Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

MiranGlasnic
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la MiranGlasnic » 12 apr 2026, 18:58

KarlMarx je napisao/la:
12 apr 2026, 16:20
Arvid je napisao/la:
12 apr 2026, 16:14
KarlMarx je napisao/la:
12 apr 2026, 13:52

Pošto si ti **** intelektualac, objasni nam molim te da većina reprezentacija ima po 2 dresa... ajde molim te :shock:

Kao da nema reprezentacija koje su imale tri garniture...

Kakvi se imbecili ukljuće u temu...
Nepismen si.
Ti si samo glup.
Daj nam još koji leak i ekskluzivu. Obraduj nas…insajderu… :bow:

No99
Kontakt:

Post Postao/la No99 » 13 apr 2026, 01:29

“Predstavio sam koncept minimalističkog dresa koji simbolizira Bosnu i Hercegovinu onakvu kakva ona suštinski jeste.”

Raduje me čuti “koncept minimalističkog dresa” - to bi trebalo značiti bez zmajeva i nekih izmišljenih simbola

Interesantno je da je taj dres već u obradi odavno ali me zanima da li bi ga drugačije odradio da je znao da idemo na SP

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 13 apr 2026, 20:13

Objavi neka stranica da prodaje dres. Ja konto to izaso novi kad vidim ovdje nista novi znaci hice cojk samo koji marku da uzme prije vremena

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 13 apr 2026, 21:59

Meni je samo nevjerovatno da Kelme nudi preorder za dres kojem dizajn još nije objavljen. Koji qrac znači? :rol:

Jel makar znamo koji je koji tj. jel i dalje domaći plavi a gostujući bijeli? Ako se odlučim naslijepo naručit da makar znam koji uzimam

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 13 apr 2026, 22:25

Skroz sam izgubio iz memorije ovo da smo i sa Legeom imali pokusaje sa zutom bojom. Koji uzas od dresa, nijanse katastrofalne a tek sto nisu simetricni ovi zuti dijelovi :rol:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 13 apr 2026, 22:26

viKK je napisao/la:
13 apr 2026, 21:59
Meni je samo nevjerovatno da Kelme nudi preorder za dres kojem dizajn još nije objavljen. Koji qrac znači? :rol:

Jel makar znamo koji je koji tj. jel i dalje domaći plavi a gostujući bijeli? Ako se odlučim naslijepo naručit da makar znam koji uzimam
Ma moraju biti plavi i bijeli. Ono što se vrtilo na prethodnim strancima je baš potamno i sumnjam da će biti tako.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 13 apr 2026, 22:30

Ma da, ali pitanje se odnosilo više na to da ostaje domaći - plavi, gostujući - bijeli? Pošto bih bijeli uzimao, pa kontam čak naslijepo da naručim (s obzirom da vidim kelme nudi i unutar 30 dana reklamacije), ali čisto da onda znam koji od dva naručit.
Naručivati preko nekih smijurija tipa ona zmajevi stranica mi ne pada na pamet.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 13 apr 2026, 22:40

viKK je napisao/la:
13 apr 2026, 22:30
Ma da, ali pitanje se odnosilo više na to da ostaje domaći - plavi, gostujući - bijeli? Pošto bih bijeli uzimao, pa kontam čak naslijepo da naručim (s obzirom da vidim kelme nudi i unutar 30 dana reklamacije), ali čisto da onda znam koji od dva naručit.
Ako se ne varam, zadnji put kada su nam bijeli bili domaći je bilo 2008.godine. Od tada je sve plavi domaći, a bijeli gostujući. Ne vidim razlog što bi se to mijenjalo.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 13 apr 2026, 23:06

viKK je napisao/la:
Ma jasno, na to sam i mislio samo se nisam do kraja izrazio. Mislim da će plavi bez sumnje biti domaći a bijeli gostujući. Doduše, svakako ti je najbolje sačekati da vidiš kakvi će biti dresovi jer ne znam kakva ti je razlika da naručiš sada naslijepo ili za mjesec kada vidiš kako izgledaju, ništa te ne vadi realno :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 14 apr 2026, 01:28

Raonffa je napisao/la:
13 apr 2026, 23:06
viKK je napisao/la:
Ma jasno, na to sam i mislio samo se nisam do kraja izrazio. Mislim da će plavi bez sumnje biti domaći a bijeli gostujući. Doduše, svakako ti je najbolje sačekati da vidiš kakvi će biti dresovi jer ne znam kakva ti je razlika da naručiš sada naslijepo ili za mjesec kada vidiš kako izgledaju, ništa te ne vadi realno :D
U pravu si tu, nego kontam kad se objave dresovi i ako ustvari budu jako lijepi, mogu zamislit da raja navali i s obzirom da sam nekako skeptičan da li kelme može iznijet dobro veliku potražnju, kontam da se neće desit da su sedmicama nedostupni (ko trenutno aktuelni dresovi npr na zmajevi.ba). To je otp jedini razlog što bih preorder uradio

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 14 apr 2026, 08:57

Ako im je cilj da izbjegnu pijacarske dresove što vise, valjda baš trebaju što ranije prezentirati kako bi raja imala vremena da kupi taj navodni original. Jer ako prezentiraju 2 sedmice pred svjetsko, jedini način da imaš dres za svjetsko je da kupiš pijacarski.

