Ti si i sa povrijeđenim Fredom prognozirao velike domete za Rocketse... na kraju se svelo na priželjkivanje povrijeđenih Lakersa ne bi li se barem prošla prva runda napokon.alemsa je napisao/la: ↑11 apr 2026, 14:02Nije Stockton ali jeste startni PG od 25 milki. Cijeli napad plus rotacije bi bile drugacije. Amen je igrao PG a mnogo bolji je na 4 u napadu, sto se vratio na tu poziciju u zadnje vrijeme. Daj umjesto FVV dva rola igraca ove sezone za njegovu platu, imali bi 8-9 igraca rotaciju, ovako imali jednog legitimnog igraca s klupe, Easona ili Shepparda. Improvizovano sve bilo.
NBA 2025-26 Regular Season
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
-
TripleThreat
- Kontakt:
Re: NBA 2025-26 Regular Season
"Your favorite player's favorite player" - MB
A vjeruj da je jako upitno hoce li proci prvu rundu. Da su LaL kompletni rekao bi 4-1 ili 4-2 sigunro ovako ce biti guravo, mozda odu u 7-mu kad se Luka i Austin vrate.TripleThreat je napisao/la: ↑11 apr 2026, 18:01Ti si i sa povrijeđenim Fredom prognozirao velike domete za Rocketse... na kraju se svelo na priželjkivanje povrijeđenih Lakersa ne bi li se barem prošla prva runda napokon.alemsa je napisao/la: ↑11 apr 2026, 14:02Nije Stockton ali jeste startni PG od 25 milki. Cijeli napad plus rotacije bi bile drugacije. Amen je igrao PG a mnogo bolji je na 4 u napadu, sto se vratio na tu poziciju u zadnje vrijeme. Daj umjesto FVV dva rola igraca ove sezone za njegovu platu, imali bi 8-9 igraca rotaciju, ovako imali jednog legitimnog igraca s klupe, Easona ili Shepparda. Improvizovano sve bilo.
Koliko ja shvatam situaciju za Austina nema nade,tek za Luku ponesto i postoji.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ma ne bojim se Okc. Ono favoriti su, ali nije me nesto hastra. Vidjet cemo. Vise mi se recimo ne igra protiv Denvera nego njih.
Jes kad bi Utah željela pobijediti.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Shategabri
Koševo Zapad
Nezalaganje, hoće li Wemby večeras igrati? Treba mi za fantasy.
Ostavio sam ga na klupi u petak, a on uvalio 40 p. i 15 sk.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jel se zajebavas?Shategabri je napisao/la: ↑12 apr 2026, 21:04https://www.facebook.com/share/v/1AksbkB6go/
Wade o GOAT-u.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
-
TripleThreat
- Kontakt:
Kakva implozija Orlanda, ovo noćas je tačka na "i" njihovog raspada u zadnje vrijeme. Drugu/treću postavu Celticsa nisu uspjeli dobiti, a utakmica bila za 7. seed tj. HC u Play In-u.
Garza sa game winning tricom
Garza sa game winning tricom
Pola ekipe učinak karijere imalo večerasTripleThreat je napisao/la: ↑13 apr 2026, 02:47Kakva implozija Orlanda, ovo noćas je tačka na "i" njihovog raspada u zadnje vrijeme. Drugu/treću postavu Celticsa nisu uspjeli dobiti, a utakmica bila za 7. seed tj. HC u Play In-u.
Garza sa game winning tricom![]()
Garza momački, nadam se da neće izvisiti iz repke opet.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
TripleThreat
- Kontakt:
Nadam se da će mu i ovaj učinak večeras povećati šanse za nekih konkretnijih minuta tokom playoffa. 27 i 12 u jednoj itekako protivniku bitnoj utakmici je više nego dobro.emir18 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 02:49Pola ekipe učinak karijere imalo večerasTripleThreat je napisao/la: ↑13 apr 2026, 02:47Kakva implozija Orlanda, ovo noćas je tačka na "i" njihovog raspada u zadnje vrijeme. Drugu/treću postavu Celticsa nisu uspjeli dobiti, a utakmica bila za 7. seed tj. HC u Play In-u.
Garza sa game winning tricom![]()
Garza momački, nadam se da neće izvisiti iz repke opet.
Prca Denver
Ovako ce im i u playoffu biti
Ovako ce im i u playoffu biti
Hoce Denver Spurse u drugoj rundi.
Castle smrdo obicni, njegov stil nije za playoffa
No Wemby no Spurs
Castle smrdo obicni, njegov stil nije za playoffa
No Wemby no Spurs
-
TripleThreat
- Kontakt:
7:30 subota mjera, cuga citav dan
A jesu Spursi dali sve od sebe da dobiju G League Nuggets
Ide im prc lagano, ljudi ih stelili
Ide im prc lagano, ljudi ih stelili
-
TripleThreat
- Kontakt:
3 posta o Spursima unutar sat i po... izgleda da su Spursi nabili kompleksa po gradu Houstonu.
Ja ću samo napisati da vam je bolje da dobijete tu ljušturu od Lakersa što je ostala, inače bi te mogao forum mezetiti mjesecima.
Ja ću samo napisati da vam je bolje da dobijete tu ljušturu od Lakersa što je ostala, inače bi te mogao forum mezetiti mjesecima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.