Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

MiranGlasnic
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la MiranGlasnic » 12 apr 2026, 18:58

KarlMarx je napisao/la:
12 apr 2026, 16:20
Arvid je napisao/la:
12 apr 2026, 16:14
KarlMarx je napisao/la:
12 apr 2026, 13:52

Pošto si ti **** intelektualac, objasni nam molim te da većina reprezentacija ima po 2 dresa... ajde molim te :shock:

Kao da nema reprezentacija koje su imale tri garniture...

Kakvi se imbecili ukljuće u temu...
Nepismen si.
Ti si samo glup.
Daj nam još koji leak i ekskluzivu. Obraduj nas…insajderu… :bow:

No99
Kontakt:

Post Postao/la No99 » 13 apr 2026, 01:29

“Predstavio sam koncept minimalističkog dresa koji simbolizira Bosnu i Hercegovinu onakvu kakva ona suštinski jeste.”

Raduje me čuti “koncept minimalističkog dresa” - to bi trebalo značiti bez zmajeva i nekih izmišljenih simbola

Interesantno je da je taj dres već u obradi odavno ali me zanima da li bi ga drugačije odradio da je znao da idemo na SP

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 13 apr 2026, 20:13

Objavi neka stranica da prodaje dres. Ja konto to izaso novi kad vidim ovdje nista novi znaci hice cojk samo koji marku da uzme prije vremena

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 13 apr 2026, 21:59

Meni je samo nevjerovatno da Kelme nudi preorder za dres kojem dizajn još nije objavljen. Koji qrac znači? :rol:

Jel makar znamo koji je koji tj. jel i dalje domaći plavi a gostujući bijeli? Ako se odlučim naslijepo naručit da makar znam koji uzimam

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 13 apr 2026, 22:25

Skroz sam izgubio iz memorije ovo da smo i sa Legeom imali pokusaje sa zutom bojom. Koji uzas od dresa, nijanse katastrofalne a tek sto nisu simetricni ovi zuti dijelovi :rol:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 13 apr 2026, 22:26

viKK je napisao/la:
13 apr 2026, 21:59
Meni je samo nevjerovatno da Kelme nudi preorder za dres kojem dizajn još nije objavljen. Koji qrac znači? :rol:

Jel makar znamo koji je koji tj. jel i dalje domaći plavi a gostujući bijeli? Ako se odlučim naslijepo naručit da makar znam koji uzimam
Ma moraju biti plavi i bijeli. Ono što se vrtilo na prethodnim strancima je baš potamno i sumnjam da će biti tako.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 13 apr 2026, 22:30

Ma da, ali pitanje se odnosilo više na to da ostaje domaći - plavi, gostujući - bijeli? Pošto bih bijeli uzimao, pa kontam čak naslijepo da naručim (s obzirom da vidim kelme nudi i unutar 30 dana reklamacije), ali čisto da onda znam koji od dva naručit.
Naručivati preko nekih smijurija tipa ona zmajevi stranica mi ne pada na pamet.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 13 apr 2026, 22:40

viKK je napisao/la:
13 apr 2026, 22:30
Ma da, ali pitanje se odnosilo više na to da ostaje domaći - plavi, gostujući - bijeli? Pošto bih bijeli uzimao, pa kontam čak naslijepo da naručim (s obzirom da vidim kelme nudi i unutar 30 dana reklamacije), ali čisto da onda znam koji od dva naručit.
Ako se ne varam, zadnji put kada su nam bijeli bili domaći je bilo 2008.godine. Od tada je sve plavi domaći, a bijeli gostujući. Ne vidim razlog što bi se to mijenjalo.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 13 apr 2026, 23:06

viKK je napisao/la:
Ma jasno, na to sam i mislio samo se nisam do kraja izrazio. Mislim da će plavi bez sumnje biti domaći a bijeli gostujući. Doduše, svakako ti je najbolje sačekati da vidiš kakvi će biti dresovi jer ne znam kakva ti je razlika da naručiš sada naslijepo ili za mjesec kada vidiš kako izgledaju, ništa te ne vadi realno :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 14 apr 2026, 01:28

Raonffa je napisao/la:
13 apr 2026, 23:06
viKK je napisao/la:
Ma jasno, na to sam i mislio samo se nisam do kraja izrazio. Mislim da će plavi bez sumnje biti domaći a bijeli gostujući. Doduše, svakako ti je najbolje sačekati da vidiš kakvi će biti dresovi jer ne znam kakva ti je razlika da naručiš sada naslijepo ili za mjesec kada vidiš kako izgledaju, ništa te ne vadi realno :D
U pravu si tu, nego kontam kad se objave dresovi i ako ustvari budu jako lijepi, mogu zamislit da raja navali i s obzirom da sam nekako skeptičan da li kelme može iznijet dobro veliku potražnju, kontam da se neće desit da su sedmicama nedostupni (ko trenutno aktuelni dresovi npr na zmajevi.ba). To je otp jedini razlog što bih preorder uradio

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos, Mostarska, RacioEmocionalan i 45 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []