici archivo var ili ne treba? Ili vjerujes samo onda kada tebi odgovara? Zasto ne bi vjerovao da se Real gura nakon svega sto sam vidio u utakmicama Reala i ove sezone? Pa i na toj stranici... A vjerujem da ce se uskoro pojaviti i par videa o tome jer ima materijala za to i to poprilicno...
A Real ni u jednoj utakmici ove sezone nije pokraden kao Barcelona prosle sezone u odlucujucem El Clasicu. Niti ce vise ikada iko biti ostecen na takav nacin.
Prvo je sporan bio penal jer je Mbappe bio u ofsajdu. Barci vise puta ponistavani golovi ove sezone za iste stvari. Pa onda onaj faul na Yamalu prije gola Reala. Pa oprosten crveni Tchuomeniju (zadnji igrac odbrane). Pa ono igranje rukom u 16ercu. I na kraju vrhunac. Krsenja pravila koristenja VARa. Ponisten gol Barce zbog igranja rukom iako je poslije tog igranja rukom uslijedila nova akcija. Atleticu za istu stvar, iste sezone priznat gol protiv Barce jer VAR po pravilu (nove akcije) nije smio reagovati ali eto u El Clasicu se i ta pravila mogla prekrsiti.
Nego se zahvalite Bogu sto je Barca dobila tu utakmicu i osvojila titulu i sto je igrac Reala masio onu priliku kada je izasao sam u 87 minuti. O ovoj kradji bi se pisalo narednih 50 godina. Ovako rijetko ko spomene samo zato jer je Barca pobjedilaJel relevatan ili nije ?
Dalje ove gluposti sam poceo samo i neda mi se. Fazon je svi guraju Reala i onda im u kljucnom dijelu sezone ocitu al ocitu stvar ne sviraju. Ima logike nema sta.
Ono je sinonim za kradju ili ocit sudijski previd. Najsvjezije.
Nekoliko puta sam pisao, Madrid je imao bas losih intervala i nisu bili nimalo uvjerljivi i dominantni ali opet da bi se titula izgubila definitivno desio se onaj previd.
Jbt to je za snimit dobar film ili neko sabotira Peru ili vasa masta ipak nema smisla.
Ne kontam ako ima cjelu organizaciju u rukama kako ono nije svirano.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Slika 1. Eklantan primjer krađe i iznude nepostojećeg penala uz očit faul u napadu. Glavni arbitar slijep, VAR slijep

Slika 2. Igrač se baca i prije minimalnog kontakta. Primjer očiglednog dive-anja.
Postoji još na desetine ovakvih primjera no margine ovog foruma su isuviše male da bi sve stalo. Stoga čitaocu ostavljamo za vježbu da istraži. U miru sa razumijevanjem.
Kad se sjetim tih bacanja kornjace, jedno razbijeno oko je malo.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- Shategabri
A vidi, vi ovdje glumite moralne vertikale, galamite nesto, a kad je Real u pitanju, onda tjeramo shegu, neka mu je, sto mu i nogu nije slomio i slicne brljotine.
I onda bi neko nekakvu ozbiljnu konverzaciju na sve to.
Nije problem, mozemo i tako. Bice izgleda psovki i proklinjanja
Koševo Zapad
Hajde molim te pogledaj video tog prvog penala pa fa postavi ovdje. Fudbal nisu slikeMukebir je napisao/la: ↑12 apr 2026, 21:34
Slika 1. Eklantan primjer krađe i iznude nepostojećeg penala uz očit faul u napadu. Glavni arbitar slijep, VAR slijep
Slika 2. Igrač se baca i prije minimalnog kontakta. Primjer očiglednog dive-anja.
Postoji još na desetine ovakvih primjera no margine ovog foruma su isuviše male da bi sve stalo. Stoga čitaocu ostavljamo za vježbu da istraži. U miru sa razumijevanjem.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Kako ono godrina kaže. Nemam pametnijeg posla. Uostalom svaki video se u suštini sastoji od slika.
Dakle da rezimirano, da je sudenje bilo posteno, Real bi ove sezone vezao 3. titulu u nizu. 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Pero ili Ćaća, kako ga pojedini od milja zovu vjerovatno sto im je nedostajala prava očinska figura u životu pa su postali obični troleri na forumu sportsport, da nije po 17. put tražio nastavak istrage izmišljenog slučaja Negreira i biće oboren i po 17. put a da se fokusirao na fudbal, možda bi mu privatna prćija nešto i mogla. Na kraju krajeva, svakog stigne njegova Karma.
Ovaj Mukebir nije nikad dotakao lopte u zivotu. Slika 2 igrac se bacagodrina je napisao/la: ↑12 apr 2026, 21:51Hajde molim te pogledaj video tog prvog penala pa fa postavi ovdje. Fudbal nisu slikeMukebir je napisao/la: ↑12 apr 2026, 21:34
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Imali negdje da se vide budzeti klubova u la ligi?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Za kad ti to treba?
Ako ti je hitno, pitaj glavnog ekonoma foruma Sarumana.
Ako ti je hitno, pitaj glavnog ekonoma foruma Sarumana.
Remember, remember the 5th of November.
Yamal ce ovom titulom se izjednacit sa ronaldom po broju titula lalige
Nek nam tonysosa objasni kako je igrac van balansa dobio penaltik za ovaj dive? Ako odgovori moze dogovoriti s mukijem 1 na 1 termin. Imam jedne viška Nike Mercurial ako mu trebaju.
godrina je napisao/la: ↑12 apr 2026, 21:51Hajde molim te pogledaj video tog prvog penala pa fa postavi ovdje. Fudbal nisu slikeMukebir je napisao/la: ↑12 apr 2026, 21:34
Eto ti pa pogledaj. Mbappe je trebao dobiti barem zuti za ovo gazenje, a ustvari dobije penal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.