Marketing nam je ko i obično nula bodova. Mogli su makar uložiti nešto para od ovih što su dobili za kvalificiranje na sp da naprave kvalitetnu prezentaciju i to ranije.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 14 apr 2026, 09:22

Ja sam posalo upit Kelmeu posto je dres "sold out". Medjutim to je samo za nase trziste i rekli su da ce daljnja prodaja za BiH trziste ici preko saveza.
Narucio sam dres na adresu prijatelja u njemackoj i pise delivery date 20 April - 28 April. Sto znaci ili da je neka greska,mozda standardno vrijeme za dostavu preko njihovih kuririskih sluzbi i treca opcija da ce do tada dres biti prezentovan negdje.
Kakav god da je ipak je ovo jos jedan historijski dres pa sam odlucio da ga narucim na nevidjeno.

EDIT: Posto sam vidio da Stamobilic obicno na svoj rad ubaci mnogo simbolike, vjerujem da ce i ovaj dres biti dobar, i nesto sam siguran da nece zmaj biti glavni element na dresu.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 apr 2026, 09:33

Wolffire je napisao/la:
14 apr 2026, 09:22
Ja sam posalo upit Kelmeu posto je dres "sold out". Medjutim to je samo za nase trziste i rekli su da ce daljnja prodaja za BiH trziste ici preko saveza.
Narucio sam dres na adresu prijatelja u njemackoj i pise delivery date 20 April - 28 April. Sto znaci ili da je neka greska,mozda standardno vrijeme za dostavu preko njihovih kuririskih sluzbi i treca opcija da ce do tada dres biti prezentovan negdje.
Kakav god da je ipak je ovo jos jedan historijski dres pa sam odlucio da ga narucim na nevidjeno.
To za dostavu u Aprilu je greska, kao sto si rekao, to im je standardno vrijeme za isporuku, dres tek u junu stize (prije SP).
Ja sam narucio oba, i domaci i gostujuci, moze se i vratiti ukoliko mi se jedan od njih ne svidi.
Nisam svakako odavno uzimao dres, a volio bi imati jedan pred SP, tako da sam narucio da imam za SP-a spremno.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 14 apr 2026, 09:44

Goalgetter je napisao/la:
14 apr 2026, 09:33
Wolffire je napisao/la:
14 apr 2026, 09:22
To za dostavu u Aprilu je greska, kao sto si rekao, to im je standardno vrijeme za isporuku, dres tek u junu stize (prije SP).
Ja sam narucio oba, i domaci i gostujuci, moze se i vratiti ukoliko mi se jedan od njih ne svidi.
Nisam svakako odavno uzimao dres, a volio bi imati jedan pred SP, tako da sam narucio da imam za SP-a spremno.
I meni je prvi od repke. Zao mi je sto nisam kupio adidas iz Brazila jer sam bio tamo uzivo. Zato ne zelim sada da propustim ovu priliku. Kao sto ti rece moze se vratiti ako ne bude valjao.

Maverick
Kontakt:

Post Postao/la Maverick » 14 apr 2026, 09:51

12 apr 2026, 10:15

„Prvi kontakti desili su se u januaru ove godine. Iskreno, bilo me strah prihvatiti ovako veliki posao znajući da su rokovi za dizajn vrlo kratki“, kaže Stambolić.
Hareta hastra ko da ce ih on lično sve šit, pakovat i šip. A ono ce samo u svoj AI dizajn program unjet markere i pustit da se 'minimalistična' magija sama desi.

Ne zna niko dat sebi na značaju ko naš insan :clap:
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 14 apr 2026, 09:57

Dres vise nije moguce naruciti ovo sto je bilo pre order. Do sinoc 00:00 se moglo jos. Ovi sto su narucili imace sigurno do prvenstva dres ostali ce morati sacekati ili ono sto ostane od velicina po oficijelnim šopovima.

Kako god narucio sam prvi put nesto naslijepo pa vidjecemo sta ce ispasti :). 120€ sa dostavom mi je realno puno za kelme al hajd historijski plasman na SP kad ama bas niko nije ocekivao pa i ovaj hajp i euforija su kumovali da svi u tolikoj mjeri porucimo da je skoro sold out i za ino trziste bio u pre order.

Jos 2 mjeseca :)

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 14 apr 2026, 10:20

Maverick je napisao/la:
14 apr 2026, 09:51
12 apr 2026, 10:15

„Prvi kontakti desili su se u januaru ove godine. Iskreno, bilo me strah prihvatiti ovako veliki posao znajući da su rokovi za dizajn vrlo kratki“, kaže Stambolić.
Hareta hastra ko da ce ih on lično sve šit, pakovat i šip. A ono ce samo u svoj AI dizajn program unjet markere i pustit da se 'minimalistična' magija sama desi.

Ne zna niko dat sebi na značaju ko naš insan :clap:
Ja se najiskrenije nadam da trolas.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 14 apr 2026, 10:39

Sve će ti oprostiti, samo...
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 14 apr 2026, 14:55

Meni bezveze sto nemaju sizing chart nikakav na USA stranici. Hocul narucit L, XL...
Lose organizovano.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 14 apr 2026, 15:18

DeeWa je napisao/la:
14 apr 2026, 08:57
Ako im je cilj da izbjegnu pijacarske dresove što vise, valjda baš trebaju što ranije prezentirati kako bi raja imala vremena da kupi taj navodni original. Jer ako prezentiraju 2 sedmice pred svjetsko, jedini način da imaš dres za svjetsko je da kupiš pijacarski.

Marketing nam je ko i obično nula bodova. Mogli su makar uložiti nešto para od ovih što su dobili za kvalificiranje na sp da naprave kvalitetnu prezentaciju i to ranije.
zar su im vec isplacene pare?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, dubrovnik, HariTz, kaskada1922, Mostarska, signalidunapark i 58 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []